HAMMER Posted June 14 Posted June 14 uzmite martineza da matira protivnicke gose. bolji je od pantele.
Polivalentni Stevica Posted June 20 Posted June 20 Izgleda da je Karneseki meta za novog golmana,dok Onana će možda u Monako.
Howie Roseman Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Izgleda da je Karneseki meta za novog golmana,dok Onana će možda u Monako. On bi koštao preko 40 miliona evra, a za golmana nikad ne bih dao preko 20 miliona osim ako se ne dovodi neko poput Donnarumme ili mlađeg Courtoisa. Monaco bi svakom čestitom navijaču Uniteda postao drugi najdraži klub ako bi uzeli tog kamerunskog klauna. 1
ojzibb66 Posted June 24 Posted June 24 Za Onanu bi bilo kakav vid obestecenja bio premija. Karneseki nije vredan tog novca, prosto rijetko ko preplacuje golmana osim ako je Nojer il Kurota, gen talent. Mbuemo djeluje da ce biti pazaren, povecana je ponuda, to bi bio drugi igrac zavrsen u navali, problem je sto se nijedan od ovih nepozeljnih nije zabiciklao bilo gdje... 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 24 Posted June 24 (edited) Citam da je NF odbio ponudu od 45 miliona £ za Elangu. Elanga kojeg smo prije 2 ljeta prodali za 15 miliona £. Garnacho, Rashford, Antony, Sancho su na prodaju a nijedan od njih nece ni primac toj cifri koju je odbio NF za Elangu. Golman koga je Inter doveo za dz, uvali nam ga za 50 miliona a za kojeg cemo mi morati da platimo drugom timu da ga uzme. Zlo i naopako. Edited June 24 by Miki28 Lakers in 5 edit 1 1
Howie Roseman Posted June 26 Posted June 26 Izgleda da će Sancho u Juventus, Antony vjerujem da će u Betis, još kad bi uspjeli Rashforda prodati skupili bi novac za napadača i nekog jeftinijeg veznjaka. 1
McLeod Posted July 7 Posted July 7 Neki deep lying playmaker ovo malo sto sam ga gledao, moze da bude dobar igracic, da donese stabilnost na sredini. Ovo je bas nekarakteristican potpis za Post-Ferguson Junajted.
ojzibb66 Posted July 7 Posted July 7 Cijena vjerovatno nije visoka, 20-25 miliona, odlican transfer, jos jedan igrac pun intenziteta poput novopridoslog brazilca i ocekivanog Mbueme... Kad bi ga uporedjivao sa nekim igracem u Evropi, meni dosta licic Mainoo-u... Sta li sad sa njim planiramo, da necemo i njega unovciti...
ojzibb66 Posted July 9 Posted July 9 Niko se ne oglasava po pitanju Guerre, a i pregovori sa Mbemom predugo traju, opet mimo Kunje nijednog novog dolaska a ni odlaska. Meni je skroz nelogicna transfer strategija sa javno objelodanis da su igraci na prodaju (Sanco, Entony, Resford), pa jos nisu ni na pripremama, naravno da ce potencijalni kupac spustiti cenu je zna da igraca nemas u planu. Tako i za kupovinu redovno placamo ManUtd taksu, pa ce nas i za Mbuema oderati ako i sami ne odustanemo na kraju...
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 12:09 PM Posted Saturday at 12:09 PM I dalje su Rashford, Antony, Sancho, Shaw i kompanija u klubu. Nema pojacanja🤦♂️ 1
ojzibb66 Posted Monday at 08:30 AM Posted Monday at 08:30 AM I jos se Onana povrijedio i propustice kompletne pripreme. Tek ga sad niko nece uzeti. Kako se arapi ne zakace na bar jednog od igracau ManUtd, Kazemiro mi djeluje kao idealan fit...
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 12:05 PM Posted Monday at 12:05 PM 3 hours ago, ojzibb66 said: I jos se Onana povrijedio i propustice kompletne pripreme. Tek ga sad niko nece uzeti. Kako se arapi ne zakace na bar jednog od igracau ManUtd, Kazemiro mi djeluje kao idealan fit... Onana krenuo sa Luke Shaw/Phil Jones specijalom.
Recommended Posts