ojzibb66 Posted Thursday at 10:50 AM Posted Thursday at 10:50 AM 48 minutes ago, Howie Roseman said: Ovaj klub zaslužuje sve najgore ako i sljedeće sezone tu budu Onana, Hojlund i Shaw, a gotovo sigurno ostaju sva trojica, možda će samo Hojlund na pozajmicu. Ovo je sustina, samo sto bi ja recimo umjesto Hojlunda ubacio Daloa recimo. Hojlund je davao znakove napretka i smisla u dovodjenju njega zbog potencijala. Medjutim ove sezone je beskorisna masa u napadu. Da spasimo sta se spasiti moze, mozda ga Juve uzme, i sto je najjace, mozda tamo stvarno proigra. Najgore zasluzuje jer ce u klubu i sledece sezone biti i jedaci plata poput Kazemira, Evansa (ok mozda nema veliku platu, al sta je svrha njegovog bivstvovanja u klubu, pogotovo jer sad su tu Hejden i Joro, jos kad se Martinez oporavi...), Lindelofa, Shaw-a. Bio bi tu i Eriksen da mu ne istice ugovor...
Drug Crni Posted Thursday at 11:45 AM Posted Thursday at 11:45 AM Ovaj momak ima veliku karijeru pred sobom..očito sam usamljen u takvom mišljenju, ali potencijal kod njega je očit. I razumeću ga ako želi da ode jer će svakako napraviti lepu priču u skoro-pa-svakom klubu.
Drug Crni Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM (edited) Nisam da se olako "seku glave" i sad treba zadržati i podržati Rubena, ali način na koji je spremio i vodio finale je za veliku kritiku. Evo nekih mojih zamerki: - započeo utakmicu sa dvojicom faktički rekovalescenata (Mauntom i Šoom) koji su propustili najveći deo sezone, a inače i nisu nosioci niti najbolji igrači - stavio Mazrauia u vezni red čime ništa nije dobio već je samo osakatio srednju liniju - po meni najvećeg talenta u ekipi, Garnača, uveo tek u poslednjih 20.minuta - trebao je ranije da uvede i Zirkzea umesto Hojlunda iako nisam fan nijednog Igra je bila nikakva, uostalom kao i tokom cele sezone uz nešto bljeskova tu-i-tamo. Priličan je udarac što se neće igrati Liga šampiona sledeće sezone iako sa ovakvim fudbalom i nezaslužujemo da smo tamo. I ovo što je Đorđe napisao na drugom topiku - Ruben je, umesto da se prilagodi zatečenom igračkom kadru, celu sezonu tvrdoglavo insistirao na sistemu kojeg ovako sklopljen tim ne može da igra. Očekujem poraz od Vile za kraj sezone i zauzimanje prvog mesta iznad zone ispadanja. Sramotna sezona. Sramotna. Edited Thursday at 06:22 PM by Drug Crni slova 1
McLeod Posted Thursday at 08:37 PM Posted Thursday at 08:37 PM Kad ste doveli Amorima cekao sam par utakmica da dam sud i onda je bilo skroz ocigledno da ce se sezona ovako zavrsiti. Ne mozes da dodjes negde i da tvrdoglavo guras svoj sistem sa igracima kojima to ne odgovara dok im je samopouzdanje u kanalu. Treba mu dati odresene ruke da napravi tim po svojoj meri, iako ce to sada tesko biti za vise domete i da se proba, novi rezovi ce samo napraviti jos goru stvar.
BattleBender Posted Friday at 01:40 PM Author Posted Friday at 01:40 PM Ofanzivno smo jalovi ukoliko nemamo kljucne igrace na terenu. Dovoljno je da nemamo Amad-a i za kriv kurac nismo. Cim je na terenu Hojlund, umesto Zirkzee-a i to je znantno otezavajuca okolnost. Znaci mnogo nesrecno. Sredina nekakav shambless, nemamo 3 igraca za celu rotaciju, i to sto imamo je za staracki dom. Ne mozemo mi na kontrolisemo posed niti tempo celu tekmu, i kad to uradimo u delovima tekme, numemo da damo gol i da odradimo nesto smisleno u poslednjoj trecini. Defanzivno kao nesto nismo mnogo losi, ali to bi moglo da prodje da ovi napred vise napadaju i pritisaku. Ovako, imas za pocetak golmana koji je totalni debil. I dalje za DDG mislim da je krs golman, ali brate, za ovog je ne znam... spoj Buffon-a, VDS-a i Edersona. Bukvalno trenutak je dovoljno da ni iz cega primimo gol, najvecim delom jer je on debil. Da smo bokser, bili bi bokser koji nema jake direki knockout power, a u klincu smo krhki i nesigurno. Nema sile da kontrolisemo distancu koja nama odgovara tako rutinski jer nemamo snage i kondicije. Mnogo lako se umorimo A svaku rundu barem jednom na 2 sekunde zablenemo u prazno i protivnik ima mogucnost da nam rokne bombu u glavu. Ovo sve pre svega odnosi na samog Onanu.
HAMMER Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Uzmite inzagija i krenite da meljete. Inzagi mleje, mleje, mleje... Kakva bi to joga bonito bila. Inzagijev sistem gde svi daju golove i svi primaju golove i prave penale. Uživali bi. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uzeti finu svotu za njega. Lindelof odlazi. Sa njim nadam se i Shaw. Hojlunda takodje prodati, decko je uzasan i jos nekoliko njih. Za Bruna stigla ponuda od oko 100 miliona od Al Hilala, i to treba prodati samo izvuci sto vise para. Mora rebuild u fullu, da Amorim dovede igrace za njegov sistem koji hoce da trce i da se bore. Preko one stvari mi vise ovih preplacenih 1
ojzibb66 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mora se probati sa transferima poput Dorgua. I sa juznom amerikom, ima onaj klinac veznjak iz Rivera. ManUtd za jake transfere novca nema, ja sam i dalje stava da Bruna trebaju prodati, jer se za te pare moze bolji i mladji igrac dovesti. Rascistiti roster, rasteretiti plate koliko god je moguce, i dovesti jos par mladjih igraca. Btw gledam sinoc Napoli, Mctominay daje gol za titulu, ManUtd ga prodao za 30m da bi mogli dovesto Ugartea za 50m i na kraju finale LE - Ugarte na klupi... 1
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja već godinu dana proklinjem klub jer je prodao Mektomineja. Mančesterovo dete, nikad nije pravio problem oko minutaže i uloge u timu. Realno bolji od pola naših (bez)veznjaka..ok, nisam ni ja mogao da pretpostavim da će ovako odigrati u Napoliju, ali da nama nije valjao ni kao rotacijski igrač?! Idi, begaj. Vrlo mi je drago zbog njega i zaslužio je sve ovo. Jedini od svih koje smo prodali i pozajmili da mi je žao. Takav osećaj imam i za Garnača. On će takođe napraviti lepu karijeru u sledećem klubu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, Drug Crni said: Takav osećaj imam i za Garnača. On će takođe napraviti lepu karijeru u sledećem klubu. Garmacho ima potencijal ali jednostavno ne trebaju nam drame. Njegov brat vec 2 sezonu pravi show a ne pomaze ni ponasanje samog Garnacha. Ono je bas sramotna izjava posle finala LE. Talenat je tu ali lik je ove sezone upropastio masu 100% sansi. Ima jako losu koncentraciju u poslednjoj trecini terena. Uskoro puno 21 godinu, nije bas igrac za Amorimov sistem tako da je najbolje prodati. Ako vec Amorim ostaje, moraju da se dovedu igraci za njegov sistem. Masu trenutnih igraca je pokazalo da ne mogu to da iznesu. U ovom sistemu mora mnogo da se trci a na to ovi preplaceni nisu navikli. Onana, Lindelof, Evans, Shaw, Casemiro, Eriksen, Bruno, Garnacho, Hojlund. To mora da ide. Ja bih i Mounta ali kontam da ce ga zadrzati. Naravno i oni na pozajmici Rashford, Sancho, Antony, Malacia. Da da imamo i te u klubu. Krivicno goniti celavog za uzasne transfere. U Onanu, Casemira, Hojlunda, Mounta, Malacia, Antony je spucano 300+ miliona. Posto sad citam da celavi preuzima Leverkusen treba mu uvalit pola od ovih njegovih, prve Onanu i Malacia.
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago I da mu se dovedu ti igraci za njegov sistem....Pitanje je da li mu taj sistem fukcionise u PL. Samo se nadam ako uvidi da mu ne ide da se nece drzati kao pijan plota.... Mada videcemo koliko je fleksibilan.
Miki28 Lakers in 5 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Uopste ne sumnjam da moze taj sistem u PL da prodje ali moraju igraci da ga znaju u prste sto bi se reklo a taj sistem iziskuje mnogo trcanja, mnogo vise nego sto su primadone navikle godinama unazad. 1
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Maunt je bezveznjak ali on bi mogao da igra u njegovom sistemu i bio bi rotacijski igrac plus je domaci
Recommended Posts