Jump to content

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, Howie Roseman said:

Ovaj klub zaslužuje sve najgore ako i sljedeće sezone tu budu Onana, Hojlund i Shaw, a gotovo sigurno ostaju sva trojica, možda će samo Hojlund na pozajmicu.

Ovo je sustina, samo sto bi ja recimo umjesto Hojlunda ubacio Daloa recimo. Hojlund je davao znakove napretka i smisla u dovodjenju njega zbog potencijala. Medjutim ove sezone je beskorisna masa u napadu. Da spasimo sta se spasiti moze, mozda ga Juve uzme, i sto je najjace, mozda tamo stvarno proigra.

Najgore zasluzuje jer ce u klubu i sledece sezone biti i jedaci plata poput Kazemira, Evansa (ok mozda nema veliku platu, al sta je svrha njegovog bivstvovanja u klubu, pogotovo jer sad su tu Hejden i Joro, jos kad se Martinez oporavi...), Lindelofa, Shaw-a. Bio bi tu i Eriksen da mu ne istice ugovor...

Posted

Ovaj momak ima veliku karijeru pred sobom..očito sam usamljen u takvom mišljenju, ali potencijal kod njega je očit. I razumeću ga ako želi da ode jer će svakako napraviti lepu priču u skoro-pa-svakom klubu.

Posted (edited)

Nisam da se olako "seku glave" i sad treba zadržati i podržati Rubena, ali način na koji je spremio i vodio finale je za veliku kritiku.
Evo nekih mojih zamerki:

- započeo utakmicu sa dvojicom faktički rekovalescenata (Mauntom i Šoom) koji su propustili najveći deo sezone, a inače i nisu nosioci niti najbolji igrači
- stavio Mazrauia u vezni red čime ništa nije dobio već je samo osakatio srednju liniju
- po meni najvećeg talenta u ekipi, Garnača, uveo tek u poslednjih 20.minuta
- trebao je ranije da uvede i Zirkzea umesto Hojlunda iako nisam fan nijednog

Igra je bila nikakva, uostalom kao i tokom cele sezone uz nešto bljeskova tu-i-tamo. Priličan je udarac što se neće igrati Liga šampiona sledeće sezone iako sa ovakvim fudbalom i nezaslužujemo da smo tamo.

I ovo što je Đorđe napisao na drugom topiku - Ruben je, umesto da se prilagodi zatečenom igračkom kadru, celu sezonu tvrdoglavo insistirao na sistemu kojeg ovako sklopljen tim ne može da igra. Očekujem poraz od Vile za kraj sezone i zauzimanje prvog mesta iznad zone ispadanja. Sramotna sezona. Sramotna.

Edited by Drug Crni
slova
  • Like 1