fillam Posted Monday at 10:18 AM Posted Monday at 10:18 AM Fun fact - ako UTD osvoji LE, a Betis LK, Anthony ima dva evropska trofeja u jednoj sezoni, sportski pozdrav. 1
Howie Roseman Posted Tuesday at 05:47 PM Posted Tuesday at 05:47 PM Arapi nude veliki novac za Brunu, vidim da po redcafeu i redditu navijači pišu da ga ne bi dali ni za 150 miliona funti, ja bih ga prodao i za 80 miliona evra. Skoro 31 godina, igra 5000 minuta po sezoni, bio jedan od glavnih aktera u katastrofama poput 7:0 na Anfieldu i prgavost su dovoljni razlozi da se raziđemo na ljeto. Ove sezone stvarno igra na visokom nivou i biće najzaslužniji ako uzmemo LE i plasiramo se u LŠ, ali će i tim navijačima za sezonu-dvije biti jasno da smo napravili veliku grešku ako ga ne prodamo sad.
BattleBender Posted Tuesday at 09:03 PM Author Posted Tuesday at 09:03 PM Dobro poznate stvar je sta ja mislim o Brunu. Ali moram da istaknem da se popravio dosta u poslednjih par meseci. Mnogo zrelije igra. I dalje ima tu njegovog hero-ball proseravanja, ali manje. Problem je sto ne mozes da menjas ceo tim, a da ne bude debakla. Man Utd to jednostanvo ne moze. Pritisak je preveliki, mnogo se blate itd. Losi rezultati i neduzni padnu i budu zrtve toksicne javnosti i pritiska. Mi bukvalno imamo tim od 13,14 igraca. Od kojih su barem 3,4,5 za donji deo squada od 22 igraca. I rezultatski debakl ove sezone je najvise prouzrokovan sto nismo imali nikakvu dubinu, na tim koji pored toga nije imao ni glavu ni rep, niti je poslozen bio da moze da se sastavi cim je uzdrman. Svaka povreda, svaki pad povrede nas sustinski raznese na terenu. I odbrana, i sredina, i napad. Tako da je mozda nazalost luksuz sada prodati Bruna. Mozda... 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM Kupilo smo Onanu za 50+ miliona a oni doveli Simommera za 5 mil. Ok
BattleBender Posted Tuesday at 09:49 PM Author Posted Tuesday at 09:49 PM Opak zajeb, posteno. Epski. Ali to je zato sto se nije kupovalo vodeci se demografijom 😄 Mi smo sad prvo za te golmane, Nemci, Svajcarci, Austrijanci. 6-8.5. Retko kad je 9 ili 10, ali nikad ispod 6. Ne treba mi da chase-ujemo ove price 2-9.5. Gde se retko desi da su preko 5. A ovo 9 ili 9.5, to su samo ideje... Takve price su nama luksuz sad. Eno Brentford nas prasi godinama. Klub koji je shvatio da bi postao stabilan tim, prvo treba da se izgradi kultura profesionalizma, a najlaksi nacin je da dovedes igrace koji su posledicno takvi. A to su po demografskoj logici Skandinavci.
Issey Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Mančester rešio da igra ono što ne zna, da se brani... Ko im dovede ovog Dorgua treba krivično da odgovara...
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM Ako Garnacho nije jedno deset 100% promasio ove sezone, ja ne znam
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM Bravo Mount. Englesko finale u LE
BattleBender Posted yesterday at 08:36 PM Author Posted yesterday at 08:36 PM Cekaj polako, nije jos gotovo.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Casemiro. Klasa je klasa. Mozda nema noge za PL ali za Evropu je i dalje brutalan
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Leny Yoro ce da bude svetska klasa. Amad je nas najbolji igrac posle Bruna, direktan igrac, game changer Evo i Mounta konacno u zadnje 2 utakmice 2
BattleBender Posted yesterday at 08:59 PM Author Posted yesterday at 08:59 PM Amad je nas najbolji igrac. Bukvalno klasa u odnosu na sve ostalo. Za nepoverovati koliko nas promeni iz jednog uglavnom krs i jalovog tima u tim koji i dalje nije nesto bajan, ali moze nesto da uradi. Kakav Casemiro, nemoj me zasmejavas Miki. Lik nema R1. U polju je katastrofa. Samo jako cudno, mozda cu preterati ali on je mozda trenutno najbolji igrac na Svetu za ubacajeve, tajming u guzvi nakon centarsuta i sl. Da smo tim koji vise napada i vise je pred protivnickim golom, ima vise korni i sl. Lik bi imao 15ak golova. Od 5 centarsuta sa strane, on u 2 ili 3 udje u neku ozbiljnu sansu. Van toga je bas uzasan. Kao da je neki softver na njega zakacio neki tracker, i da on jeidni igra na 0.8x speed. Yoro je bas bombonka. Da ga ne ureknemo... Onana je cirkus, sunce ti. Juri loptu, koja ide u gornji ugao, sa 2 ruke. Kao da je izaso iz 90s arcade igrice.
Recommended Posts