pavijan2 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 2 hours ago, realno *w said: Ne znam koliko puta smo pročitali ovo, ali džabe, vole ljudi teorije zavere. A meni su baš omiljene te gde jedna ekipa pusti drugu, ali tako da namerno promaši trojku za titulu, da bude uverljivije... propaganda nepostojanja zavere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 3 hours ago, Poodle Care said: Dakle zato i ima 55% Ima zato sto je ova zemlja Stala. i Obor*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 5 hours ago, Poodle Care said: Bio sam u Zvezdi pre desetak godina... i unistio sam sve sto sam mogao. Al' sve vreme mi neki osecaj kao da sam nesto propustio. I poceo opet da dolazim, sedim sa Nebojsom, pricamo, pitam jel ista ostalo... ne mozemo da se setimo ni on ni ja. I sine mi, pre mesec dana - Pionir, krv ti jebem! I evo, sacu da dokrajcim i to, da mi ne stoji nad glavom. 6 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Ocvala unprofor barbika prica o estetskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 mural ya gospodju 4 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) Avangarda ili stub srBstva, pitanje je sad. Edited June 21, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) 10 hours ago, goofy said: u narednih 10-ak dana ce se znati sanse su nam recimo 10% 10 hours ago, Poodle Care said: u narednih 10-ak dana ce se znati sanse su nam recimo 10% U to ime da napravimo top 10 najvećih pobeda u najjačem evropskom takmičenju. Može i miks najbitnijh i omiljenih nezavisno od važnosti. op, moja greska isekao ti quote deo posta 🙂 pardoniram... Edited June 21, 2019 by Squabbit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Jel rekla za koga bi navijala da igra 11 Hitlera protiv Zvezde... ko zemo il drugojacije? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 estetski odnos prema životu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 estetski odnos prema životu... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Visoka moda jbg, vi to ne razumete ;) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ideeeeeeemoooooooo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 (edited) voleo bi da trinki ostane mada mislim da je tek sad svestan u kakav cirkus je dosao, od drzave preko liga pa sve do presednika kluba Edited June 22, 2019 by ranzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Eh, kao da je Trinki naivan momcic od 18 godina a ne priznati strucnjak u svom poslu sa pozamasnim iskustvom, pa da ne zna sta moze gde da ocekuje. Bice vrlo zanimljivo videti kakav ce tim Partizan da oformi za sledecu sezonu (prvu gde je Andrea od pocetka) i kakva ce ga igra krasiti. Ja sam sa velikim gustom pratio Bamberg pod Trinkijevim kormilom onomad, i strogo radi uzivanja u kosarci, voleo bih da se nesto slicno ponovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Kako komšije komentarišu ovu nesrećnicu, šta li bi tek bilo da stigne WC... Sevap bi bilo obezbediti hitnu pomoć na forumu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Zenit izgleda dobija pozivnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Gasprom je sponzor i njima i nama, tako da tu uopste nema dileme koga ce jace pogurati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 1 hour ago, Horium said: Eh, kao da je Trinki naivan momcic od 18 godina a ne priznati strucnjak u svom poslu sa pozamasnim iskustvom, pa da ne zna sta moze gde da ocekuje. Bice vrlo zanimljivo videti kakav ce tim Partizan da oformi za sledecu sezonu (prvu gde je Andrea od pocetka) i kakva ce ga igra krasiti. Ja sam sa velikim gustom pratio Bamberg pod Trinkijevim kormilom onomad, i strogo radi uzivanja u kosarci, voleo bih da se nesto slicno ponovi. 2016/17 je imao stvarno odlican tim i odlicno su igrali gomilu utakmica izgubili na jednu loptu. sledece sezone po meni je promasio sa svim pojacanjima sto ga je i kostalo posla kasnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 2015/2016 je takodje Brose imao lepo skockanu ekipu. A mislim da mu je stvarno isuvise olako urucen otkaz od Nemaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 (edited) ma ljudi kakva el ja ne mogu da verujem da se ljudi loze na tu pricu samo da trinki ostane pa ako uspe nesto ispod radara da ubode sto se tice igraca Edited June 22, 2019 by ranzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 22 hours ago, The Walking Dravot said: Bio sam u Zvezdi pre desetak godina... i unistio sam sve sto sam mogao. Al' sve vreme mi neki osecaj kao da sam nesto propustio. I poceo opet da dolazim, sedim sa Nebojsom, pricamo, pitam jel ista ostalo... ne mozemo da se setimo ni on ni ja. I sine mi, pre mesec dana - Pionir, krv ti jebem! I evo, sacu da dokrajcim i to, da mi ne stoji nad glavom. Eh kad se samo setim koliko je Duja izmazan govnima nakon cuvene izjave o Vesicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Kako komšije komentarišu ovu nesrećnicu, šta li bi tek bilo da stigne WC... Sevap bi bilo obezbediti hitnu pomoć na forumu. Ma ne boli njih trojka, nego Radetove fantastične glasovne mogućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Prema informacijama kojima raspolažem... ok, samo sam uvek hteo da kažem ovako nešto. Elem, koliko osluškujem, ovo je daleko od gotove trke i Partizan ima i dalje izgledne šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Gospodin Istina:"vladantegeltijaPozivnica za Evroligu se deli u četvrtak, posle borda.Sve što čitate prethodnih nedelja i meseci su obična nagađanja i spekulacije, kako kod nas, tako u Evropi. Od Partizana, preko Ritasa do Zenita danas, kao i šansama. Đordi 27.juna odlučuje pred bordom." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ma ne boli njih trojka, nego Radetove fantastične glasovne mogućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts