Dracarys Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 7 minutes ago, ... said: Znas kako kaze Tzetza? Mislis na onu njenu: Ziv se covek na sve navikne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Eliminishite doticnu sa topika najlepse molim. Blagodarim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) I tako je Lebron razjebao jos 1 fransizu. Majmi je jos tu najbolje i prosao jer Riley nije delio pikove uokolo kako Lebron zamisli ali se jos nisu oporavili u potpunosti. Clevland je 2 puta spalio do temelja, tamo ce radicija trajati jos 500 godina. Bas bih voleo da neko izuvuce spisak svih asseta koje je procerdao za 3 titule koje je osvojio, Ainge bi verovatno doziveo i drugi infarkt citajuci. Edit: Nesto mi stoji u glavi da je poslao 2 pik prve runde samo za Mozgova, nije ni cudo sto je Denver danas toliko mocan Edited June 27, 2019 by LordOfTerror 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 26 minutes ago, LordOfTerror said: Clevland je 2 puta spalio do temelja, tamo ce radicija trajati jos 500 godina. Steta sto se vratio u Cleveland onomad i razjebao ih, jer da nije verovatno bi napravili tim koji bi osvojio titulu i jos tri puta igrao finale... oh wait 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Barem bi bili u mogucnosti da posluju kao NBA fransiza ne kao zalutali ABA ligas. Kawhi je za 1 sezonu na Istoku u hodu napavio ono za sta je Lebronu trebalo 10 godina... Edited June 27, 2019 by LordOfTerror 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 ^ do dushe uz slabiji GSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 4 minutes ago, LordOfTerror said: Barem bi bili u mogucnosti da posluju kao NBA fransiza ne kao zalutali ABA ligas. Kawhi je za 1 sezonu na Istoku u hodu napavio ono za sta je Lebronu trebalo 10 godina... Jeste zato su 50 godine pre toga bili uspesna fransiza... Jadni oni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nebitno ali ih je mesta odveo do kraja uz jednu kozmeticku promenu. Poena price je da sad bilo koji od najboljih igraca (Harden,Janis,Kawhi,Curry) odu u neki Finiks i sprcaju sve sadasanje i buduce pikove i tako nakarabasju jos 2 super stara tesko da bi bili puno losiji od ovoga sto Lebron radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 4 hours ago, ... said: Posle koliko vremena od razvoda muz vise ne sme da place? Je l ste plakali ti i Brogdon kad su vam dodeljivali fantazi pehar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 (edited) 21 minutes ago, stefan81888 said: Je l ste plakali ti i Brogdon kad su vam dodeljivali fantazi pehar? Mi zaista nismo ocekivali to. Iskreno, meni je bilo veoma tesko. Setio sam se svih ulaganja mojih roditelja u mene i sve to je vodilo do jednog takvog uspeha. Naravno da sam plakao. Mislim da je i moja cela porodica plakala. Morao sam da razdelim kutiju demetrina da se smire, da odmore makar uvece pre nego sto sutra opet pocnu da placu. Brogdon isto plakao. On je nakon toga dostavio i statse: 0.56 litara suza per 36 i 77% ts (trve suza). Edited June 28, 2019 by ... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 čru suza percentage Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 glavna vest ovog jutra je da je fizdale isao da gleda trening jednog rukometasa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Uini fali na slici, da se vidi taj ponos na malog Frenchija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) fali i info da knicksi pored boogieja razmatraju i potpis roziera ali praviću se da su to sve obični dimni ekrani : i Edited June 28, 2019 by uini 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 svirace mu korake u polasku na sveckom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 neće ako ga ne prijaviš Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 18 minutes ago, uini said: fali i info da knicksi pored boogieja razmatraju i potpis roziera ali praviću se da su to sve obični dimni ekrani : i Ličite na klub koji bi Rozieru pljusnuo mnogo para. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 4 minutes ago, stefan81888 said: Ličite na klub koji bi Rozieru pljusnuo mnogo para. izgledamo kao klub koji već ima takvog igrača, samo 3 godine mlađeg, na rookie ugovoru i da ne grešim dušu, sa daleko lošijim ft% definitivno ne vidim logiku, pogotovo što rozier misli da je top pg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 9 minutes ago, uini said: izgledamo kao klub koji već ima takvog igrača, samo 3 godine mlađeg, na rookie ugovoru i da ne grešim dušu, sa daleko lošijim ft% definitivno ne vidim logiku, pogotovo što rozier misli da je top pg Ne vidim ni ja logiku ali free agency is dark and full of terrors. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) The Boston Celtics are hiring Kara Lawson as an assistant coach, league sources tell ESPN. Lawson, an ex-WNBA and Olympic champion, has been an NBA commentator with ESPN and the TV analyst for the Washington Wizards. Edited June 28, 2019 by stefan81888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Dodje li Kara sta mocnom Ty-u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 dodje mu glave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Desi zete, sta ima ? Koga dovodimo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 pacova 100% taman da mozemo jos jedan solidan ugovor da ponudimo centru ili beku i onda veterani i podgrejani lesevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts