LayupFromTheMidget Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Ma i Steph ti je twoface samo njemu gospodja nosi pantalone pa twituje kako ih kradu sudije. da se zna ko je sef( ovo je kvalitetan pun posto je kuvar=sef kuhinje). dobro sam cu da izadjem 😕 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Uini jel planirate vi da terate ovog bezveznjaka koji se odaziva na "coach"? Eno Lal doveli 5 zamene Vogela i stavili ih kao asistente 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 I imamo HC/GM na terenu sa brojem 23. Struke nam ne fali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Samo Igora i Luea niste uzeli ali ima vremena 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 3 hours ago, uini said: i ovo je veliki vrj. od pre par dana, ne secam se da je bilo Kavaj je vrhunski antiheroj ove generacije. Za razliku od Lebrona koji pokušava da nametne sebe, stvori neku famu, samoproklamuje sebe, (cak neke slicne osobine po meni deli sa Djokarom, koji se trudi da ga svi vole), ovog batu zabole uvo cak i za momke sa kojima trenira svaki dan, a kad igra, u nekim momentima deluje da ima Majkldzordanovsku moć, pa mu se može. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 dada, ne jebe društvene norme, to je neka moja teorija ili to ili je fijuviju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 inače, dobri smo bili, boardman sa viškom kilograma i curry u mid40ies 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Realno, i ja se osecam glupo kada mi neko pruzi pesnicu kao pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 5 minutes ago, uini said: dada, ne jebe društvene norme, to je neka moja teorija ili to ili je fijuviju I jedno i drugo ali to je brat😎 Sutra da zavrsi posao na sjeveru i onda svijetla velikog grada i Lejkersi ga cekaju😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Realno, i ja se osecam glupo kada mi neko pruzi pesnicu kao pozdrav. To je tek odnedavno postao uobičajeni način pozdravljanja pa se nismo još navikli.A što se tiče Kawhi-ja deluje mi na snimku zamišljen pa da je zato tako odreagovao. Mada on deluje non stop zamišljen. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 5 minutes ago, Miki28 said: t😎 Sutra da zavrsi posao na sjeveru i onda svijetla velikog grada i Lejkersi ga cekaju😂 teško. slažem se sa simmonsovim ortakom, da je najverovatnije 1+1 ugovor sa torontom Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Uini jel planirate vi da terate ovog bezveznjaka koji se odaziva na "coach"? Eno Lal doveli 5 zamene Vogela i stavili ih kao asistente 😄 neće ga skartirati dok durant ne popizdi a ako ne dođe kevin, imaće izgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 minute ago, uini said: teško. slažem se sa simmonsovim ortakom, da je najverovatnije 1+1 ugovor sa torontom Ma znam al moze se coek nadat😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 minute ago, Miki28 said: Ma znam al moze se coek nadat😁 po meni su veće šanse za lakerse davis ili irving Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 minute ago, uini said: po meni su veće šanse za lakerse davis ili irving Bice popusakis i kod LAL i kod NYK. Ne zna se ko pije a ko placa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 minute ago, uini said: po meni su veće šanse za lakerse davis ili irving Pelikani su odjednom postali zainteresovani za Ingrama 😄 Dogovorice se ovaj trejd u toku leta sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Pelikani su odjednom postali zainteresovani za Ingrama 😄 Dogovorice se ovaj trejd u toku leta sigurno Da li je to Woj ili grof? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Trčanje, trčanje i trčanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 2 minutes ago, Miki28 said: Da li je to Woj ili grof? GM Dempsi je otpusten iz razloga, jer je odbio sve ponude LAL. Prema recima novinara Dejva Mekmenamina, Pelikani imaju vrlo visoko misljenje o Ingramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 A doveden Griffin, bivsi GM Cavsa. Lebron masterpiece coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 15 minutes ago, Drakaris said: GM Dempsi je otpusten iz razloga, jer je odbio sve ponude LAL. Prema recima novinara Dejva Mekmenamina, Pelikani imaju vrlo visoko misljenje o Ingramu. Tesko da je neko zainteresovan za njega kada ima krvne ugruske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 (edited) 26 minutes ago, uini said: po meni su veće šanse za lakerse davis ili irving Po meni najbolje sto mogu dovesti i to mozda su Kemba i Batler. Vlsnik NO je rekao da ce Dejvis u LA samo preko njega mrtvog, tako da tu upadaju Niksi, a Irving kao zeli sad u BRK, a mozda sleti i u NY. Edited June 9, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 18 minutes ago, Zvezdinho said: Vlsnik NO je rekao da ce Dejvis u LA samo preko njega mrtvog, tako da tu upadaju Niksi, a Irving kao zeli sad u BRK, a mozda sleti i u NY. vlasnik pelicansa je opovrgla taj rumor oni samo žele da biduju više timova za davisa. lakersi ili bostan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts