Jump to content

Recommended Posts

Posted

kakvo sranje od pobede.

nego jos jedna nedelja jos jedna povreda :lol: nije se desilo jos ove sezone da mi ne crkne jedan od glavnih igraca u ekipi. samo jos cekam da mi odbrana dobije out pa da batalim ovo

Posted

jbt uzmem chrisa thompsona sa fa da bude na klupi jer mi svi ostali trkaci osim bella out, i sada dobijem vest da je i on out... :classic_laugh: 

koga god da pipnem taj ne prezivi nedelju dana.

Posted

Prokenjalo me ove nedelje s povredama i bye week-om za protivnikove igrače. Verovatnih 4-4 nakon 0-4. Još jedna pobeda od preostalih pet bi trebalo da bude dovoljna za opstanak. 

Posted
8 hours ago, Yi Sun Shin said:

Prokenjalo me ove nedelje s povredama i bye week-om za protivnikove igrače. Verovatnih 4-4 nakon 0-4. Još jedna pobeda od preostalih pet bi trebalo da bude dovoljna za opstanak. 

History repeating? Zar nije bilo nešto slično i prošle sezone?

Posted

Prošle sam bio dobar od starta. Ali bila je jedna sezona gde sam isto ovako loše krenuo i na kraju zamalo da se dočepam PO. Mislim ona prva kad smo uveli B ligu i ispadanje. 

Posted

Igram mec koji se ne sme izgubiti, s obzirom koliko napljuvah Bokijev tim posle drafta al odbrana 49ersa me sabotira je je imala najslabiji mec u sezoni, a svoje prilike su propustili jos u prvoj cetvrtini. Prvo umesto sack-a i zaustavljanja napada Arizone, sudija svira licni prekrsaj za 15 jardi i iz naredne akcije padaa TD, a potom cist pick 6 ispadne iz ruku defanzivaca. Samo te dve akcije su vredele 11 ili 12 poena.

Posted (edited)

Pa i bio je horse collar tackle.

Nisam siguran da bi se ono vodilo kao sek. čak i da je važilo, pošto je Murray u tom trenutku bio van džepa i evidentno nije bio passer nego runner. Mislim da bi se vodilo kao tackle for loss u statistici. 

Edited by Charlie Foxtrot
Posted

Cestitke Boki. Ne moze se u boj bez QB.

Sad ostaje borba za opstanak do kraja. Sledece kolo gubim bez borbe jer Hjuston ne igra, tako da od one tamo nedelje pokusavam izboriti spas.

Posted
23 hours ago, Charlie Foxtrot said:

A zašto to radiš kad smo se dogovorili na početku sezone da nećemo tako. 

Ja juce odgledao mec iz Londona i nakon one propasti, nisam vise ni pratio meceve, krenuo F1 uvece i to je bilo to. Kad sam ustao jutros proverim rezultat cisto da viim je li bilo tesno ili si me razbio, i kad sam video znao sam da me ceka ozbiljna pridika ovde. Zasluzeno 🙂

Posted

Dobro de, falilo je i Tate- u dužina prsta za TD... uglavnom kad je tesno uvek se može naći neki "close but no cigar" razlog...ove godine me kenja za sve pare, evo mog duela iz lige koju igramo na poslu

spacer.png

Posted

Da nastavimo sa ludackim stvarima ove sezone: Oba QBa su mi out za ovo kolo, zbog povreda. Bukvalno svaka stvar koja je mogla da podje naopako, desila se.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...