djole Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Hvala maestralnoj odbrani Detroita! Koji cripple fight sa nbk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 kakvo sranje od pobede. nego jos jedna nedelja jos jedna povreda :lol: nije se desilo jos ove sezone da mi ne crkne jedan od glavnih igraca u ekipi. samo jos cekam da mi odbrana dobije out pa da batalim ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 jbt uzmem chrisa thompsona sa fa da bude na klupi jer mi svi ostali trkaci osim bella out, i sada dobijem vest da je i on out... koga god da pipnem taj ne prezivi nedelju dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Velika dilema za veceras, koga startovati na mesto drugog trkaca, Williamsa iz Pekersa ili Boledena iz Patriota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Williamsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ako nekom trebaju polovni trkaci, svi sem Dzejkobsa su na listi za trejd. Trazim dobrog hvataca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 4 minutes ago, Romantik said: Ako nekom trebaju polovni trkaci, svi sem Dzejkobsa su na listi za trejd. Trazim dobrog hvataca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 nokautirali i cooksa mislim bilo je jasno da nemam sanse ove nedelje ali ovo je vec presmesno. nikad nista nisam imao ovako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Prokenjalo me ove nedelje s povredama i bye week-om za protivnikove igrače. Verovatnih 4-4 nakon 0-4. Još jedna pobeda od preostalih pet bi trebalo da bude dovoljna za opstanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 8 hours ago, Yi Sun Shin said: Prokenjalo me ove nedelje s povredama i bye week-om za protivnikove igrače. Verovatnih 4-4 nakon 0-4. Još jedna pobeda od preostalih pet bi trebalo da bude dovoljna za opstanak. History repeating? Zar nije bilo nešto slično i prošle sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Prošle sam bio dobar od starta. Ali bila je jedna sezona gde sam isto ovako loše krenuo i na kraju zamalo da se dočepam PO. Mislim ona prva kad smo uveli B ligu i ispadanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Čestitke komesaru na zasluženoj pobedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Čestitke Lavrnji... na ispadanju u B ligu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 30 Dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Igram mec koji se ne sme izgubiti, s obzirom koliko napljuvah Bokijev tim posle drafta al odbrana 49ersa me sabotira je je imala najslabiji mec u sezoni, a svoje prilike su propustili jos u prvoj cetvrtini. Prvo umesto sack-a i zaustavljanja napada Arizone, sudija svira licni prekrsaj za 15 jardi i iz naredne akcije padaa TD, a potom cist pick 6 ispadne iz ruku defanzivaca. Samo te dve akcije su vredele 11 ili 12 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Pa i bio je horse collar tackle. Nisam siguran da bi se ono vodilo kao sek. čak i da je važilo, pošto je Murray u tom trenutku bio van džepa i evidentno nije bio passer nego runner. Mislim da bi se vodilo kao tackle for loss u statistici. Edited November 2, 2019 by Charlie Foxtrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Auh, koliko mi se sad Hyde usrao u zivot! Nemoguce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Cestitke Boki. Ne moze se u boj bez QB. Sad ostaje borba za opstanak do kraja. Sledece kolo gubim bez borbe jer Hjuston ne igra, tako da od one tamo nedelje pokusavam izboriti spas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 A zašto to radiš kad smo se dogovorili na početku sezone da nećemo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Ne može se na CMC-a bez dobrih partija trkača. Čestitke Kantu! Edited November 4, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 23 hours ago, Charlie Foxtrot said: A zašto to radiš kad smo se dogovorili na početku sezone da nećemo tako. Ja juce odgledao mec iz Londona i nakon one propasti, nisam vise ni pratio meceve, krenuo F1 uvece i to je bilo to. Kad sam ustao jutros proverim rezultat cisto da viim je li bilo tesno ili si me razbio, i kad sam video znao sam da me ceka ozbiljna pridika ovde. Zasluzeno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ha.... Od moje četiri pobede jedna je stigla protiv fenjeraša a tri protiv trojice prvoplasiranih. Što bi se reklo "uramio" sam ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 (edited) Ajoooooj....ja tek sada vidim da je Xpert puko taman za onaj fumble Hyde-a. Edited November 5, 2019 by Charlie Foxtrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Dobro de, falilo je i Tate- u dužina prsta za TD... uglavnom kad je tesno uvek se može naći neki "close but no cigar" razlog...ove godine me kenja za sve pare, evo mog duela iz lige koju igramo na poslu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Da nastavimo sa ludackim stvarima ove sezone: Oba QBa su mi out za ovo kolo, zbog povreda. Bukvalno svaka stvar koja je mogla da podje naopako, desila se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts