MrTripleDouble Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 hahahahahaaaaa ovo vredi pogledati, vristao sam od smeha, neymar igra protiv profesionalaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 a jbt skino 60gb nba 2k21 pa kad sam teo pokrenem kae nastetice komjuturu, el ima neki trustfull torent za nba? ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Prilično dobro snimljeni videi na temu DayZ : Ko nije gledao/igrao DayZ možda će mu biti dosadno ali detalji koje su obradili su sasvim ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 @gggggggg @imbaSpirit Gledate Dota anime? Ja odgledao 4 epizode dosad, zapravo mi deluje prilicno kul 🙂 Ali vise uopste skoro ne igram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 ih bre anime, ja sam muskarcina, ne gledam takve stvari. nisam ni ja igrao od decembra. sada opet pratim ovaj turnir i opet mi se igra...vidim bilo i nekih inovacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Kod mene je suprotno, ponekad ako stignem odigram koju partiju, ali ne znam vec duze vreme apsolutno nista sto se desava u Dota svetu. Definitivno bi bilo bolje da je obrnuto 🙂 Gledao sam malo ovu neku domacu ligu, zavrsila se pre koji dan, to je bilo interesantno. Bacicu pogled na taj Dota anime, a gospodin @gggggggg umesto sto glumi muskarcinu mogao bi nekad da se pojavi na steam-u 😄 da bacimo neki retro party 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 nemam ni instalirano jos. mozemo igrati opet, fale mi porazi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 @nemanjaol Pogledao, nije mi nesto, mada svakako ne volim anime 😄 al prica mi je nekako bezveze, da nisu dota likovi ne bih mogao dalje od druge/trece epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Ladno na xbox game pass-u NBA 2k21 i FM menadzer najnoviji 21. I sve to za samo 9 dolara mesecno. A ima ihahaj igraca, sve EA Sport igre od Fife do UFC-a ( samo ne zadnji). Isto sve moze da se igra i sa PC i to xbox igre. https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games?xr=shellnav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Jel neko uzimao ovaj xbox game pass, kako ide za nalog jel mora isto nesto slicno kao za PS4 da se namesta UK ili US prilikom placanja. I da li je dovoljna ova brzina neta za igranje , razmisljam se da probam , a mrzi me da mi bushe zid za opticki net : 47 mbps download, a upload 7,63 mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Druze, prodaj xbox i kupi PS kao i svi pravi gejmeri. 😄 Igra li iko 2k, Fifu ili COD na ps5/4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Igram ja CoD, ali na PCu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Mene klinja naterao da mu za rođendan kupim Nintendo Switch pa me interesuje ima li neko iskustva sa tom konzolom. Na šta da obratim pažnju prilikom kupovine i imali kakav sajt na kojem moku uporediti cene tih konzola/tehnike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 (edited) On 5/11/2021 at 9:41 AM, Predragdjape said: Druze, prodaj xbox i kupi PS kao i svi pravi gejmeri. 😄 Igra li iko 2k, Fifu ili COD na ps5/4? Mnogo je bolji izbor xbox zbog game pass-a, platis 10 dolara mesecno , prvi mesec dolar i igras igre, ne moras uopste da ih kupujes, ekonomski je isplativije. A Xbox nisam jos pazario , samo se raspitujem. Edited May 13, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Game pass je ozbiljna budućnost za dosta naslova. Uvek kada kupim igre poput Hitmena pitam se šta da radim sa njom kada je završim za par dana. Ovako iznajmiš faktički i rokaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 (edited) On 5/11/2021 at 9:41 AM, Predragdjape said: Druze, prodaj xbox i kupi PS kao i svi pravi gejmeri. 😄 Igra li iko 2k, Fifu ili COD na ps5/4? igram ja 2k na ps5 Mnogo je bolji izbor xbox zbog game pass-a, platis 10 dolara mesecno , prvi mesec dolar i igras igre, ne moras uopste da ih kupujes, ekonomski je isplativije sve zavisi sta planiras da igras meni bukvalno nema nista zanimljivo na tom gamepassu Edited May 15, 2021 by Takeshi_Kovacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 (edited) Kako nema, a igras 2k. Sve sportke igrice su tamo. Kad smo kod NBA 2K21, besplatana oridjinale verzija za PC na Epic Games-u do 27. pa ko oce neka skine. Edited May 21, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Umro Benoît Sokal, autor čuvenog serijala igara "Syberia". Ovaj zadnji deo nisam još igrao ali se i danas sećam prvog i drugog dela koji su urađeni fantastično. Čudi me da priča nije našla put do filma. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Jel prvi deo bio onaj sa kordinatama aviona? Cini mi se da je igra pocinjala u vozu. Zlo mi je i dan danas kad se setim te misije. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 To je drugi deo. Prvi deo počinje u Francuskoj u kući tog pronalazača što je kreirao te mehaničke naprave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Igra koja je bila daleko ispred svog vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 igrao neko najnoviji manager? ljudi ga hvalili kako je match engine popravljen i bolji nego ikada a meni se nikada nije desilo da nakon pet odigranih utakmica rage quitujem kao sada. jos su stavili ovaj xg cisto da me jos vise uzjebu. neverovatno dzibersko napravljena igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @gggggggg jel ima nekih najava sta ce ubaciti u sledeci fm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 9 hours ago, imbaSpirit said: @gggggggg jel ima nekih najava sta ce ubaciti u sledeci fm? da, zenski fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts