Jump to content

Gaming Zone

Recommended Posts

Posto su sad ovi izbori u zizi, preporucio bi vam jednu igru koju sam igrao pre dosta godina, premotao sam sa svakim kandidatom republikanaca i demokrata. Ja sam igrao ovu iz The  Political MaCHINE 2004, al vi mozete da igrate ove novije verzije. Vi uzimate jednog kadidata i idete u kampanju sa USA  izbore. ImA 2004, 2008, 2012, 2016 i 2020 verzija igrice.

https://www.gamepressure.com/games/the-political-machine-2004/z5b2a

604204703.jpg

Evo iz 2004.

102746890.jpg

Edited by Zvezdinho

On 11/10/2020 at 6:37 PM, Takeshi_Kovacs said:

ozbiljna frka za nove konzole

ili je interesovanje nikad vece ili je srbistan dobio po 10kom od MS-a i Sony-a

Expand  

Ja sam čuo da i one namenjene količine za naše radnje "oni" za sebe uzeli popriličan broj, i da je za obične kupce ostalo jako malo. Vlasnik Computerland-a je mom ortaku i meni rekao da verovatno do proleća neće biti novih konzola kod nas.

On 11/11/2020 at 12:40 AM, threepwood said:

I onako kruzi prica da je prva serija PS5 falicna i da se kao i cetvorka kad je izasla pregrejava brzo.

Expand  

ovo apsolutno nije tacno

i svaki review koji je do sada mogao da se vidi to i baca u fokus...temperature su znatno nize nego kod cetvorke, i konzole su mnogo tise

problemi koji su se javljali kod pojedinih jutjubera su uglavnom bili vezani za eksterni storage, i manje bagove u pojedini ps4 igrama

kapiram da ce solidan broj relativno svezih igara dobiti day 1 patch koji te probleme resava

On 11/10/2020 at 11:21 PM, Green23 said:

Ja sam čuo da i one namenjene količine za naše radnje "oni" za sebe uzeli popriličan broj, i da je za obične kupce ostalo jako malo. Vlasnik Computerland-a je mom ortaku i meni rekao da verovatno do proleća neće biti novih konzola kod nas.

Expand  

ja sam uradio neki preorder kod CL, ali sam skeptican koliko ce zapravo da ispostuju

On 11/11/2020 at 7:51 AM, Ruby Rhod (koji lebdi) said:

Koliko cenis da ce on biti aktuelan kad su igrice i podrska u pitanju?

Expand  

godinu-dve

posle toga ce eventualno ove godisnje sportske igre da izlaze za cetvorku...i to vise kao season update nego full nova igra

On 11/10/2020 at 7:34 PM, John Dies at the End said:

I pošto koštaju Sony5& SonyPro5?

Expand  

ne postoji pro verzija

imas digital edition, bez BR plejera, koji kod nas kosta 52k din

BR verzija je 65k

Edited by Takeshi_Kovacs