threepwood Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Tema za komentarisanje novih naslova. Setno sećanje na stare favorite iz mladosti. Praćenje velikih esports turnira. Isčekivanje novih 2k i FM naslova. Zajedničko gubljenje sati/dana/meseci na online druženje uz Dotu, LoL, Cs:Go, Fortnite, PUBG ili šta vam već padne na pamet. PC master race vs console peasants rasprave. Pomoć pri instalaciji i pronalaženju narodnih verzija igara i sve drugo vezano za najvažniju sporednu stvar na svetu - gejming! Edited April 28, 2019 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Da li neko prati CS:GO scenu? Valiance (nas tim, pojacan Fincem i Litvancem) se vozdigao u top20 timova na HLTV.org, od ove godine lepo guraju ali za sada ne uspevaju da se probiju u tier1 evente, iako su osvojili jedan online turnir u Nemackoj pre neki dan ($100.000 nagrada). Astralis i dalje vlada dominantno k'o Sumaher svojevremeno, tesko im je pero otkinuti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Da se zapljunem na svetoj temi kao gamer #1 na ovom forumu -_- Pratio ja jedno vreme bas dosta pa me smorilo malo i ako mi je CS ubedljivo najjaKi e-sport ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ja ne pratim online gaming, streaming i slična sr*** nikad. Kad sam bio dijete najgore mi je bilo kad dođem kod nekog da gledam kako on igra, ili da moram da dijelim sa sestrom gaming space and time. Zbog tih trauma sam izrastao u solo igrača (uglavnom), izuzetak su bili Titanfall i PUBG na neko vrijeme a sad sam opet uglavnom offline. Ako neko igra na najboljoj platformi za igranje - Xboxu neka me doda, moj Gtag je D15tr18ut3r, pa ćemo da ne igramo nikad ništa zajedno. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Eeh, koliko se samo dana i noci pikao cs u mladosti, od 1.5 do 1.6, kako pub tako i timski mecevi, ludilo😅 Raskosan talenat nisam mogao da prenesem na Cs Go zbog slabijeg kompa, i dalje sam smoren zbog toga 😣 Sada uglavnom COD, NBA 2k, Fifa, pa ako neko pika na PS4 platrofmi, Djape-CZBG dodajte 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Prati se dota i csgo, a i pika se dosta u zadnje vreme. 19 hours ago, lord_slawe_ said: Da li neko prati CS:GO scenu? Valiance (nas tim, pojacan Fincem i Litvancem) se vozdigao u top20 timova na HLTV.org, od ove godine lepo guraju ali za sada ne uspevaju da se probiju u tier1 evente, iako su osvojili jedan online turnir u Nemackoj pre neki dan ($100.000 nagrada). Astralis i dalje vlada dominantno k'o Sumaher svojevremeno, tesko im je pero otkinuti. Nisam verovao da ce neki tim nadmasiti ono sto je Fnatic radio tok 2014. i 2015. godine, ali Astralis je u poslednje dve godine postavio neke jos vece granice, a i dalje se ne nazire kraj njihovoj vladavini. Bukvalno nemaju slabu tacku u ekipi, i pored vrhunskih igraca, odlicne hemije, ogromne logistike i premocnih sponzora zaista ce biti tesko drugim ekipama da ih skinu sa trona.Postali su ono sto se realno ocekivalo od Faze-a i njihovog dream teama. Mislim da im jedini problem u narednom periodu moze biti neko prezasicenje jer su stvarno bili predominantni. Negde sam video podatak da su na Nuke-u dobili zadnjih 35+ mapa. Ajde da kazemo da mnoge ekipe i ne igraju Nuke pa ga odmah i banuju, ali onda pogledas jednu od najpopularniji mapa Inferno, gde su takodje imali neki fanstastican skor. Jeste da su skorasnji manji turnir u Majami odigrali ispod nivoa, ali moguce da je u kosarkaskom recniku tu doslo do namernog obaranja forme. 🙂 Videcemo kako ce se snaci na Vertigu, ne sumnjam da ce i tu mapu dobro spremiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Koja mapa vam je omiljena za competitive? Ja iz nekog razloga obozavam Agency. Podseca me na legendarni film "Heat" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) Cache/Mirage btw, ko igra Agency u competitive? 🙂 Edited May 1, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 14 minutes ago, MrTripleDouble said: Cache/Mirage btw, ko igra Agency u competitive? 🙂 Nista manje ljudi nego ostale, pretpostavljam...Ne ceka se nista duze nego za Inferno 🙂 Meni su Cache i Mirage omiljene mape generalno...Ali cesto stikliram samo Agency. Zanimljiva mi je 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Malo mi je smesno da se igra hostage mapa u competitive gejmovima, meni npr takve mape sluze samo malo onako da se zabavim i 'zagrejem' sto bi se reklo. Dobro, moguce da se na nizim rankovima i takve mape cesce igraju. Koji si rank ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) Gold Nova 3...Ne znam da li sam do sad odigrao vise od 20 competitive meceva. CS 1.5 se pojavio kad sam bio tinejdzer, godinama sam ga igrao...A CS:GO mi je kupila zena u januaru. Edited May 1, 2019 by Duh koji lebdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 niko ne igra eu4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Ja bas poceo CK2, ucim se 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 (edited) 1 hour ago, gggggggg said: niko ne igra eu4? Uf, ne igram 😄 Ali vec odredjeno vreme mi je na lageru EU3 koju me stra' da instaliram jer se secam da mi je bila kada je izasla, puno godina unazad, bas ono, drugacija u negativnom smislu usporedjujuci sa Civilization i Anno serijalima kojih sam veliki fan. Sem toga ceo taj Paradoxov sistem DLC-ova, i milion malih ekspanzija (mislim da je EU4 apsolutni sampion ovde) mi je nekako odbojan, tako da cu kao i u slucaju trojke sacekati da izbace finalnu verziju kako bih nabavio i probao cetvorku. Edited May 14, 2019 by lord_slawe_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 ck2 jos nisam igrao. @lord_slawe_ pa mozes 'kupiti' igru sa najnovijim dlc-om. zasto igrati trojku ako je vec odavno out bolja verzija - cetvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoo Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Preporučite neku dobru online browser igricu. Verujem da ima neko da igra nešto 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Gledajte do kraja. Ovo ce naravno biti zanimljivo samo dota ljudima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 nikad nisam video veci fail od artifacta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 ovaj novi patch je ludilo. bice svega vec vidim xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 De ste dotasi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 matumbaman napustio liquid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 I tako odigrah jednu dotu posle 100 godina. Naravno pobedio sam mid 😒 Hoce neko da pravimo ekipu za Open Qualifiers za TI? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Samo ako hoce Bora, i da nadjemo onog voida 😂 Ja poslednjih dana odigrao nekoliko partija. Blago se raspadam, samo ad mogu da igram sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 NBK da se javi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) Ovaj game 4 Liquid-Vici je verovatno jedan od najboljih gejmova koji sam ikada gledao . Obavezno da ga odgleda svaki ljubitelj dote. Edited June 30, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts