Jump to content

Tiketi

Drug Crni

Recommended Posts

53 minutes ago, Drug Crni said:

Naravno da sam to odmah uradio i izađe mi isto tako sitno. Ali ok,ako je teško napisati da li si prošao ondaK ništa.

Ja kontao da se bar toliko vidi iz prve, da je dobitan tiket (Zeleni krugovi pored svakog para, crveno bi na tom mestu bilo da nije prošlo). Razume se da na 2 browsera koja redovno koristim, Chrome i Mozilla, uvećavanje na prvom ide sa pomenuta dva klika, a na drugom gore desno iz menu pa zoom (Vidim da neće drugačije ovde), ne znam sad napamet kako je na ostalim browserima. Na fonu standardno uvećaš rukom naravno. Ako je bio nesporazum sorry jbg.

• Like 1

On 3/7/2024 at 3:46 PM, RatzenStadt said:

Vecheras Marsej, Vasko i Njuels kecevi, s visokom dozom opreza jer su utakmice iz dva od ove tri utakmice iz takmicenja koja su tradicionalno nepredvidiva (Liga Evrope i (brazilski) Kup).

Dobri tipovi iako Vasko nije prosao. Pisi cesce kad imas ovakve predloge 

Edited by Jurgen
  • Like 1

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
On 8/11/2024 at 7:21 PM, mr clutch said:

Priznajem da mi ova igra, a ni neka slična, nije padala na pamet uoči OI. Naravno, ponajviše zbog toga što tih dana nisam razmišljao izvan svojih standardnih tiketa. (A možda sam trebao). Moram da pitam par stvari za ovo: Koliko dugo je ova igra sa ovom/slično velikom kvotom bila dostupna a da ti znaš? Dakle, da li si je video u ponudi bar dan, dva pre, odnosno još ranije? Ta kvota me zanima koliko je dugo bila na izvol'te. Vidim da je uplata bila neposredno pre prvog meča pa zato me interesuje. Razume se, da mi je neko rekao odmah bi ispoštovao savet sa istim pa i većim ulogom...

3 hours ago, Marko said:

Priznajem da mi ova igra, a ni neka slična, nije padala na pamet uoči OI. Naravno, ponajviše zbog toga što tih dana nisam razmišljao izvan svojih standardnih tiketa. (A možda sam trebao). Moram da pitam par stvari za ovo: Koliko dugo je ova igra sa ovom/slično velikom kvotom bila dostupna a da ti znaš? Dakle, da li si je video u ponudi bar dan, dva pre, odnosno još ranije? Ta kvota me zanima koliko je dugo bila na izvol'te. Vidim da je uplata bila neposredno pre prvog meča pa zato me interesuje. Razume se, da mi je neko rekao odmah bi ispoštovao savet sa istim pa i većim ulogom...

I sve je pocelo ovako (Intro Funky G ft Juice - U tvojim kolima xd)...

Imao sam na admiralovom racuna 7 soma sto sam napravio singlirajuci Spaniju u polufinalu i finalu EP (2 fiksa i jedan gg) ostala da vise na mom nalogu kod njih. Prvobitni plan je bio da igram igre sa poenima, asistencijam i skokovima igraca na mecu  Usa vs Srbija, sto si odlicno opazio na osnovu datuma igranja. Banuo sam na admiralov sajt i spontano sam spazio dodatne igre trazeci igrace. Igre koje sam odigrao na specijal stranici su Jokic prvi asistent i Avramovi prvi kradljivac turnira(preko 150 kvota, zaboravio sam koja je tacno, preko 8 konja dobitak), Bogdan preko 10.5 trojki u grupi (mislim da je 6 kvota) i ova sa Jokicem kao prvim asistentom, poenterom, i skakacem na OI. Prvobitna ideja je bila da na svaki tiket stavim soma, ali odustadoh preracunajuci se da mi je to mnogo i da je odlican dobitak i na pola soma, te sam tu svotu ostavio samo na Bogija. Inace ponuda sa dobitnog tiketa mi se bas svidela, jer sam kroz pracenje nba lige i Jokica znao da postoji nekakva sansa za dobitkom i da vredi probati na neki sitniji ulog jaku kvotu. Ko sto vecina zna Jokica pri vrhu u te tri kategorije(asisti i skokovi sam vrh) na kraju svake nba sezone. 

Nisam fan davanja preporuke (ne zato sto verujem da ce mi to ukleti tiket), vec zato sto time savetujem da ljudi bacaju pare. xd Mislio sam da kazem za ponudu jednom ortaku koji se kocka, ali sam odustao. Inace u admiralu ima obilna ponuda sa specijalom za PL.

Inace kosarkasi koji su mu najblizi bili da ugroze tiket su Lebron za asistenciju, Franc za 2 poena, Bogi za 3 poena. Drugoplasiranog Vembija, konkurenta za skokove je nadmasio najlakse za 8 skokova. Tako da treba imati i malo srece.

9 minutes ago, mr clutch said:

Ok, nisam ni skontao da je Admiral u pitanju. Šta znam, video sam za koliko je izbio na prvo mesto u sve tri. Druge igre koje pominješ mi verovatno ne bi bile toliko privlačne spram ove, jer Jokić je očekivano bilo da ima max minutažu kroz ceo turnir (Portoriko i Sudan na stranu što sam mislio da će u te dve zbirno biti min 60 razlike za nas pa da će malo više laditi). Lično, s' obzirom da sam redovan sa mojim povećim tiketima, na ovo bi skočio lagano, i zbog toga da promenim malo, i zbog kvote

• 3 weeks later...

Mix baseballa i footballa, 10 parova, 500din, 55 kvota, 31000 dobitak (Za nešto jače tokom vikenda, dobrano su me zajebali i nekoliko drugih baseball, a i mnogi college american football mečevi)

spacer.png

• Like 3

• 4 weeks later...

spacer.png

spacer.png

Novi rekord konacno, u nedelju uvece odigrao 6 tiketa za ukupno 2000din, i jedan dosao 16/16, 300 din ulog, ukupna kvota 531.58, bonus 43000, dobitak 202,200. 10 hokeja, 4 americkog fudbala, 1 baseball i 1 football. U spoileru napisani parovi dobitnog kad je vec ovo toliko sitno. Ove 2 zelene dole, na prvoj slici, su stative koje su bile 12/13 i 10/11, pa povracaj uloga. Inace taj promaseni par na ova dva tiketa, bilo za 135k i 60k, je Toronto Blue Jays-Miami Marlins score 1:3, a trebalo mi 6,5+. 

Spoiler

Blainville-Boisbriand Armada-Rimouski Oceanic 5,5+ (6:3) 1.37

New York Yankees-Pittsburgh Pirates 6,5+ (6:4) 1.51

Chicoutimi Saguenéens-Baie-Comeau Drakkar 5,5+ (5:6), 1.32

Drummondville Voltigeurs-Val-d'Or Foreurs 5,5+ (7:1), 1.51

Victoriaville Tigres-Quebec Remparts 5,5+ (1:9), 1.43

Regina Pats-Moose Jaw Warriors 6,5+ (4:3), 1.44

Arizona Cardinals-Washington Commanders 46,5+ (14:42), 1.68

Las Vegas Raiders-Cleveland Browns 33,5+ (20:16), 1.59

Davidson Wildcats-Presbyterian Blue Hose H1 5,5 (48:37), 1.59

Minnesota Wild-Dallas Stars 4,5+ (2:4), 1.35

Oshawa Generals-Ottawa 67's 5,5+ (3:4), 1.42

Wenatchee Wild-Prince George Cougars 5,5+ (4:2), 1.35

Ottawa Senators-Pittsburgh Penguins 5,5+ (2:5), 1.56

Everett Silvertips-Kelowna Rockets 6,5+ (6:3), 1.55

Baltimore Ravens-Buffalo Bills 42,5+ (35:10), 1.56

Ventura County-St. Louis City2 2,5+ (2:3), 1.51

• Like 3
  • Thanks 1
  • WOW 2

• 4 weeks later...

hiJXnuI.png

Besiktas dosao u nadoknadi za prvo poluvreme, ako i poslednja tekma sa Nemcima, koju sam gledao uzivo da bi testirao svoje srce.

image.png.f940169e301014ff2838a872d146b6aa.png

Posto je razmak izmedju poslednje dve tekme na tiketu bio 1 i po na kratko je bila i dilema za cashout. Nakon konsultacije sa familijom, otprilike 5min, keva je bila u fazonu bolje vrabac u ruci nego golub na grani, a cale neutralan (bez reci). Na posletku je ta konsultacija bila zavaravanje, jer sam istinski kockar (to je taj DNA), verovatno sam od starta znao, samo nisam hteo da priznam, pa sam odlucio za cekanje poslednje tekme. Ortak je imao ok predlog, uzmem cashout, i uplatim poslednju tekmu 2+ za 2 konja. Ali i to je za mene antikladionicarski. Cashou je do pocetka tekme skocio za 4 soma, ali to je nedovoljno ubedljivo od Admirala, pa nisam promenio odluku.

uZ1OiTW.png

• Like 4
  • WOW 1

On 10/23/2024 at 6:41 PM, mr clutch said:

Nakon konsultacije sa familijom, otprilike 5min, keva je bila u fazonu bolje vrabac u ruci nego golub na grani, a cale neutralan (bez reci).

Prvo i prvo, alal vera na tiketu. Lično, ne mogu sebe da zamislim ovako nešto da ubodem (da spamujem mnogo puta da, ali pogoditi ne baš). 

Drugo i drugo, za bold: Šta ti dečko radiš... 😁  Familiji se javi za dobitak ili prećuti sve. U slučaju prvog, usput se i flexuju pare onima koji su protiv klađenja. Tako to rade pravi kladioničari :classic_sleep: Ja volim kevu da trolujem tako što joj kupim nešto što ona gotivi, pa onda kažem koliko sam dobio. Razume se da to radim ponajviše, zato što ona neće da shvati i prihvati ogromne i suštinske razlike između mene i onih drugih (naj)gorih vrsta kockara i kladioničara (Odbila je da me sasluša kad sam krenuo da joj pričam o pravilima kojih se pridržavam uvek kad se kladim - Moje božije zapovesti takoreći, i tiču se svega, od uloga do toga da se tiket nikad ne brani, da se ne gleda/prati uživo ono što si igrao, nego se gleda ono što nisi, da deo objekta gde su aparati i rulet ne postoji-šok sobu ostavljam drugima itd)

Nego, da li sam ja to dobro izračunao ovo tvoje, bonus bio samo 22k? Hmm, jes' da si zabo malo jači dobitak od ovog mog poslednjeg... ALI, moj bonus je bio veći! 😄 

Edited by Marko
  • Like 1

3 hours ago, Marko said:

Prvo i prvo, alal vera na tiketu. Lično, ne mogu sebe da zamislim ovako nešto da ubodem (da spamujem mnogo puta da, ali pogoditi ne baš). 

Drugo i drugo, za bold: Šta ti dečko radiš... 😁  Familiji se javi za dobitak ili prećuti sve. U slučaju prvog, usput se i flexuju pare onima koji su protiv klađenja. Tako to rade pravi kladioničari :classic_sleep: Ja volim kevu da trolujem tako što joj kupim nešto što ona gotivi, pa onda kažem koliko sam dobio. Razume se da to radim ponajviše, zato što ona neće da shvati i prihvati ogromne i suštinske razlike između mene i onih drugih (naj)gorih vrsta kockara i kladioničara (Odbila je da me sasluša kad sam krenuo da joj pričam o mojima pravilima kojih se pridržavam uvek kad se kladim - Moje božije zapovesti takoreći, i tiču se svega, od uloga do toga da se tiket nikad ne brani, da se ne gleda/prati uživo ono što si igrao, nego se gleda ono što nisi, da deo objekta gde su aparati i rulet ne postoji-šok sobu ostavljam drugima itd)

Nego, da li sam ja to dobro izračunao ovo tvoje, bonus bio samo 22k? Hmm, jes' da si zabo malo jači dobitak od ovog mog poslednjeg... ALI, moj bonus je bio veći! 😄 

Ma ta opcija cashout me je totalno spicila u glavu. Do kladjenja na Admiralu nije je bilo, pa prvi put u takvoj situaciji nesam znao kako se ponasati, sta ciniti sa njom vec jesam 🙂 i nisam se zajebao. Tako da sam prijavio tiket familiji, iako uglavnom precutkujem i da se kladim i dobitke (jedino ovaj i onaj s Jokicem sam prijavio), jer treba biti miran ko ribar na moru (kao sto si napisao 🙂 ). Iako nisam flexer, ni gaser, niti se rasipam sa novcem, keva je nakon ovog tiketa izvalila zasto lagodnije zivim u poslednje vreme (majcinksi instikt verovatno 🙂 ). Bilo je brda tiketa od semptembra na ovamo od 20-40 soma koja su prosli, na jaci ulog, pa mi nije bilo za hvaljenje i postovanje na forumu.

Sto se tice poslednjeg pasusa, ceracemo se jos, do kraja ove sezone, te cu oboriti i ovaj moj, i otaj tvoj rekord. Cocky mode on :default_2guns:

1 hour ago, Čvarkov said:

@Marko @mr clutch o kakvom vi rekordnom dobitku u ovoj sezoni pričate? 

2037€ × 115 (poklanjam vam kurs :classic_biggrin:) = 238 395din. 

Šala mala, ionako nas ima malo na ovom pdf-u, nije lepo da me ignorišete :thumbdown:.  Hoću i ja da se igram! :classic_tongue:

Ne prizanjem jer ne znam da citam brojeve na nemackom. Samo na srpskom 🙂

• Ha-ha 1

@mr clutch Cestitke na pogocima, svaka cast!

Pitanje, da li si pokusavao da podignes novac i jos vaznije, da li si uspeo?
Ne pitam iz radoznalosti ili bilo cega slicnog, nego zato sto sam cuo dosta losih stvari o Admiralu, a i licno sam imao nekih neprijatnosti nedavno, pa me zanima da li su ti pravili probleme oko isplate?

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 1

37 minutes ago, Sombor Shuffle said:

@mr clutch Cestitke na pogocima, svaka cast!

Pitanje, da li si pokusavao da podignes novac i jos vaznije, da li si uspeo?
Ne pitam iz radoznalosti ili bilo cega slicnog, nego zato sto sam cuo dosta losih stvari o Admiralu, a i licno sam imao nekih neprijatnosti nedavno, pa me zanima da li su ti pravili probleme oko isplate?

Hvala na cestitkama.

Znao sam da je bila ekspresna isplata, ali sam zaboravio za koji vremenski period, pa sam upravo malo pre proverio i iznosi 4 minuta od zakazivanja.

Nisam imao dosad problem sa njima. Isplata je brza. Secam se pre u Mozzartu i Socceru prodje pola dana do isplate. Ovu kladionicarksu sezonu sam samo u Admiralu i pored isplate sam zadovoljan i sa ponudom, kvotama, i pregednoscu sajta/aplikacije. Da napomenem imao sam pored ovih tiketa sto sam postovao jos brda od 20, 30, 40 hiljada (sitnija para) i ni sa njima nisam ima problema da naplatim. 

• Like 1

13 minutes ago, mr clutch said:

Hvala na cestitkama.

Znao sam da je bila ekspresna isplata, ali sam zaboravio za koji vremenski period, pa sam upravo malo pre proverio i iznosi 4 minuta od zakazivanja.

Nisam imao dosad problem sa njima. Isplata je brza. Secam se pre u Mozzartu i Socceru prodje pola dana do isplate. Ovu kladionicarksu sezonu sam samo u Admiralu i pored isplate sam zadovoljan i sa ponudom, kvotama, i pregednoscu sajta/aplikacije. Da napomenem imao sam pored ovih tiketa sto sam postovao jos brda od 20, 30, 40 hiljada (sitnija para) i ni sa njima nisam ima problema da naplatim. 

Hvala na odgovoru. Vise sam mislio na prebacivanje na racun, odnosno isplatu sa naloga. Ali pretpostavljam po tvom odgovoru da je sve proslo bez problema, sto je odlicno.

Znam da Mocart voli da odugovlaci sa proglasenjem tiketa dobitnim, narocito ako su nocne utakmice u pitanju, ali sto se ostalog tice, uglavnom nikad nisam imao problema sa njima, pa ni sa Sokerom, mada tamo redje igram.
Sto se ostalih poznatijih tice, bas sam cuo svasta, ali pisacu na drugoj temi o tome, posto nemam sad vremena.

Sve u svemu, uzasne su domace kladionice, ali ne mozes im nista, jer em ih drzava stiti, em imaju monopol, jer ne znam da li uopste moze da se igra bilo gde u stranim vise, sa IP adrese iz Srbije.
Zato mi je jako drago kad vidim da neko pogodi neku zmijurinu, ili pak ovakav tiket sa vecim kvotama.
Svaka cast jos jednom i uzdravlje! :18: