nnn Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 minute ago, Vukota said: Gordić nije slobodan, Gordić je u Partizanu. Negho šta mislite o Kvino Kolomu kao opciji na jedinici? Belac, ispod 1.90, ceo život u Evropi -- igrao EL jednom, ne igra za svoju reprezentaciju... ne sviđa mi se ta priča. Miriše na Mekela suviše. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 hours ago, Laki21 said: Ko izgubi mesec dana nosi Juniora na avataru. Deal 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukota Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) 188 mu je visina a u Uniksu (hvala Guduri za ispravku) je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm. Edited June 28, 2019 by Vukota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, Vukota said: 188 mu je visina a u Loko je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm. Igrao u Uniksu, a ne u Loko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Quino je Filip 3.0. Mislim ne zelim da vredjam coveka, samo kazem da od odbrane tu nema nista specijalno, fizicki je prosecan u najboljem slucaju, visok nije, solidan sut, odlicno vrti pik, nije mlad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 CSKA hoce da nam mazne Dilejnija. Ponudili su mu dvogodisnji ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 188 mu je visina a u Loko je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm. Feldin 1.93, Enis 1.88, Laza 1.95, Dobric 2.00, Radanov 2.02 itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 A Goss kako vam se cini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 minute ago, Sector said: A Goss kako vam se cini? Uz jednog klasicnog ball handlera cini nam se dobro. Fikus stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ortak koji je visok 176cm se slikao u papucama sa Filipom koji je bio u patikama. Na slici su iste visine bukvalno. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 7 minutes ago, Carl Johnson said: Ortak koji je visok 176cm se slikao u papucama sa Filipom koji je bio u patikama. Na slici su iste visine bukvalno. Papuce sa platformom ili ove File? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukota Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) 1 hour ago, Dobar Los Milos said: 1 hour ago, Vukota said: 188 mu je visina a u Loko je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm. Feldin 1.93, Enis 1.88, Laza 1.95, Dobric 2.00, Radanov 2.02 itd. Jedino je Enis bio "plej" a onda su krenuli do 180cm plejevi. @Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu visinu natežu do 180cm Edited June 28, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 11 minutes ago, Kronostime said: Papuce sa platformom ili ove File? Ovo je bez sale, Efendija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Stranac, Djenka, Filip Beron, Laza, Radanov DeDa, Stratos, Dobric Braun, Boriša, Faje Kuzma, Ojo, neko Najveca dilema je pozicija kombo beka gde je Djenka stvarno najbolja domaća opcija 😊 Ojo ce dobiti papire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Koga briga za papire? Stranci se racunaju samo za kup i kls 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Nekome znace i ta dva takmicenja. Gazdi npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Jos Teo, Djenka i Kuzma pa da plesemo. Edited June 28, 2019 by Duh koji lebdi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) 1 hour ago, Vukota said: Jedino je Enis bio "plej" a onda su krenuli do 180cm plejevi. @Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu visinu natežu do 180cm Znam sta si mislio, ali posto si napisao 'bek'... 😉 Edited June 28, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Malkom pred potpisom za Cska😑😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukota Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 34 minutes ago, Dobar Los Milos said: 1 hour ago, Vukota said: Jedino je Enis bio "plej" a onda su krenuli do 180cm plejevi. @Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu natežu do 180 iz poznatih razloga zvanih kompleks Napoleonov (nemojte me kažnjavati zbog korišćenja dijagnoze plz) Znam sta si mislio, ali posto si napisao 'bek'... ;) Nisam uzeo snikers pa nisam sav svoj, ipak svi su oni bekovi samo je Fića plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, perkos said: Koga briga za papire? Stranci se racunaju samo za kup i kls Sledece godine treba da se izjednacimo sa grobljem po broju titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) 16 minutes ago, Vredni mrav said: Sledece godine treba da se izjednacimo sa grobljem po broju titula. Jel ima neka titula u sporu iz 40-ih da je prisvojimo ka cika Terza, da se ne jebemo sa tim KLS sranjem? P.s. aj nek neko postavi onu foru sa Zvezdinim pojacanjima kad ni jedan ne valja i svakom se nadje mana. Edited June 28, 2019 by Tamburinjo 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 13 minutes ago, Tamburinjo said: Jel ima neka titula u sporu iz 40-ih da je prisvojimo ka cika Terza, da se ne jebemo sa tim KLS sranjem? P.s. aj nek neko postavi onu foru sa Zvezdinim pojacanjima kad ni jedan ne valja i svakom se nadje mana. Sa Univerziteta = neiskusanD-liga = mačka u džakupreko 30 godina = ispušena muštiklaigrao u jakim timovima, više ne igra = karijera u silaznoj putanjidolazi direktno iz jakog tima = krava muzaraigrao u slabijim timovima = da valja, ne bi igrao za njihniži od 185 = midžetviši od 215 = drvoimao povredu u poslednjih 5 godina = invalidnapad mu jača strana = rupa u odbraniodbrana mu jača strana = kamenjarteški centar = sporlaki centar = unosiće ga u košplej poenter = divljak, privatnikpass first plej = nema poene u rukamajača strana mu je igra pod košem = svi mu se odmiču metar na šutujača strana mu je šut = samo ume da pripali sa distancedomaći klinac = sedeće na klupi, bolje da se kali u FMPstrani klinac = uzima mesto domaćim klincima 9 3 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 hours ago, Kronostime said: Papuce sa platformom ili ove File? Nije Fila nego Eila :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Okej je Filip Skrab za kombo beka, zna dosta sa loptom i ima fin sut. Ukoliko ga Zenit ne produži mozda razmisliti o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts