Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Sector said:

Hocemo li mi jebeno dovesti nesto ili ce kralj lavova stvarno da jase prvog pleja?

Ima dana, nemoj da se toliko sekiras.

Posted

"Istekla mi je pozajmica sa Trentom, imam još godinu dana važećeg ugovora sa Zvezdom, spreman sam za dalji rad, biću na pripremama od avgusta. Bilo je malo razgovora, pričao sam sa upravom i trenerom, sve je proteklo kako treba."

• Like 2
Posted
38 minutes ago, Ivan Petrovic said:

Maccabi Tel Aviv won’t make a move to sign free-agent guard Tyler Ennis due to the player needing 6-8 weeks to fully recover from his ankle injury, according to Roi Cohen of Sport 5.

Bice ko nov za 6-8 nedelja.

Znas kako je to labilna prognoza za covjeka koji nije igrao cijele sezone. Ali bride prsti od ideje da bi do sezone mogao da uhvati formu.

Posted

Dečko stvarno deluje da je "zdrav u glavu", svakom timu su potrebni ovakvi koretkni momci koji ćute, rade i čekaju svoju šansu. Za razliku od dijabola tipa S.Janković koji je umislio da je neki Lari Bird.

Jeste da Nikola nema neki izražen talenat, ali opet dobro telo za modernu košarku, da bude treća opcija na 5 (po potrebi i da brani neke jake četvorke).

Verujem da će on biti sve bolji vremenom i da može da napreduje i kasnim dvadesetim ako nastavi da bude vredan i ozbiljan.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...