Jump to content

Hej Pavkov

Član foruma
  • Posts

    760
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,977 profile views

Hej Pavkov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

498

Reputation

  1. Nije bilo spektakularno, ali postoje i objektvni razlozi, ipak je trema i euforija kod mladjih normalna pojava. Lepa slika koliko je ljudi doslo. Ovde vidno fali Sisoko na terenu. Bice zeznut derbi, Partizan je iskusniji i namazaniji.
  2. Jel znate mozda zasto Marin ne igra u poslednje vreme u Al Ahlimuhanramamamsamamdadu?
  3. Tomane je odlican igrac koji u Zvezdi nije dobio pravi prostor. U mnogo jacoj ligi je igrao ozbiljan fudbal.
  4. Tomane je otkrio ono sto se videlo na terenu, Marin nije smeo da bude kapiten jer nije lider. Odlican intervju, boli kad covek s strane kaze da je "car go". Tomane za par meseci video sve nase probleme koji domaci strucnjaci nisu ili ne zele da vide.
  5. Od domaćih igrača kao realne opcije za narednu sezonu ističu se Dangubić, Ašćerić, Đorđević, Radanov, Uskoković, Simon kapiten, Luka Mitrović... To je manje više to, ostali su ili preskupi ili nedovoljno kvalitetni.
  6. Nebojša Čović zna kako da odbrani klub kada ga napadaju toliko mutni ljudi. Apsolutno sam siguran da će povući dobar potez i da će odbraniti klubu status najboljeg u regionu.
  7. HS kaze da Šakota nije siguran i da su opcije Jovanović i Radonja.
  8. "Faul" u napadu Berona "Faul" Lorenca nad Voldenom "Faul" Dzenkinsa nad Jaramazom na 80-78 "Faul" za dva plus jedan Berona nad Pejdzom. Nisam stavio "faul" Pantera, cist floping Pejdza. Ovu su sve odluke u zadnjih par napada, pa ti pobedi. Da nisu izmislili na 76-70 dva plus jedan, bilo bi 76-72 na 17 sekundi do kraja. Znači dva poseda prednosti i lopta za Zvezdu. Otimačina Limara i Alkosa iz Sarajeva!!!
  9. Brutalna krađa, skoro nisam video ovakvo suđenje a gledam od NBA do Fiba EC. Mi bismo ovo dobili ali nisu nam dali. S obzirom ko je predsednik KSS sasvim očekivano. Bilo bi dobro da sezonu završi Vlada Jovanović.
  10. Slažem se od reči do reči. Nadam se da ćemo dovesti štopera, veznog jednog na leto, mada treba videti Sanoga. Prodat je Sitiju, ide na leto.
  11. Ima još klinaca koji mogu. Babić, Radulović, Burmaz, Marong..
  12. Imaće Deki do juna da vidi šta mu treba za Evropu.
  13. Bravo Deki, bravo klinci! Nadam se da će i Garsiju da oživi, dobar je momak. Penal za nas je bio, kao i prvi za njih, kod drugog što su tražili bio je prvo faul u napadu. Vidimo se na Marakani!
×
×
  • Create New...