Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Vukota said:

Gordić nije slobodan, Gordić je u Partizanu. Negho šta mislite o Kvino Kolomu kao opciji na jedinici?

Belac, ispod 1.90, ceo život u Evropi -- igrao EL jednom, ne igra za svoju reprezentaciju... ne sviđa mi se ta priča. Miriše na Mekela suviše.

• Like 4
Posted (edited)

188 mu je visina a u  Uniksu (hvala Guduri za ispravku) je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm.:kece:

Edited by Vukota
Posted
2 minutes ago, Vukota said:

188 mu je visina a u Loko je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm.:kece:

Igrao u Uniksu, a ne u Loko

• Like 1
Posted

Quino je Filip 3.0. 

Mislim ne zelim da vredjam coveka, samo kazem da od odbrane tu nema nista specijalno, fizicki je prosecan u najboljem slucaju, visok nije, solidan sut, odlicno vrti pik, nije mlad.

• Like 1
Posted
188 mu je visina a u Loko je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm.:kece:
Feldin 1.93, Enis 1.88, Laza 1.95, Dobric 2.00, Radanov 2.02 itd.
Posted
7 minutes ago, Carl Johnson said:

Ortak koji je visok 176cm se slikao u papucama sa Filipom koji je bio u patikama. Na slici su iste visine bukvalno.

Papuce sa platformom ili ove File?

• Like 3
Posted (edited)
1 hour ago, Dobar Los Milos said:
1 hour ago, Vukota said:

Feldin 1.93, Enis 1.88, Laza 1.95, Dobric 2.00, Radanov 2.02 itd.

Jedino je Enis bio "plej" a onda su krenuli  do 180cm plejevi.

@Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu visinu natežu do 180cm

Edited by Stondisha
Posted

Stranac, Djenka, Filip

Beron, Laza, Radanov

DeDa, Stratos, Dobric

Braun, Boriša, Faje

Kuzma, Ojo, neko

Najveca dilema je pozicija kombo beka gde je Djenka stvarno najbolja domaća opcija 😊

Ojo ce dobiti papire...

Posted (edited)
1 hour ago, Vukota said:
@Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali  mu visinu natežu do 180cm

Znam sta si mislio, ali posto si napisao 'bek'... 😉

Edited by Stondisha
Posted
34 minutes ago, Dobar Los Milos said:
1 hour ago, Vukota said:
@Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu natežu do 180 iz poznatih razloga zvanih kompleks Napoleonov (nemojte me kažnjavati zbog korišćenja dijagnoze plz)

Znam sta si mislio, ali posto si napisao 'bek'... ;)

Nisam uzeo snikers pa nisam sav svoj, ipak svi su oni bekovi samo je Fića plej.

Posted (edited)
16 minutes ago, Vredni mrav said:

Sledece godine treba da se izjednacimo sa grobljem po broju titula.

Jel ima neka titula u sporu iz 40-ih da je prisvojimo ka cika Terza, da se ne jebemo sa tim KLS sranjem? 

P.s. aj nek neko postavi onu foru sa Zvezdinim pojacanjima kad ni jedan ne valja i svakom se nadje mana. 

Edited by Tamburinjo
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
13 minutes ago, Tamburinjo said:

Jel ima neka titula u sporu iz 40-ih da je prisvojimo ka cika Terza, da se ne jebemo sa tim KLS sranjem? 

P.s. aj nek neko postavi onu foru sa Zvezdinim pojacanjima kad ni jedan ne valja i svakom se nadje mana. 

Sa Univerziteta = neiskusan
D-liga = mačka u džaku
preko 30 godina = ispušena muštikla
igrao u jakim timovima, više ne igra = karijera u silaznoj putanji
dolazi direktno iz jakog tima = krava muzara
igrao u slabijim timovima = da valja, ne bi igrao za njih
niži od 185 = midžet
viši od 215 = drvo
imao povredu u poslednjih 5 godina = invalid
napad mu jača strana = rupa u odbrani
odbrana mu jača strana = kamenjar
teški centar = spor
laki centar = unosiće ga u koš
plej poenter = divljak, privatnik
pass first plej = nema poene u rukama
jača strana mu je igra pod košem = svi mu se odmiču metar na šutu
jača strana mu je šut = samo ume da pripali sa distance
domaći klinac = sedeće na klupi, bolje da se kali u FMP
strani klinac = uzima mesto domaćim klincima

• Like 9
  • Thanks 3
  • Ha-ha 16
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...