Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:04 AM Posted Sunday at 08:04 AM 10 hours ago, drgnk said: Kad smo već kod mlađih selekcija, zna li se nešto o Lazaru Jovanoviću? Vidim da ne može da opepeli u Štutgartu, da li je otišao negde na pozajmicu ili još uvek stagnira tamo. Šteta za momka, možda je on mogao da postane to reprezentativno krilo, pozicija koja nam je generalno deficitarna. Povreda leđa, trebalo bi da je spreman za kraj sezone. Inače, zbog pasoša nema pravo da igra za “ B “ tim. Naši U19 dobri, odlični! Ne treba zaboraviti da im nedostaje vrlo verovatno i najbolji igrač Vasilije Kostov. Gde je Bačanin? On je bio najavljivan, ali vidim da ga nema na spisku. Od ostalih, po meni šansu su zasluzili i Savo Radanović koji je bolji golman i brani standardno u PLS, stigao i do polufinala kupa. Brani za U17. Filip Matijašević jedan od najstandardnijih igrača Čukaričkog po meni takodje je zaslužio poziv, kvalitetniji je od nekih krilnih igrača. Igra za U18
dzoneee Posted Sunday at 10:34 AM Posted Sunday at 10:34 AM Добар је ово резултат са овом клинчадијом. Мислим искрено шта год да буде даље добри резултати су ово са респектабилним противницима. Ваљало би да се оде на то првенство, али како буде...
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 12:14 PM Posted Sunday at 12:14 PM Poljska bez šansi. Verujem da će šamsu dobiti i neki igrači koji nisu bili standardni. Nama u nekim varijantama odgovara i nerešen rezultat ( Ako Engleska - Portugal budu igrali nerešeno ) a u nekim ni ubedljiva pobeda nam neće značiti ništa ako Portugalci napune Engleze. Sranje sistem.
drgnk Posted Sunday at 01:29 PM Posted Sunday at 01:29 PM (edited) 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Poljska bez šansi. Verujem da će šamsu dobiti i neki igrači koji nisu bili standardni. Nama u nekim varijantama odgovara i nerešen rezultat ( Ako Engleska - Portugal budu igrali nerešeno ) a u nekim ni ubedljiva pobeda nam neće značiti ništa ako Portugalci napune Engleze. Sranje sistem. Obe utakmice je izgubila sa 1:0, tako da nisam baš siguran da su bez šansi u utakmici protiv Srbije. Mora se ozbiljno i u najjačem sastavu. Mlađe selekcije su više puta pokazale sklonost ka oscilacijama, što je i normalno za taj uzrast. Edited Sunday at 01:33 PM by drgnk
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 03:02 PM Posted Sunday at 03:02 PM Bez šansi za prolaz, nisi me razumeo. A verujem da će šansu dobiti neki njihovi koji ne igraju standardno. Mi svakako moramo u najjačem sastavu.
drgnk Posted Sunday at 03:46 PM Posted Sunday at 03:46 PM 39 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Bez šansi za prolaz, nisi me razumeo. A verujem da će šansu dobiti neki njihovi koji ne igraju standardno. Mi svakako moramo u najjačem sastavu. Aha, o.k. Tačno tako. 👍 1
Dr.J Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Neverovatno da nema prenosa nigde utakmice sa Poljskom koja je odlucujuca.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Dr.J said: Neverovatno da nema prenosa nigde utakmice sa Poljskom koja je odlucujuca. Koliko sam ja čuo, ne prenosi ni portugalska televizija. Prenose samo svoju reprezentaciju. 1
Dr.J Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Stiletto said: Koliko sam ja čuo, ne prenosi ni portugalska televizija. Prenose samo svoju reprezentaciju. Steta, iako ne igra neki fudbal pod Petricem, obecava ta selekcija i ta generacija i mladji. A pritom nisu igrali ni Bacanin ni Kostov, a verovatno i jos neko. 1
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Klinci U17 pobedili Švajcarsku 2:0 i kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu na Svetsko prvenstvo krajem godine, prvi put u istoriji Srbije. 6
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ajmo naši! bukvalno nam gol treba za prolaz protiv “šarenih” poljaka.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1:0 Cvetkovic 77.minut Valja sad izdrzati ovih 15 tak minuta i imamo EP. Inace Englezi rasturise Portugal, cak 4:0 trenutno.
dali_man Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Stiletto said: Klinci U17 pobedili Švajcarsku 2:0 i kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu na Svetsko prvenstvo krajem godine, prvi put u istoriji Srbije. Nek mi neko pametniji objasni. Dakle, mi smo, u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, dobili Svajcarce i idemo direktno na svetsko??? (gde, uzgred, igraju 48 reprezentacija )
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, dali_man said: Nek mi neko pametniji objasni. Dakle, mi smo, u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, dobili Svajcarce i idemo direktno na svetsko??? (gde, uzgred, igraju 48 reprezentacija ) Ne mogu da tvrdim da sam pametniji, ali situacija je ovakva: svi prvoplasirani iz grupa idu na Evropsko (Belgija iz naše grupe sa tri pobede), a svi prvoplasirani plus četiri najbolja drugoplasirana idu na Svetsko (što su naši ostvarili pobedama nad Kiprom i Švajcarskom). 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo momci! Cestitke i Petricu, ipak nije ovo mala stvar, otici ispred Portugala i Engleske na EP. Ovaj tim je pun kvaliteta na svim pozicijama i ocekujem visok plasman na Evropskom. Svaka cast i za U17 klince, malo sam pogledao mec protiv Svajcarske, fino su igrali i srecno im bilo na SP.
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Reprezentacija u19 plasirala se na EP. Pobjedili su upravo Poljake golom Cvetkovića.
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo momci, čestitke selektoru Petriću! Ne pamtim kad sam se ovako obradovao za gol. Najjača grupa i prošli smo dalje. Ova generacija uz Kostova i Bačanina može makar do polufinala!
Dr.J Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svaka cast i decacima u17 i starijima u19 posebno jer pored jako kvalitetnih protivnika kakvi su Portugal i Engleska kvalifikovati se je stvarno uspeh. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije mi jasan Paunović da uzme Kostova pred ovako važne utakmice i ne pusti ga da igra. Naravno ako nije povreda u pitanju. 1
Recommended Posts