Helena Posted February 14 Share Posted February 14 Jel gleda neko San Remo? Ništa mi se ne sviđa tj lošije je od prošle godine i namere i scena a voditelj(l) blagi užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 14 Share Posted February 14 Malo sam slušao na YT. Preteraše ga sa baladama. Od onoga što sam čuo deluju interesantno Fedez i Rose Villain ali vidim da su na kladionici drugi favoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Friday at 11:37 PM Share Posted Friday at 11:37 PM (edited) O bože, ovo sam propustilaaaaaaaaa Neće da embeduje link, Bregović na San Remu. Ipak je pustio Edited Friday at 11:40 PM by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 02:50 AM Share Posted Saturday at 02:50 AM https://www.raiplay.it/video/2025/02/Sanremo-2025-serata-cover-Olly-con-Goran-Bregovic-and-The-Wedding-e-Funeral-Band-cantano-Il-pescatore-53f6102e-7222-4439-9bde-0b702b89dd2f.html Ful nastup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 03:35 AM Share Posted Saturday at 03:35 AM Analisa majka? Možda u nekoj drugoj pesmi, Đorđa je razbila Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 09:47 AM Share Posted Saturday at 09:47 AM Grmilica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 12:35 AM Share Posted Sunday at 12:35 AM Ne znam šta se dešava, publika zvižduk i pizdi, skandira Đorđa, i sad ide valjda dodatno SMS glasanje od prvih pet, a Đorđa tu nije. Sve su muškarci i sve balade Talijani su ludi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 12:42 AM Share Posted Sunday at 12:42 AM Reč ne razumem, valjda objašnjava ko je sve glasao @ciao pomagaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 12:53 AM Share Posted Sunday at 12:53 AM Đorđa dobija nekakvu nagradu i petominutne standing ovejšn Ona plače i smeje se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 01:01 AM Share Posted Sunday at 01:01 AM Oli je pobednik, dakle i Brega je pomogao🤗 Čestitke 😁 I evo sad pjeva cela dvorana...piš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 01:09 AM Share Posted Sunday at 01:09 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted Sunday at 07:11 PM Share Posted Sunday at 07:11 PM 18 hours ago, Helena said: Reč ne razumem, valjda objašnjava ko je sve glasao @ciao pomagaj Izvini tek sad sam videla - da - kaze otprilike " jos jedan glas za Djordja" (Djordju) i napominje da glasaju novine, radio i tv i sad ce da objave pet finalista koji nisu bas po redu ... tako nesto izvini jos jednom sto kasnim ali bolje ikad nego nikad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Sunday at 07:49 PM Share Posted Sunday at 07:49 PM Realno ovo jeste odlična pesma, malo me potsetio na Mengonija. Naime kada pevaš baladu moraš da je osetiš i potrkrepiš svojim emocijama. To je on relativno dobro odradio i to svaku baladu diže dve klase iznad. Što kažu kafanske pevačice moraš da "prodaš" pesmu 🙂 . Ne možemo zameriti žirija što je njega nagradio umesto da nagradi nekog ko je eye candy, slična situacija kao kod Karije i Baby Lasagne koji jesu imali atraktivnije pesme ali su pobednici imali kvalitetnije. E sad meni je uopšte problem što pesma sa ovog festivala koji ima ogromanu tradiciju i prestiž ide na ESC. ESC ne zanima kvalitet, odnosno nije primaran tako da je to uvek hendikep za njihovog predstavnika. Takođe to pravi problem i kod publike koja se onda ljuti kada realno kvalitetna pesma završi u sredini tabele. Mislim da bi trebalo da naprave svoj PZE da se razdvoji San Remo od ESC i na taj način će to biti bolje i za San Remo i za ESC. Ovo realno ide u top 10, ako malo više emocija ostavi na bini i dotera stagining može i u top 5 ali nema šanse da pobedi tamo. Tu bi recimo bolji bili neki drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 08:02 PM Share Posted Sunday at 08:02 PM On još nije odlučio da li će na Eurosong, bar ja nisam videla. I dosadna sam znam, ali matrica ubija Italijane sa Sam Rema i to što uvek moraju da skraćuju pesmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Sunday at 08:59 PM Share Posted Sunday at 08:59 PM Ova će se lako skratiti, ono na kraju je ionako višak 🙂 Od ovih iz top 5 jedini koji bi mogao na ESC da ostavi bolji utisak je Fedez a on je tek na četvrtom mestu. 2. i 3. su za klasu lošije rešenje od Olli-ja. 5. je bio glavni favorit za pobedu ali je tema te pesme čini mi se isuviše teška za jedno ovakvo takmičenje. Takođe i njegov stil pevanja je malo čudan pa verovatno nije izvukao 100% iz ove inače fantastične pesme što se tiče muzike i teksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Tuesday at 02:12 AM Share Posted Tuesday at 02:12 AM Sanremo 2021 vincono i Måneskin, manager Marta Donà Sanremo 2023 vince Marco Mengoni, manager Marta Donà Sanremo 2024 vince Angelina Mango, manager Marta Donà Sanremo 2025 vince Olly, manager Marta Donà #sanremo2025 Marta razbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts