Dorcol Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Povredio se Pospisil pa je ostao za dlaku (dobro ajde ne bas za dlaku) bez 4. seta...Steta... Probacu jos jedan slican live: Cicipas - Fabiano tacan broj setova 5 @2.91 + Fabiano osvaja 4. set @4.00 Trenutno 1:1 u setovima, upravo se zavrsio drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Bravo Fabiano!!! Odlican prvi dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 Brzina podloge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Live: De Minaur - Cekinato 2 @3.90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 I imamo najgoru opkladu na topiku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Posle toliko dobrih imaš pravo i na jednu lošu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quad Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 cilic izgleda dobija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Imaju li negde da se igraju specijali sad kad je krenuo turnir? Tipa ko ce igrati finale, ko ce doci do polufinala i slicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Live: Wawrinka - Opelka 2 2.5 Opelka servira brutalno sto je naravno ocekivano, uzeo je prvi set i ako ovako nastavi ovo je 50-50 mec i nikako za ovu kvotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Live: Karlovic - Fabiano 1 3.60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 I za kraj dana jos jedan live: Halep - Buzarnesku 2 @4.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Live: Barti - Van Ujtvang H1 - 8.5 2.30 p. s. Uf vidim da samo ja pisem tako da se povlacim Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Don't give up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Jedan savet - cekam Svarcmana 2 i 37-G za 16 hiljada. Kako braniti, uzivo? Posto ako pokrijem pre meca igram keca i igram 2 i + gemove, sto su kvote oko 2.60, treba dosta jako da se odigra da budem u malom plusu u svakom slucaju. Ili to dolazi? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Odigraš 4-5 setova. Koepfer neće dobiti 3-0 sigurno. A ako Švarcman dobije 3-0 teško da će biti 7-5 7- 6 7-6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Cilic - Sousa 2 @3.3 Izvukao si se protiv Manarina, sad vala neces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Nisam imao hrabrosti da igram na Sousu pre meca ali i ovim sam zadovoljan. Cilic je zlatna koka za nastavak sezone, samo da ga drze kao velikog favorita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovde svi znaju da obožavam da igram 4-5 setova. E sad malo mi glupo da ovde predlažem 4-5 setova na mečevima na kojima i moja keva zna da će teško neko dobiti 3-0...zato evo jednog koji nije takav. F.A.A-Humbert 4-5 setova @1.83 soccer kladionica Gledao sam mladog Francuza protiv matorog Granoljersa i mnogo mi se dopalo kako igra. Felix je na papiru veliki favorit, ali mislim da je igrački to mnogo neizvesnije nego što kvote govore. Kao prvo F.A.A nema još uvek to iskustvo da rutinira mečeve na slemovima po 3-0. Gubio je po set u oba meča u prva dva kola. Kao drugo, Humbert ima odličan servis i razoran fh kojima može prilično štete da napravi. Mislim da će jako teško neko ovo dobiti sa 3-0 Mogu se probati i neke varijante sa over gemovima ( osnovna granica 36.5 ), postoji mogućnost i da se pomeri na gore ili dole sa odgovarajućom promenom kvote, hendikep setovi na Humberta ( da će uzeti bar dva seta @3,15 ) a i čista njegova pobeda na kvotu 5.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Meni je danas 1 i 35-G na 2.10 u Maxbetu neverovatan poklon na Andersona protiv Pelje. Nejasno mi je kako je ovolika granica, Anderson za sada igra jako dobro, a imao je dva prilicno teska protivnika u prva dva kola. Pelja je dobio Kopila i Sepija, uz prosuta tri seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 On 7/4/2019 at 5:28 PM, Yi Sun Shin said: Ovde svi znaju da obožavam da igram 4-5 setova. E sad malo mi glupo da ovde predlažem 4-5 setova na mečevima na kojima i moja keva zna da će teško neko dobiti 3-0...zato evo jednog koji nije takav. F.A.A-Humbert 4-5 setova @1.83 soccer kladionica Gledao sam mladog Francuza protiv matorog Granoljersa i mnogo mi se dopalo kako igra. Felix je na papiru veliki favorit, ali mislim da je igrački to mnogo neizvesnije nego što kvote govore. Kao prvo F.A.A nema još uvek to iskustvo da rutinira mečeve na slemovima po 3-0. Gubio je po set u oba meča u prva dva kola. Kao drugo, Humbert ima odličan servis i razoran fh kojima može prilično štete da napravi. Mislim da će jako teško neko ovo dobiti sa 3-0 Mogu se probati i neke varijante sa over gemovima ( osnovna granica 36.5 ), postoji mogućnost i da se pomeri na gore ili dole sa odgovarajućom promenom kvote, hendikep setovi na Humberta ( da će uzeti bar dva seta @3,15 ) a i čista njegova pobeda na kvotu 5.10 Jebiga...ideja dobra, implementacija sucks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kvote za osvajanje turnira: Djokovic 1.66 Federer 4.33 Nadal. 4.5 Raonic 21.00 _______________ Barty 3.5 Pliskova 4.33 Williams 7.00 Kvitova 8.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 ljudi dajte neke predloge za wimbldon, igra se 16 meceva, 1/8 finala u obe kategorije, zadnji dan da ce biti malo sira ponuda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 3 hours ago, jcn said: ljudi dajte neke predloge za wimbldon, igra se 16 meceva, 1/8 finala u obe kategorije, zadnji dan da ce biti malo sira ponuda... Verdasko-Gofan 4-5 setova Barty-Riske over 18.5 ( može i hendikep setovi dvojka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ja bih probao sa Agutom 1 i manje gemova. Sto se tice Barti, iako sam licno igrao da ce osvojiti turnir, stvarno je vreme da konacno izgubi set jer se nalazi u seriji od 20 uzastopnih dobijenih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ajd to više manje, ali Riske igra stvarno dobro na travi. U stvari ona jedino i igra na travi a onda je jedanaest meseci nema nigde. Na 2,45 se sigurno isplati probati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts