pavijan2 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Jedino logično objašnjenje za ovoliko guranje Njegoša nejakog je da mu je prestolonaslednik Danilo menadžer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Slika od 09.01., lokacija BL P.S. K.Dot, mala ispravka. Fin direktor EPRS je clan UO SD Crvena Zvezda a ne FKa. Inace, jedan od rijetkih likova na sceni u RS koji nema mrlja u privatno-poslovnoj karijeri (izuzev ove slike 🙂 ). Fali im Velja Nevolja...a on vjeroatno nije mogao jer maltretira jos uvijek onog nekog bijednika i kaci snimke na net. Sizofrenija jebena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) dopuna za momke sa lijeve strane https://www.6yka.com/novosti/banjaluka-sinovi-dodika-i-vucica-u-drustvu-kriminalaca inace procelavi najstariji tip luka je gospodar hercegovine i bukvalno se cistacica ne smije zaposliti bez njegovog amina Edited January 11, 2020 by nemanjau5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 11 hours ago, Marokanac said: Slika od 09.01., lokacija BL P.S. K.Dot, mala ispravka. Fin direktor EPRS je clan UO SD Crvena Zvezda a ne FKa. Inace, jedan od rijetkih likova na sceni u RS koji nema mrlja u privatno-poslovnoj karijeri (izuzev ove slike 🙂 ). Fali im Velja Nevolja...a on vjeroatno nije mogao jer maltretira jos uvijek onog nekog bijednika i kaci snimke na net. Sizofrenija jebena. Luka Petrovic nema mrlja...nema osim što razjebava Elektroprivredu kao i sve ostalo što su razjebali...nema osim što je u selu iz kojeg je kod Trebinja napravio hacijendu od milion maraka. Od plate sigurno. Ko od njih nema mrlja, sve lopov do lopova kao da pošten čovjek može sa njima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ne pricam o Luki Petrovicu vec o fin direktoru..ali aj da ne smaramo ljude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 22 minutes ago, Mejdanac said: Luka Petrovic nema mrlja...nema osim što razjebava Elektroprivredu kao i sve ostalo što su razjebali...nema osim što je u selu iz kojeg je kod Trebinja napravio hacijendu od milion maraka. Od plate sigurno. Ko od njih nema mrlja, sve lopov do lopova kao da pošten čovjek može sa njima... plata, regres i topli obrik skupi se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) 21 minutes ago, Marokanac said: Ne pricam o Luki Petrovicu vec o fin direktoru..ali aj da ne smaramo ljude. Moja greska, izvini...poletih tek sad vidim finansijaki...🙂 Edited January 11, 2020 by Mejdanac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Srecan rodjendan Robi!! 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 gledao snimke sa prozivke. koliko je samo deki glup jbt... vrlo brzo cemo pricati ponovo o katancu a ne ligi sampiona 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 3 hours ago, Nate said: gledao snimke sa prozivke. koliko je samo deki glup jbt... vrlo brzo cemo pricati ponovo o katancu a ne ligi sampiona Ја погледах неки класични клип са припрема (без да се могу доносити закључци), ти вјероватно нешто више. У чему му се огледа глупост? Или да окачиш шта си гледао... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Plus Deki puca od energije i želje.. Uz iskustvo koje ima potreban je neki minimum kognitivnih sposobnosti. Ono nije da ga šaljemo na Kembridž i Oxford, niti su nam prvotimci neki vrsni intelektualci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Takvi su najgori, prelozeni kao Lalat, a bez mozga... Ne kazem da je Stankovic takav, rano je da sudim, samo ispade da je dobro ako je trener tupav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Lalatovic o fudbalu zna dosta...i dobro radi, pre svega ima tu zicu da stvori koheziju u ekipi, svlacionica ga postuje...e sad, sto nije doktor nauka to je vec nesto drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Ali odgledao snimak sa prozivke i zaključio da je čovek glup. Hahahaha kakvih sve likova ovde ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Tako ce Simic na prolece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 28 minutes ago, Dropkick Murphys said: Tako ce Simic na prolece. Ja mislim da će Ivanić tako da pokida 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 5 hours ago, ZiS said: Lalatovic o fudbalu zna dosta...i dobro radi, pre svega ima tu zicu da stvori koheziju u ekipi, svlacionica ga postuje...e sad, sto nije doktor nauka to je vec nesto drugo... Lalatovic nije trener vec muljator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 1 minute ago, laki perkos said: Lalatovic nije trener vec muljator Ima i toga...ali nije tema diskusije...pricam iskljucivo o terenu i trenaznom procesu, o onom u sta sam mogao da se uverim svojim ocima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 5 minutes ago, ZiS said: Ima i toga...ali nije tema diskusije...pricam iskljucivo o terenu i trenaznom procesu, o onom u sta sam mogao da se uverim svojim ocima... I ja sam imao prilike da vidim njegov rad ali i nerad Uostalom vodio Zvezdu i znamo svi kako se tad radilo.Ili u mladoj reprezentaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Svasta se na RSB forumu moze procitati. Na primer da se Mrkela ugradjivao u transfere, u sta ja odavno sumnjam ali jos nemam dokaze. Jako je zanimljivo da mi posle dve Lige Sampiona nismo u plusu i da krecemo od pocetka. Ima li nama spasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 5 hours ago, StephenBob said: Jako je zanimljivo da mi posle dve Lige Sampiona nismo u plusu i da krecemo od pocetka. Ima li nama spasa? isto su ovako pričali i u PFC posle one prve lige šampiona, ko juče se sećam Zečevića Žarka kako objašnjava koliki minus u klupskoj kasi je ostavlo učešće u LŠ... i nije problem u Terzi i Mrkeli, jer pre njih su Bili Lukić i Vesić, pre njih Toplica, a pre Toplice Dobroivoje... jedini ko je pokušao da nešto uradi Piksi, njemu su navijači pristup stadionu zabranili i bacaju mu bombe u dvorište... Znači lopovska je uprava od aboliranog Džaje i krade se šakom i kapom i minus je sve veći... al Crvena Zvezda igra LŠ i prvak je Srbije pa što bi se neko bunio? Evo sad je i trener Deki Stanković... milina mili, rasterećuje se igrački kadar i tako to... jel te. milina mili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 5 hours ago, StephenBob said: Jako je zanimljivo da mi posle dve Lige Sampiona nismo u plusu i da krecemo od pocetka. Ima li nama spasa? Mi nismo, ali neko jeste. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 U plusu je ko treba da bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts