tsva Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ma ja sam da se sve ukine a uvede limit domacih igraca a potpuno zabrani igranje domacih igraca preko 23 godine al sve to treba da se radi pre sezone a ne kad se nekom cefne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 kakva pitanja postavljaju ovi novinari nemcima to je stvarno bruka " da li vam je pao kamen sa srca postto ste čuli da ne igra pavkov". " da li se secate kad se nebo otvorilo" trener bajena ne zna sta ga je snaslo 3 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Marin dao pravu izjavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Trebalo bi proširiti to pravilo pa i igračima iz Afrike omogućiti da igraju kao domaći igrači s' obzirom na njihov značaj i ulogu u domaćim klubovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Da, mozda uspemo da pronadjemo jos nekog igraca slicnih karakteristika i kvaliteta kao Sadik ( nikako bolji, jer je on najbolji od najboljih) 6 hours ago, red_white said: Pa s obzirom da ide pravilo o dva igraca do 21 god u prvih 11 i da njih moze da zamjeni samo isti takav odnosno da stalno na terenu moraju biti dva do 21 god morace htjeli ili ne htjeli. Da li mozes da mi pojasnis ovo pravili? Odnosi se na najvisi rang takmicenja i kad je on donet? Kada stupa na snagu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) 9 minutes ago, John Dies at the End said: Da, mozda uspemo da pronadjemo jos nekog igraca slicnih karakteristika i kvaliteta kao Sadik ( nikako bolji, jer je on najbolji od najboljih) Da li mozes da mi pojasnis ovo pravili? Odnosi se na najvisi rang takmicenja i kad je on donet? Kada stupa na snagu? Cini mi se da je donijet ljetos i odnosi se na JSL. Stupa na snagu od pocetka 2020/21 a znaci da u svakom trenutku meca ekipa mora da ima dva igraca do 21 god na terenu. Sada provjerih i vidim da ako se vrsi izmjena u prvom poluvremenu onda moraju ostati dva igraca do 21 godine na terenu. Dakle u drugom bi mogli da izadju. U Prvoj ligi ovo pravilo se primjenjuje ove sezone. Edited November 25, 2019 by red_white Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Srecno veceras, komsije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Terza me je ove godine doveo do toga da nisam ni znao da veceras igramo tekmu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Dobro je, niko nista ne ocekuje, takve utakmice najvise volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Dobro je što se ne diže auforija. Žao mi je samo što Pavkov neće moći da istrči, pošto su u Minhenu strepeli od njegovog pojavljivanja. Iskreno, nisam optimista, ali šta bude biće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 20 minutes ago, vepar said: Dobro je, niko nista ne ocekuje, takve utakmice najvise volim Ja ocekujem da nas drmnu sa par razlike, nema sta mi protiv takvih ekipa da trazimo, narocito u ovakvom stanju ekipe. Ima nekibtracak nade, al obaj navijacki. Ako smo negde mogli da izvucemo bod bio je to Totenhem ovde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Dobro, niko ne ocekuje pozitivan rez... realno je da nas nakantaju ali ako ne udju napaljeno u mec, mozda moze nesto da se uradi Svakako je najbitnije da Tot naguzi Oli Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Valja polako iz BL put pod noge da stigne i osvježiti malo 🙂 Što se rezultata tiče kako god bude biće, dovoljna je nagrada što se prije par godina kretalo na Sasuolo u kvalifikacijama za LE a sad na Bayern u grupama LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 11 minutes ago, prolup said: Valja polako iz BL put pod noge da stigne i osvježiti malo 🙂 Što se rezultata tiče kako god bude biće, dovoljna je nagrada što se prije par godina kretalo na Sasuolo u kvalifikacijama za LE a sad na Bayern u grupama LŠ. Srećan put Zemo i polako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Bod bi bio kao kuca, ali borba pa sta bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Kad igraju omladinci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 9 minutes ago, Valensija said: Kad igraju omladinci? 16h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Kako nam je Tvorza ogadio fudbal, par sati pred tekmu tek nekoliko postova. Priznajem da se osećam kao stranica na forumu... prilično prazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Nije meni niko niti moze ogaditi fudbal i Zvezdu, bilo je i gorih i od Terzica i od Covica i losijih vremena od ovog ali Zvezda je Zvezda pa kako god sijala , ja drugi klub nemam i navijam za Zvezdu, a par postova je i zato sto se spremam za utakmicu, zivela Zvezda, uzivajmo veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Bravo za omladince, odigrase nereseno. Pred poslednje kolo imaju realne sanse za prolaz dalje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Đorđe Tutorić i Dušan Anđelković najavljuju utakmicu... Jeza neka me prođe. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Mene jeza prodje samo kad procitam post, ne moram ni da vidim tu dvojicu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 18 minutes ago, Stoned Laki21 said: Đorđe Tutorić i Dušan Anđelković najavljuju utakmicu... Jeza neka me prođe. Janih se secam sa osmehom na licu, bar zbog toga sto vise nisu u Zvezdi na terenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 da napravim malu digresiju, prilicno mi islo na zivac kad miloe radi onaj ventilator™ sa ustima, al sam u poslednje vreme podsvesno i ja to poceo da radim, i nekako je stress relief 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 To što smo klub sa tradicijom i vrucim domacim terenom ima i nrgativne strane. Mi smo i inspiracija za dobre timove. Da su otisli u Briž bolro bi ih kurac, ovako Levandovski ne propusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts