Cromodora Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 1 hour ago, Jonnhy Clash said: Covek sa specijalnom telefonskom linijom. 🙂 Aparat unutra, samo antena viri iz bulje. Bože pomozi, ne znaju šta rade...
Manoly Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 7 minutes ago, Константин said: Манојло исти Милоје, све му много Ma jok bre, pope, nego mi nije realno da odjedared Miloje iz Sisoja izraste u "tri laka komada" nikad opasnijem komsiluku i to na sred vojnog stadiona.
BojanaCZV Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 sve osim pobede u derbiju, za mene ce biti poraz.
pavijan2 Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 42 minutes ago, BojanaCZV said: sve osim pobede u derbiju, za mene ce biti poraz. Ako kaniš pobjediti, ne smijem izgubiti.
K.Dot Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Za mene bi ravno porazu bilo i ako ga umuljamo nekako za 1:0 a onda svi Borjanu u krilo. 1 1
Markoss Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 (edited) Mi svakako ne mozemo da izadjemo u istom sastavu kao protiv Bajerna jer mozemo samo 4 stranca da imamo na terenu. Ako je suditi prema onome sto je najrealnije: Borjan- Gobeljic, Degenek, Milunovic, Zander- Kanjas, Jovancic, Marin- Vukanovic, Garsija, Pavkov Popovic, Gajic, Pankov, Petrovic, Vulic, Ivanic, Krstovic Edited September 20, 2019 by Markoss
Jurgen Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 9 minutes ago, Markoss said: Mi svakako ne mozemo da izadjemo u istom sastavu kao protiv Bajerna jer mozemo samo 4 stranca da imamo na terenu. Ako je suditi prema onome sto je najrealnije: Borjan- Gobeljic, Degenek, Milunovic, Zander- Kanjas, Jovancic, Marin- Vukanovic, Garsija, Pavkov Popovic, Gajic, Pankov, Petrovic, Vulic, Ivanic, Krstovic Koji od ovih nisu stranci? Stvarno se nisam udubljavao u tu tematiku, ali sad me baš zanima. Hvala
Markoss Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Just now, Jurgen said: Koji od ovih nisu stranci? Stvarno se nisam udubljavao u tu tematiku, ali sad me baš zanima. Hvala Borjan i Degenek imaju nase pasose. 1
red_white Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Svrha Jovancica, Scekica i Zdjelara je da derbi ucine negledljivim.
Markoss Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 7 minutes ago, red_white said: Svrha Jovancica, Scekica i Zdjelara je da derbi ucine negledljivim. Scekic i Zdjelar su nam pojeli vezni red na zadnjih par derbija, Bakula i Jovancic nisu mogli da prdnu, a kamoli pas da odigraju. Videcemo kako ce to izgledati sa Kanjasom, za sad bas toplo-hladno igra, i bas me zanima kakav ce na derbiju da bude.
Squabbit Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 5 hours ago, tsva said: Nadahnuti Vukanovic Ajde sto ste bre takvi?? Zvace ga Acika, bice to jos 1 bravura..
Jonnhy Clash Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 (edited) Mec Lokomotiva Moskva - Bajer Leverkusen. Bajer mnogo vise sansi, posed Lokomotive oko 30 posto. Na kraju Rusi dobili 2-1. Primer kako moze da se dobije utakmica i bez poseda lopte i sa prepustenom sredinom terena protivniku. Edited September 20, 2019 by Jonnhy Clash
Lancelot_Bg Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Фантастична атмосфера у Минхену, цео град је био у Црвено Белом. Реткост је тако масовно и лепо гостовање. Навијање је било 10+, током целог меча. Забава у граду пре и после утакмице перфектна. А сада игра и негативне стране. Моје мишљење овако гледано уживо је да је за први гол крив Жандер, и ја више немам стрпљења за тог момка и његову егзистенцију у првом тиму. Павков је очигледно ван форме и физички запуштен. Јованчић невидљив. Дегенек и Борјан су одрадили ђаволски посао у одбрани. Толико, први утисак после утакмице.
Dropkick Murphys Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Izgubi i Barselona od Rajo Valjekana uz posed 90% pa to opet ništa ne dokazuje. Nisam fan takvog fudbala, ali dobro, kakvi nam igraci igraju i ovo je uspeh, samo ne mogu posle da kukam na neku Indjiju koja radi isto ono sto i mi i Evropi kad imamo rezultat. 1
Markoss Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 41 minutes ago, Jonnhy Clash said: Mec Lokomotiva Moskva - Bajer Leverkusen. Bajer mnogo vise sansi, posed Lokomotive oko 30 posto. Na kraju Rusi dobili 2-1. Primer kako moze da se dobije utakmica i bez poseda lopte i sa prepustenom sredinom terena protivniku. Sta ovo dokazuje? Nasao si 1 od 20 utakmica u kojoj protivnika usere da postigne 2 gola, a da ne izlazi iz svog 16erca. Nadji jos 19 random utakmica sa slicnom statistikom pa vidi ko je pobedio. 3
Lancelot_Bg Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 56 minutes ago, Jonnhy Clash said: Mec Lokomotiva Moskva - Bajer Leverkusen. Bajer mnogo vise sansi, posed Lokomotive oko 30 posto. Na kraju Rusi dobili 2-1. Primer kako moze da se dobije utakmica i bez poseda lopte i sa prepustenom sredinom terena protivniku. Тако је Грчка узела ЕП.
tsva Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 1 hour ago, Jonnhy Clash said: Mec Lokomotiva Moskva - Bajer Leverkusen. Bajer mnogo vise sansi, posed Lokomotive oko 30 posto. Na kraju Rusi dobili 2-1. Primer kako moze da se dobije utakmica i bez poseda lopte i sa prepustenom sredinom terena protivniku. Znaci da je Lokomoiva barem 2 puta sutnula u okvir gola. Mnogo ekipa je dobilo utakmice sa manje poseda ali tesko da je i jedna bez suta u okvir gola. 1 1
tsva Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 28 minutes ago, Lancelot_Bg said: Фантастична атмосфера у Минхену, цео град је био у Црвено Белом. Реткост је тако масовно и лепо гостовање. Навијање је било 10+, током целог меча. Забава у граду пре и после утакмице перфектна. А сада игра и негативне стране. Моје мишљење овако гледано уживо је да је за први гол крив Жандер, и ја више немам стрпљења за тог момка и његову егзистенцију у првом тиму. Павков је очигледно ван форме и физички запуштен. Јованчић невидљив. Дегенек и Борјан су одрадили ђаволски посао у одбрани. Толико, први утисак после утакмице. Koliko je kriv Zander toliko je kriv i Gobelic za prvi gol. Za drugi gol kriv je jedino i iskljucivo Gobeljic koji inace sluzi samo da nekome okonca karijeru. Vazno je da za njega imas strpljenja. 3
tsva Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 11 minutes ago, Lancelot_Bg said: Тако је Грчка узела ЕП. Nije Grcka je imala suteve u okvir gola.
Jonnhy Clash Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 34 minutes ago, tsva said: Nije Grcka je imala suteve u okvir gola. Bice i suteva. Polako. 🙂 Korak po korak. Seti se prosle sezone. Od 3,4 kola Zvezda pocinje da igra fudbal. Treba vremena da se uigra tim.
Константин Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 4 hours ago, Markoss said: Scekic i Zdjelar su nam pojeli vezni red na zadnjih par derbija, Bakula i Jovancic nisu mogli da prdnu, a kamoli pas da odigraju. Videcemo kako ce to izgledati sa Kanjasom, za sad bas toplo-hladno igra, i bas me zanima kakav ce na derbiju da bude. Кога поједе тај црногорски балван, треба одмах да окачи копачке о клин.
Lancelot_Bg Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 3 hours ago, tsva said: Koliko je kriv Zander toliko je kriv i Gobelic za prvi gol. Za drugi gol kriv je jedino i iskljucivo Gobeljic koji inace sluzi samo da nekome okonca karijeru. Vazno je da za njega imas strpljenja. Не знам шта имаш против Гобеље, у више наврата нас је спасао и дечко даје све од себе. Поређење њега и Жандера по мени нема везе једно са другим. Имам за њега стрпљења и имаћу, момак је 1 лига. 3 hours ago, tsva said: Nije Grcka je imala suteve u okvir gola. Грчка је имала среће, оно што су они успели се деси једном у 100 год.
tsva Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Momak je gardista znaci sljam i to prva liga sljam.
Laki21 Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 10 hours ago, Pero_Cameron said: Vreme je da konacno odigramo derbi kako treba- pokusaj osmi. 9 hours ago, tsva said: S obzirom da imamo veci budzet, bolji kadar i vise odmora, sve ispod 3 razlike u nedelju je katastrofa i odlican trenutak za resetovanje. Biće 3:0 samo ne za nas.
Recommended Posts