tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 2 minutes ago, ZiS said: Meni drago samo zbog dezurnih pljuvaca 😁 Normalno da ti je drago. Drugacije Miloje titulu uzeo ne bi nikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 4 minutes ago, Pero_Cameron said: Reakcija golmana za 2. penal za ispitivanje. kakvo ispitivanje lik loptu koja ide u gol aut u 90. minutu vraca u teren. glavom. ili je lud ili je namerno vratio, nema treceg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Sramota...pa izgubi, ako ne mozes da das go, sta tu ima sramno...jadno... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Miloje presao u Sisoje mod 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Nema sta da se neko stidi. Liga nam je takva, samo se iz kola u kolo guraju Zvezda i Partizan. U jednom kolu oni kukaju, u drugom mi. Tako je kako je, idemo dalje. Ali, koliko Ivanic galopira ka šilbovanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Cak je i Milojevica sramota. Jedva je cekao da pobegne od mikrofona 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 1 minute ago, tsva said: Normalno da ti je drago. Drugacije Miloje titulu uzeo ne bi nikada. Znam da si prizeljkivao poraz...al jebiga, cekaj drugu priliku...😁 Pitaj Klopa koliko para je uzeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Ne gledam skoro nikad domaći fudbal, i pogledam slučajno ovih poslednjih 10 minuta... Ima li tu iko obraza? Mada i ja bezveze pitam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Тренер опет у Сисоје моду, у изјави не рече да је незадовољан, ваљда због сјајне акције код првог гола. А утакмица иначе до јаја, играч који је био покретан ко горња вилица дао 2 гола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, tsva said: Cak je i Milojevica sramota. Jedva je cekao da pobegne od mikrofona I meni prvi utisak. Ovaj drugi lik, ja bih verovatno popizdeo da mi neko ovako ukrade bodove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Besan sam i razocaran. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 indjija je odigrala odlican mec, apsolutno su zasluzili bar remi, a realno i pobedu. odlicno su stajali na terenu, nisu se samo branili, cak i pritisak na nasu zadnju liniju. ljudi su nas rutinski kontrolisali 85. minuta. ali rutinski. bez marina nema igre. ivanic opet naravno stelt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 1 minute ago, ZiS said: Znam da si prizeljkivao poraz...al jebiga, cekaj drugu priliku...😁 Pitaj Klopa koliko para je uzeo... Ja za Zvezdu navijam pre nego sto si plivao u tatinim mudima. Ne bih pratio da prizeljkujem poraz. Pljuvali smo toleta Karadzica citavu deceniju a sad mudro sutimo a gori smo od toga. Miloje uzima titule kao i Stanoje. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 1 minute ago, ZiS said: Znam da si prizeljkivao poraz...al jebiga, cekaj drugu priliku...😁 Pitaj Klopa koliko para je uzeo... Mešaš babe i žabe! Realno je da nas guraju, kao što je realno da mi u Evropi igramo totalno drugačije i protiv ekipa koje nas napadaju. Ovo je bilo sramotno i tu nema spora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, tsva said: Ja za Zvezdu navijam pre nego sto si plivao u tatinim mudima. Ne bih pratio da prizeljkujem poraz. Pljuvali smo toleta Karadzica citavu deceniju a sad mudro sutimo a gori smo od toga. Miloje uzima titule kao i Stanoje. Izvini Foco nisam te prepoznao...ti si samo jedan sujetan klinac koji ovde u vecini slucajeva lupeta gluposti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, ZiS said: Izvini Foco nisam te prepoznao...ti si samo jedan sujetan klinac koji ovde u vecini slucajeva lupeta gluposti... Druze,mislim da nije nikako trenutak da botujes...treba da vas uce tamo kada i u kom trenutku botovati... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Cekamo Vucica da izjavi kako je zvao sudiju u poluvremenu da mu kaze da svira penal kao Vukanovicu da da gol protiv YB Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Velike ekipe osvajaju bodove I kada igraju lose. Opet, pozdravljam sve sto izaziva pundravce zeksu, vuleticu I ostaloj avangardi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 ali kakva je glava pavkov.. kod prvog penala ni ne zahvati loptu dobro, golman je dotakne i ona opet udje u gol.. posle takvog prvog penala, ja ne bi smeo da sutiram ni da mi plate, ali pavkov prilazi ladjere i lagana egzekucija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, Golijat said: Druze,mislim da nije nikako trenutak da botujes...treba da vas uce tamo kada i u kom trenutku botovati... Pa botuje sad kad je najvaznije. Nece botovati kad vodimo 3 razlike. Sad treba odvuci paznju. Dobro su ga naucili Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, Golijat said: Druze,mislim da nije nikako trenutak da botujes...treba da vas uce tamo kada i u kom trenutku botovati... A gde to da me uce? Hoces i mene da svrstas u rsb brigadu...Ne secam se te nesto a na ovom, tacnije onom forumu sam od 2008...malo si se zeznuo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 2 minutes ago, ZiS said: Izvini Foco nisam te prepoznao...ti si samo jedan sujetan klinac koji ovde u vecini slucajeva lupeta gluposti... Каква постина јбт. Поред оне бљувотине вечерас највећу критику заслужују форумаши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Inace modus operandi "grupe"...Neko im srusi sneska, odmah je sa rsb-a, sns-a...hajde zakukajte moderatorima za ban..😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 vidi, ja bi razumeo da kukaju navijaci indjije, ali da kukaju navijaci kluba koji podjednako kradu™, ne ide™.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, ZiS said: A gde to da me uce? Hoces i mene da svrstas u rsb brigadu...Ne secam se te nesto a na ovom, tacnije onom forumu sam od 2008...malo si se zeznuo 😁 Pa ne znam kako drugacije da nazovem ovo sto ti radis... Koliko god da kolega tsva mraci,narocito ne podnosim kada mraci posle nekog uspeha kao sto je bio plasman u evropu ali ponovo ispada da je covek apsolutno u pravu bar za 90% stvari... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts