Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko pratim turnir do sad uvek se pokazalo kod tih close calla da u vecini stiuacija glavni nece ispravljati linijskog, nprm da je linijski ovde zvao aut 100% sam siguran da bi i sudija pokazao aut, posto linijski nije zvao nista nego je to bio dovik sa tribina ona je ostala sa prvobitnom odlukom. Naravno kod ociglednih outa ili linija ce ispraviti, medjutim ako je blizu onda vrlo retko koji sudija ima petlju da to uradi.

Edited by La mano de Dios
Posted

U donjem delu zreba sada imamo dvojicu tinejdzera 2006.godiste, pa imamo jednog momka koji je to do maltene juce bio, 2005.godiste i imamo Zvereva koji je 1997. ali koji je u odnosu na njih veteran.

Posted

Bilo je jasno jos odavno da je Fonseka izuzetno eksplozivan igrac, ali je impresivno koliko je popravio kretanje, to je ovde najveca razlika.

Hodar me ovde nije odusevio, sa trenutnom formom tesko da ce moci da pruzi otpor Zverevu, mada ostaje nam da se nadamo.

• Like 1
Posted
On 5/30/2026 at 1:02 AM, La mano de Dios said:

Zverev na kraju dobio u 4 seta i poznati su svi parovi 1/8 finale u donjem delu zreba.

Mensik-Rubljev

Rud-Fonseka

Hodar-Busta

Zverev-De Jong

Taman i da ostavim prognozu na donji deo zreba. Ocekujem cetvrtfinala:

Mensik-Fonseka

Zverev- Hodar

i polufinale da bude Zverev-Fonseka i pobedu Zvereva. 

Eto sad kad sam pogodio ova cetvrtfinala da napisem zasto ocekujem da polufinale igraju Fonseka i Zverev.

Fonseka-Mensik ce se 99% igrati po danu, sto daje Zoau vecu prednost, Mensik ima vece probleme sa fitnesom i sto mec bude vise trajao vece su sanse za Fonseku.

Sto se tice Zvereva i Hodara, jednostavno mislim da ce ga Sasa nadjacati u igri sa osnovne linije i to pre svega sa bh strane, a Rafi nece ici u prilog ni to sto Zverev ima bolji servis od njega. Bas ne vidim kako moze da ga dobije mladjani Spanac.

• Like 1
Posted

Eh, koliko puta je bilo tih ne vidim kako Zverev moze ovo da izgubi meceva koje je na kraju izgubio.

Igracki se slazem, mada bi Hodar mogao da ga proba da ga bukvalno proburazi u forhendu kad ovaj upadne u svoj puserski balon mod, za to jeste sposoban.

Posted

Hodar pokazuje i mentalnu snagu al mi fizički sve tanji i tanji. Vidit ćemo do Zvereva koliko će se osvježit. Mislim da je blagi favorit Hodar. Zverev već gori od pritiska siguran sam. 😄

Posted

Ma da, crta se Zverev - Fonseka finale. 

Zverev sad ako ne osvoji skoro sigurno neće nikad. 

Vidićemo da li u Fonseki dobijamo dostojnog naslednika Gustava Kirtena. 

Posted

Zverev-Fonseka moze biti samo polufinale :classic_biggrin:

A slazem se, ako Zverev sad prsne, sto se nadam da hoce, nikad nece osvojiti slem. 

Posted

Danas mecevi druge polovine, svaki mec ima jasnog favorita, ali nisam siguran da ce se to tako lako odigrati.

Ipak ukupno Koboli deluje kao igrac koji je favorit gore, a Feliks dole.

Mada ce Feliks morati protiv Arnaldija verovatno, koji ga je prosle godine okrenuo ovde od 0-2.