Boxy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Opasnu glavu ima ovaj mali, mislila sam da ga previse hajpuju, ali bas je dobar. 1
crni96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jedva čekam GS sa Alcarazom, Sinerom, Fonsecom i Jodarom. 😆
La mano de Dios Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ovo je sumnjiv kraj seta, na set loptu Ruda Fonseka salje bombu iz forhenda koja pada tu negde na osnovnu liniju, linijski zove aut, glavni sudija silazi niz stolicu i kaze da je dobra a onda hawk eye pokazuje da je aut. Ne mogu da verujem sta francuzi rade, ako su zaboga i svi turniri na sljaci uveli hawk eye uradite to i vi. Edited 15 hours ago by La mano de Dios
Milutinov Tata Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dosta izjednacen mec, ali nekako se oseca u vazduhu da Rud ne moze, fali mu zavrsni udarac, kao par puta u TB.
jevrem69 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Au, sta je mentalni kepec Rud ispustio u drugom setu, bio je bolji u svakom segmentu, i ipak je izgubio set. Mislim da polako tankira, mozda eventualno uzme jedan set do kraja meca, mali ga je mentalno nadigrao iako je u svim statitickim segmentima igre Norvezanin bio bolji igrac.
La mano de Dios Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pardon, sad tek vidim da linijski nije nista zvao nego je neko uzviknuo iz publike out a Rud je stao, medjutim kako god bilo hawk eye je pokazao aut. 1
crni96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Evo ljudi igraju 5 set još ne znam koga bi volio dalje Menšika ili Rubljova. Rubljov sredio glavu?
Helena Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Pardon, sad tek vidim da linijski nije nista zvao nego je neko uzviknuo iz publike out a Rud je stao, medjutim kako god bilo hawk eye je pokazao aut. Ja mislim da je pokazao dobru loptu. Neko da razreši?
jevrem69 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Igranje Zeneve se u Rudovom slucaju ispostavilo kao pogresan potez, previse meceva mu sada dolazi na naplatu, iako je poznato da on nije neki mentalni gorostas.
Elias Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Bio nesto bolji Rud u drugom setu, ali Fonseka opet igrao najbolje na najbitnijim poenima. Ono sto Rud radi puno bolje veceras od Noleta je ta pozicija na reternu, stoji jako duboko I kod prvog I kod drugog servisa, I ovaj mali nema toliko lakih poena od servisa kao sto je to imao prekjuce.
La mano de Dios Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Helena said: Ja mislim da je pokazao dobru loptu. Neko da razreši? Hawk eye je pokazao aut. Evo vec je opsta histerija Rudovih navijaca na tviteru i redditu da je pokraden za set, ali u pravu su ljudi. Ja navijam za Fonseku ovde i mislim da bi dobio svakako ali ove stvari su nedopustive za gren slem.
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 minutes ago, La mano de Dios said: Ovo je sumnjiv kraj seta, na set loptu Ruda Fonseka salje bombu iz forhenda koja pada tu negde na osnovnu liniju, linijski zove aut, glavni sudija silazi niz stolicu i kaze da je dobra a onda hawk eye pokazuje da je aut. Ne mogu da verujem sta francuzi rade, ako su zaboga i svi turniri na sljaci uveli hawk eye uradite to i vi. Ne postoji hawk eye na sljaci. Moja teorija zavere koja to i nije kaze da se ne uvodi da ne bi videli da je neprecizniji od onoga sto tvrde, onda bi ga to kompromitovalo na drugim turnirima. Uvek bih pre verovao sudiji nego hawk eyeu. Uopste nije toliko tesko proceniti. 1 1
jevrem69 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago ali Andrej Rubljev, kako taj djecarac nikada nece videti polufinale Slema ......................
La mano de Dios Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Ne postoji hawk eye na sljaci. Moja teorija zavere koja to i nije kaze da se ne uvodi da ne bi videli da je neprecizniji od onoga sto tvrde, onda bi ga to kompromitovalo na drugim turnirima. Uvek bih pre verovao sudiji nego hawk eyeu. Uopste nije toliko tesko proceniti. Ako postoji u Monte Karlu, Madridu i Rimu onda treba da se i koristi na Rolan Garosu. Ovako ispada RG jedini turnir u celom kalendaru koji ga ne koristi i onda dolazi do ovih nonsens situacija. 3
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Ako postoji u Monte Karlu, Madridu i Rimu onda treba da se i koristi na Rolan Garosu. Ovako ispada RG jedini turnir u celom kalendaru koji ga ne koristi i onda dolazi do ovih nonsens situacija. I ja sam čitala komentare, da, ali niko nije snimio taj momenat. Volela bih da vidim jer navijači zaista pišu da je Rud pokraden. 1
La mano de Dios Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Helena said: I ja sam čitala komentare, da, ali niko nije snimio taj momenat. Volela bih da vidim jer navijači zaista pišu da je Rud pokraden. https://www.reddit.com/r/tennis/s/t9g9DXtjQs Evo ti ceo snimak.
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, La mano de Dios said: https://www.reddit.com/r/tennis/s/t9g9DXtjQs Evo ti ceo snimak. Wow 😲 Istina, izvinjavam se. Jbt set!!
Elias Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago (edited) Hawkeye nije 100% tacan. To je svima u tenisu poznato. Ako sudija je videla da loptica kaci liniju onda to je tacnije nego Hawkeye provera jbg. Jedini problem bi nastao samo da je pogresila trag, a to ovde nije bio slucaj. Edited 14 hours ago by Elias 1
Recommended Posts