Elias Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Pa ako zadrzi ovaj nivo ne vidim ko bi mogao da ga zaustavi. Ima I do toga kako igra, a ima I do toga ko je ostao kao konkurenciju. I sve mislim kakva kurate srece je bio Nole jbt. Pa bas sada li da ovaj mali ovako klikne. Da je zakasnio bar koji mesec, prilicno sam siguran da bi slavili #25 za nedelju dana. Ovako ostaje zal za propustenu sansu, koja tesko ce se opet ponoviti.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fonseki na ovom turniru ulaze neki udarci koji su mu leteli po 2 metra u aut pre dve nedelje. Ja volim ovakav tenis i voleo bih kada bi ovakav igrac postao veliki i osvajao slemove nasuprot Sinerovom robotizmu, ali jako ce biti tesko da ode do kraja. On je posle Novaka imao idealnog protivnika za svoj stil, a opet je moglo biti mnogo drugacije. Voleo bih da igra finale protiv Feliksa, sa uzivanjem bih gledao, ali bice jako tesko.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da bi Fonseka bio opasan protivnik Sineru, samo malo da tweekuje igru i manje griješi. Obojica iznuruju protivnika, ali Fonseka je izdržljiviji; može da igra 10 sati u kontinuitetu. U tom maratonu Siner ne bi imao šanse.
Helena Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Pa to, bukvalno stoji - pobeda pripada najizdržljivijima. Neko je na tviteru postavio tabelu da kako Siner postaje stariji, njegov limit kvalitetnog tenisa brže pada a on doživljava fizičke slomove. Ako nađem, postavim.
La mano de Dios Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Da ne zapostavimo dame, Kalinskaja je imala 4-1* u trecem setu. Onda Potapova osvaja 4 gema za redom od kojih su 2 brejka i ima servis za mec *5-4. I onda je Kalinskaja brejknula sa 0. I u svom servis gemu imala *40-0 i uspela da izgubi 5 uzastopnih poena na svoj servis i Potapova opet servira za mec. Totalna ludnica.
Recommended Posts