Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čuj, Španci se nadaju da u Rafi imaju naslednika Rafe. Malo li je Alkaraz??? Prije nego neko krene o stilu igre, mislim na dosadašnju dominaciju i uspjehe. 😜
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Helena said: Kolege forumaši? Moguće je, ali ove godine su svi polupani tamo. Ispravka, ipak je Ceronja. Nedostatak jaukanja je ključ 39 minutes ago, McLeod said: Odlicno igra Djokovic. Ovaj nivo je dovoljan da osvoji turnir. Znači piši propalo Edited 1 hour ago by alcesta
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, alcesta said: Ispravka, ipak je Ceronja. Nedostatak jaukanja je ključ Znači piši propalo Fala. Mek je u pravu, onaj! novo tenisa da, ali ovaj ne.
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jodar pokazuje da se ističe od ostalih. Bitno je da ima kontiunitet, polako samo.. jedna titula ga može bacit u visine. Opasan je.
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kad god je gusto, nabacuj Novaku na smeč Edited 1 hour ago by alcesta
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago dva kiksa u ovom gemu za povrata u egal u setu .................. steta
Helena Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 minutes ago, alcesta said: Kad god je gusto, nabacuj Novaku na smeč Ja žalim za onim fh u mrežu.
alcesta Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Nije ni bilo realno da ga očisti 3:0 bez komplikacija. Ipak, valjda neće ispustiti meč posle prva dva seta. A i ja sam rekla da neću pisati, bolje da se vratim na to. Edited 55 minutes ago by alcesta
Barker Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Takodje, cini se da Novak uvek gubi ove msratonske gemo e na servis protivnika u zadnjih par godina 🫤 Ali Fonsekina oprema, ko da su je maznuli od Monike Seles tsmo negde '94 😁
Elias Posted 53 minutes ago Author Posted 53 minutes ago (edited) Ovaj mali mora da pocne da malo gresi, inace bice jako gusto. Novak je otprilike bolji na servisu, na reternu su tu negde, ali jednom kad se razvije poen, kad ovaj mali ima vreme da se namesti na udarac, onda postoji samo jedan pobednik u takvim poenima. Edited 52 minutes ago by Elias
jevrem69 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Novak ce imati jos sanse za povratak u set, ali za pocetak mali mora malo da pocne da promasuje prvi servis i da nas pulen ponovo bude odlican na riternu, ocigledno da problemi sa disanjem i umor trenutno cine svoje.
Helena Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Zato mislim da je Novak tražio dan da igra, sad će lopte biti teže, a ovaj udara ko Del Potro.
Elias Posted 47 minutes ago Author Posted 47 minutes ago Inace vidjao sam price da je ovaj decko samo hajp I nista vise, kakav hajp jbt, ako je glava kako treba onda bice vrhunski igrac I osvajace Slemove u buducnosti. Brutalan talenat.
Barker Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Kao da jedva dise ceo set= bice i cetvrti set 😐 Komicno je gledati Viktora u boksu 😁
Helena Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) Ne samo hajp, nego preveliki hajp jer nijedan rezultat ga ne pokriva. Ovde se videlo par dobrih razmišljanja kad je smirivao loptu, nije išao kao sivonja. Meni je i građa upitna. Edited 39 minutes ago by Helena
jevrem69 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago (edited) Izvucen set na kraju dobrim servisima, bolji je bio u razmenama, ali je Novak ipak izgubio egal u setu, kada je promasio onaj forhend iz trka kada je isao ka mrezi. Bilo bi 5 : 5 i jos bi se igrao set .............. problem je tu i sa disanjem, to definitvno. Sada se vidi koliko je bilo vazno da onog Roajea resi u tri seta, i da stedi energiju za ovakve meceve koji ga, nadam se ocekuju u daljem toku turnira ................. plus ovo nezgodno pomeranje sake ...............u proslom setu je vec pocinjao dva puta sa 0 : 30, servis mora pod hitno da mu se vrati ................... Edited 22 minutes ago by jevrem69
La mano de Dios Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Izgleda da ce mu na kraju doci glave to sto nije vecernji termin, Djokovic se iskreno sa ovim nivoom igre sad nista ne pita, ako Fonseka ostane na ovom nivou igre favorit je da dobije ovo.
La mano de Dios Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Covek za ceo mec nijednom nije udario drajv forhend da valja i opet nastavlja, neverovatno.Lajv kvote 1,7 Novak - 2,2 Fonseka, i dalje je blagi favorit po kladionicama. Edited 13 minutes ago by La mano de Dios
jevrem69 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago grdni problemi, i ako ovo nekako uspe da resi na kraju u pet setova, tesko da ce mu ostati energije za jos jedno rovarenje protiv Ruda .................
Don Dusko Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Brejk Brazilca i u 4 setu.Nije dobro. Sto duze traje to su Noletove sanse manje.A da ne pricamo za nastavk turnira jbg godine.
Helena Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Francuske sudije govna, ona juče pita Sinera šta želi, mogla je i da ga podoji, ovaj dodeljuje opomenu na brejk loptu. 1
Barker Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago I ajd' sad juri ribrejk ceo set, fak! 😵💫 Just now, Helena said: Francuske sudije govna, ona juče pita Sinera šta želi, mogla je i da ga podoji, ovaj dodeljuje opomenu na brejk loptu. I nije prvi put da mu isti sudija radi ovo 1
Recommended Posts