jevrem69 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Grdne muke za Monfisa, izgledalo je da je na pragu velikog preokreta, ali zaista previse gresaka u zelji da se skrati poen i nesto slabiji servis na pocetku petog seta doneli su prevagu Gastonu. Neobicno je da je Gaston po drugi ili treci put trazio medicinski tajm aut, plus je imao toalet pauze izmedju setova, a Le Monf nijednu.
La mano de Dios Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago I dalje mi je neverovatno da Monfis nikad nije igrao finale gren slema s obzirom na njegov talenat i fizicku superiornost koju je imao u najboljim danima. Kako god bilo obelezio je epohu tenisa 21.veka na svoj nacin i njegov trag ce vecno ostati zapamcen. Tuzan dan za nama na Garosu, zaista dva velika imena se oprastaju od tenisa.
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja se baš ne sećam njegove fizičke superiornosti, naprotiv. Talenat je neupitan.
jevrem69 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Neverovatno kako od cetvorice francuskih musketara sa oprostaja samo jedan ima GS finale (Conga) iako su svi oni bili u nekom trenutku top 10 igraci. Verovatno da je najvise podbacio Gaske, koje je posle one kokainske afere, bio drugi igrac.
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja nisam gledala Congino polufinale protiv Nadala, ne znam ni da li sam mogla, jer se ne sećam šta sam imala od kanala. Ali sam kasnije gledala, kako je igrao, ono je bilo bolje od Novaka sa Fedom.
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Čitam sad podatak da Perikard ima 103 kilograma - proverila na ATP sajtu i istina 1
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, Helena said: Ja se baš ne sećam njegove fizičke superiornosti, naprotiv. Talenat je neupitan. Baco se ko golman po terenu 😄
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A bilo je tih igrača koji su imali te neke svoje posebne udarce, kretnja al nigdje veze s vezom što se tiče te neke taktike i nadigravanja. Nmg se sjetit onog čupavog što je dobio Nadala na wimbledonu. On je meni bio lik pojava. 😄
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Helena said: Čitam sad podatak da Perikard ima 103 kilograma - proverila na ATP sajtu i istina Djeluje malo, kao 2-metraš bi izgledao mnogo mršavije sa tom kilažom. Prije će biti 113. 😆
Milutinov Tata Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, crni96 said: A bilo je tih igrača koji su imali te neke svoje posebne udarce, kretnja al nigdje veze s vezom što se tiče te neke taktike i nadigravanja. Nmg se sjetit onog čupavog što je dobio Nadala na wimbledonu. On je meni bio lik pojava. 😄 Dastin Braun 1
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) https://partner.nonamejose.sx/9ea0f11b/db701308/22582471 Cilic protiv 17-godisnjeg Kouamea, nove uzdanice francuskog tenisa. Edited 2 hours ago by La mano de Dios
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Milutinov Tata said: Dastin Braun Znao sam da je na B 😄
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inace, Medvedev izgubio prvi set od Waltona koji sljaku igra jedino kad upadne u glavni zreb nekog velikog turnira, kao sad na primer. Proslih nedelja je igrao celendzere na betonu u Kini.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kouame osvaja prvi set u tajbrejku. Servis, kretanje, snaga u udarcima sve je na zavidnom nivou. Dvorucni bh mu je stabilan i ume cesto da iz kontre napadne bh paralelom i to mu je ubojiti udarac zaista.Ritern je malo losiji, cak i na drugi servis Cilica nije uspevao da nadje dubinu kod riterna pa je Marin odmah napadao taj ritern i uzimao lagane poene. Ali sve u svemu ovo deluje zaista obecavacuje. Svidja mi se i to sto mu je Gaske trener koji je bio potpuno suprotan prototip igraca. Verujem da na tehnickom i taktickom nivou moze dosta toga da nauci jer njemu sad to treba. Atletizicam da se takmici na najvisem nivou je tu, sad treba raditi na kondiciji i taktici. Ali muskarac iz Moisevog boksa koji je obukao crnu kosulju na duge rukave, sta ti decko radis 😂 kao u rerni je Edited 1 hour ago by La mano de Dios
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Medvedev na set do eliminacije.Kod devojaka Jovic, Vekic,Navaro prosle. Sabalenka ima set i brejk prednosti, bez iznenadjenja.
McLeod Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 59 minutes ago, La mano de Dios said: Kouame osvaja prvi set u tajbrejku. Servis, kretanje, snaga u udarcima sve je na zavidnom nivou. Dvorucni bh mu je stabilan i ume cesto da iz kontre napadne bh paralelom i to mu je ubojiti udarac zaista.Ritern je malo losiji, cak i na drugi servis Cilica nije uspevao da nadje dubinu kod riterna pa je Marin odmah napadao taj ritern i uzimao lagane poene. Ali sve u svemu ovo deluje zaista obecavacuje. Svidja mi se i to sto mu je Gaske trener koji je bio potpuno suprotan prototip igraca. Verujem da na tehnickom i taktickom nivou moze dosta toga da nauci jer njemu sad to treba. Atletizicam da se takmici na najvisem nivou je tu, sad treba raditi na kondiciji i taktici. Ali muskarac iz Moisevog boksa koji je obukao crnu kosulju na duge rukave, sta ti decko radis 😂 kao u rerni je Vidim da se ne citamo kolega 😄 pisao sam o njemu pre jedno dva meseca kad je krenuo da se probija. Nisam siguran da li ce epski napredovati, ojacace jos naravno, ali bas ne mogu da mu procenim plafon. Ne bi me zacudilo da najbolje rezultate zabelezi za 2-3 sezone i onda krene u stagnaciju i pad. 1
La mano de Dios Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Izasao raspored za sutra. Zverev-Mahač su nocna sesija. Djokovic 3.mec na Satrijeu posle Svojntek i Svitoline. Program krece od 12 tako da bi Novak na teren izasao vrv oko 4 ili malo posle. Sutra u Parizu kao i danas 34 stepena. Problemu u najavi za Novaka. 4 minutes ago, McLeod said: Vidim da se ne citamo kolega 😄 pisao sam o njemu pre jedno dva meseca kad je krenuo da se probija. Nisam siguran da li ce epski napredovati, ojacace jos naravno, ali bas ne mogu da mu procenim plafon. Ne bi me zacudilo da najbolje rezultate zabelezi za 2-3 sezone i onda krene u stagnaciju i pad. Secam se da si pisao o njemu, i ja sam ga isto spominjao pre par meseci ali to je bio beton i Best of 3. Ovo danas sto gledam mi je merodavnije jer ipak igra protiv bivseg GS sampiona i velikog imena plus ovo je gren slem, igra se na 3 dobijena, dakle zahtevnije je fizicki i mentalno. Sto se tice plafona to je bas rano predvidjati, meni on za sada ide slicnom putanjom FAA. 1
La mano de Dios Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Evo ga moj upis od 2.februara za Kouamea. 4 meseca kasnije evo je i prva gren slem pobeda i to rutinskih 3:0 protiv Cilica, 7-6, 6-2, 6-1. Sledece kolo Nori-Vallejo.Svaka cast za momka. Ne secam se kad je poslednji put neki 17godisnjak dobio mec glavnog zreba gren slema. 1
Dracarys Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago (edited) Ma prolazi Novak i njega, pravi problemi će da krenu u trećem kolu protiv Fonseke. Edited 29 minutes ago by Dracarys
alcesta Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ranije sam imala Engleze na ES 4K, sad moram i tu da slušam Pešikana
McLeod Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 27 minutes ago, La mano de Dios said: Evo ga moj upis od 2.februara za Kouamea. 4 meseca kasnije evo je i prva gren slem pobeda i to rutinskih 3:0 protiv Cilica, 7-6, 6-2, 6-1. Sledece kolo Nori-Vallejo.Svaka cast za momka. Ne secam se kad je poslednji put neki 17godisnjak dobio mec glavnog zreba gren slema. Najmladji pobednik meca na Grand Slamu kod muskaraca od 2009. 2009. je najmladji od 1989. postao... mocni Bernard Tomic. Jos nije imao 17 na AO 2009.
Recommended Posts