fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Amigdala said: Protiv onog neprijatelja covecanstva nije bilo pogresno ni udruziti se sa djavolom. 👆 Nevezano za Bliski Istok, Iran, WWII to upravo i ja govorim na lokalnoj temi u vezi udruživanja protiv AV i njegove mafije...
Amigdala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Amigdala said: Zapad je uz to imao i jednog tihog ali strateskog saveznika, koji Sovjetima nije bio dostupan 😉 @fancy Znas li na kog saveznika mislim?
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osim Enigme ništa mi ne pada na pamet?? (dovoljno je tih, ali u konačnici glasan ) 1
Amigdala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, fancy said: Osim Enigme ništa mi ne pada na pamet?? Upravo to. ULTRA. Bravo! Sad, posto smo pomenuli decepciju, shvatas koja je prednost u realnom vremenu proveravati da li je neprijatelj zagrizao mamac i koliko to pomaze da maksimizujes rezultate svoje strategije! 2
djole Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tramp otkazao napade na elektrane i kaze da su pregovori o okoncanju rata u toku. Da li je tacno, ili je u pitanju samo jos jedno pumpanje stock market-a pre otvaranja nakon blago receno sumornog vikenda, ostaje da se vidi.
Angelia Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 4 hours ago, Smrtokapa said: Naravno da ćemo uvoditi logiku. Ovakvo binarno razmišljanje često viđam - ili su razumni (što znači da rezonuju isto kao mi) ili su fanatici (što znači da ne poseduju ni trunku razuma, pa čak ni nagon za samoodržanjem). U stvarnosti je, kao i obično, sve na jednom širokom spektru. Ok, ajde da pojasnim, jer nisam mislila da ne postoji ni trunka razuma, pa cak ni nagon za samoodrzanjem. Iako pricamo o kultu gde se smrt smatra pozeljnom, cak I zeljenom. Naravno da imaju nagon za samoodrzanjem, imaju bunkere da se kriju. Ali to sve vazi do trenutka kad smatraju da su dovoljno jaki da deluju. A to znaci da su pre ili kasnije opasnost. 4 hours ago, Smrtokapa said: U svakom slučaju, ako se i druge zapadne zemlje umešaju, to će biti u pokušaju da spreče neke kritične ekonomske posledice zbog Ormuskog moreuza, a ne zato što im preti direktna opasnost od iranskog oružja. Nesto mi se cini po reakcijama, da je ipak pretnja od oruzja, ubrzala procese.
Recommended Posts