Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Amigdala said:

Protiv onog neprijatelja covecanstva nije bilo pogresno ni udruziti se sa djavolom. 

👆

Nevezano za Bliski Istok, Iran, WWII to upravo i ja govorim na lokalnoj temi u vezi udruživanja protiv AV i njegove mafije...

Posted
14 minutes ago, Amigdala said:

Zapad je uz to imao i jednog tihog ali strateskog saveznika, koji Sovjetima nije bio dostupan 😉

@fancy

Znas li na kog saveznika mislim?

Posted
3 minutes ago, fancy said:

Osim Enigme ništa mi ne pada na pamet?? :classic_huh:

Upravo to. ULTRA.

Bravo! 

:bravo:

Sad, posto smo pomenuli decepciju, shvatas koja je prednost u realnom vremenu proveravati da li je neprijatelj zagrizao mamac i koliko to pomaze da maksimizujes  rezultate svoje strategije!

• Like 2
Posted

Tramp otkazao napade na elektrane i kaze da su pregovori o okoncanju rata u toku.

Da li je tacno, ili je u pitanju samo jos jedno pumpanje stock market-a pre otvaranja nakon blago receno sumornog vikenda, ostaje da se vidi.

Posted
4 hours ago, Smrtokapa said:

Naravno da ćemo uvoditi logiku.

Ovakvo binarno razmišljanje često viđam - ili su razumni (što znači da rezonuju isto kao mi) ili su fanatici (što znači da ne poseduju ni trunku razuma, pa čak ni nagon za samoodržanjem). U stvarnosti je, kao i obično, sve na jednom širokom spektru.

Ok, ajde da pojasnim, jer nisam mislila da ne postoji ni trunka razuma, pa cak ni nagon za samoodrzanjem. Iako pricamo o kultu gde se smrt smatra pozeljnom, cak I zeljenom. Naravno da imaju nagon za samoodrzanjem, imaju bunkere da se kriju. Ali to sve vazi do trenutka kad smatraju da su dovoljno jaki da deluju. A to znaci da su pre ili kasnije opasnost.

4 hours ago, Smrtokapa said:

U svakom slučaju, ako se i druge zapadne zemlje umešaju, to će biti u pokušaju da spreče neke kritične ekonomske posledice zbog Ormuskog moreuza, a ne zato što im preti direktna opasnost od iranskog oružja.

Nesto mi se cini po reakcijama, da je ipak pretnja od oruzja, ubrzala procese.

Posted
2 hours ago, djole said:

Tramp otkazao napade na elektrane i kaze da su pregovori o okoncanju rata u toku.

Da li je tacno, ili je u pitanju samo jos jedno pumpanje stock market-a pre otvaranja nakon blago receno sumornog vikenda, ostaje da se vidi.

Ko će sa sve moždane ćelije poverovati u ono što kaže?

Napada, ne napada, miri, otima, kupuje, spašava svet i igra golf.

• Ha-ha 1