Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Koje boli glava ocenjivanje, 10-11 poena razlike za istu klizačicu od sudije do sudije.
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Korejanka Kim Gil-Li osvojila zlato u šort treku na 1500m.
Janne240 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Prvi put gledam Slovake, vise sam ocekivao, too easy.
Milutinov Tata Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zanimljvo da ce borbe za medalju biti repriza Vankuvera. 1
Nicklord Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Janne240 said: Prvi put gledam Slovake, vise sam ocekivao, too easy. Golman je branio kao nenormalan protiv Finske gde su ih pritiskali manje više sve vreme. Posle ih je Švedska rutinirala. Bar od tri što sam gledao. Jedini meč gde su zaista odigrali odlično je bio protiv Nemačke. Nisam očekivao da mogu da ponove takav meč ali nisam očekivao da ih ovoliko rutinira USA 2
Skyglider Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Znači USA vs Canada finale, jedva čekam. Očekivao sam jači otpor Slovaka, ovo je bilo rutiniranje
Skyglider Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 hours ago, Stiletto said: Challenge offside kod poslednjeg gola je bio u milimetrima tamo ili ovamo. Kako se to zove ako ne usralo ih? Bili bolji, pa šta? Pobeđuje li u sportu uvek onaj koji je bolji? I kod poslednjeg gola golman je zakačio pak, milimetri falili da odbrani. Kako se to zove? Kulturno se kaže sportska sreća, običnim jezikom usralo ih. LOL , pa da se otišlo u produžetak šta misliš ko bi pobedio ?? Finci da se šutiraju u dupe što je bilo samo 3-2 na kraju
Milutinov Tata Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Danasnja finala: Slobodno skijanje miks aerials - 10:45 Ski trcanje (m) 50 km klasicno - 11:00 Slobodno skijanje (m) kros - 13:10 Ski planinarenje miks stafeta - 13:30 Karling (z) mec za bronzanu medalju - 14:05 (SAD - Kanada) Bijatlon (z) masovan start 15km - 14:15 Brzo klizanje (m) masovna trka - 16:40 Brzo klizanje (z) masovna trka - 17:15 Karling (m) mec za zlatnu medalju - 19:05 (Velika Britanija - Kanada) Slobodno skijanje (z) - halfpajp - 19:30 Hokej na ledu (m) mec za bronzanu medalju - 20:40 (Finska - Slovacka) Bob (z) dvosed - 21:05
Milutinov Tata Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Johanes Klabo za istoriju, da li ce uzeti svih 6 zlata u muskoj konkurenciji. Bice duga trka, nadam se i zanimljiva. 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Završeno je takmičenje u slobodnom skijanju, ekipni miks skokovi. Zlato uzela ekipa SAD u sastavu Kajla Kun, Konor Kuran, Kristofer Lilis. Što se tiče kros kantrija na 50km, već je očigledno da će sve tri medalje u Norvešku. Jedino je pitanje da li će ko u Formuli 1 pasti timska komanda da se pusti Klebo da uzme sva zlata.
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U slobodnom skijanju, disciplina Ski kros, zlato za Italijana Simone Deromedisa.
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo skijaško planinarenje i dalje smešno ko crtani film, ali nosi zlatnu medalju na ZOI. Elem, u disciplini miks parovi zlato za Francusku, Emili Arop i Tibo Anselme. 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Novo zlato u biatlonu za Francusku je osvojila Osean Mišlon u trci na 12,5km. Edited 4 hours ago by Stiletto
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jorit Bergsma iz Holandije u 41. godini života uzeo zlato u brzom klizanju, mass start.
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Peta medalja za mene Češku, i to iznenađenje u bijatlonu! Bila je super trka sad u klizanju, mass start, Bergsma i Danac otišli u beg, mlađi Holanđanin kočio grupu, Amerikanac i Italijan favoriti su bili bez kolega a pošto bi pobedili sigurno da je došlo do sprinta niko nije hteo da radi za njih i eto. Uspešan beg 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Marijke Grenevud iz Holandije pokupila zlato u brzom klizanju mass start za žene.
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 30 minutes ago, Nicklord said: Peta medalja za mene Češku, i to iznenađenje u bijatlonu! Bila je super trka sad u klizanju, mass start, Bergsma i Danac otišli u beg, mlađi Holanđanin kočio grupu, Amerikanac i Italijan favoriti su bili bez kolega a pošto bi pobedili sigurno da je došlo do sprinta niko nije hteo da radi za njih i eto. Uspešan beg Velika "kradja", a Danac se fino prikacio i uze srebro. U jednom trenutku su im bezali skoro 300 metara, mogli su da vide kraj grupe na ravnom delu. Uvek sam se nadao da cu u masovnom startu nesto ovako videti i konacno mi se ispuni zelja , bravo za Bergsmu. Najstariji olimijski sampion u brzom klizanju. 15 minutes ago, Stiletto said: Marijke Grenevud iz Holandije pokupila zlato u brzom klizanju mass start za žene. I ona je imala "podrsku" koleginice i iskoristila priliku, odlicno je odsprintala poslednjih 500 metara. Druga Blondan iz Kanade, treca Amerikanka Menganelo. Lolobridjida cetvrta. Kanada je uzela bronzu u karlingu kod zena, 10-7 proitv SAD, mala uteha za poraz u hokeju. Edited 1 hour ago by Milutinov Tata
Janne240 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Trka na 50 km bila je epic, svaka cast ne samo osvajacima medalja, vec svim ucesnicima! Cekam bob finale.
Recommended Posts