il predestinato Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Mikaela Šifrin raznela slalomsku stazu i uzela zlato sa sekund ipo prednosti. Najbolja ikad, ali sad je još čudnije kako je podbacila u kombinaciji a imala je u džepu najlakše zlato u karijeri. 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Japanka Mari Fukada osvojila zlato u snoubordu, disciplina slopestyle. Ženska biatlon štafeta Francuske u sastavu Bene, Žanmono, Mišlon, Simon očekivano uzela zlato.
Elias Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav mekan penalty u ovako vaznoj utakmici. Naravno Kanadjani to koriste I vracaju utakmicu u egal.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A Pastrnaku rasečena usta štapom i nikom ništa. Izgleda da se Krozbi povredio.
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš mekan, mislim Kanađani jesu uhvatili Čehe u mašinu ali ne treba im pomoć 1
Elias Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Nicklord said: Baš mekan, mislim Kanađani jesu uhvatili Čehe u mašinu ali ne treba im pomoć Pa to, oni bi se svakako vratili u mec I bez pomoc sudija, ali ipak. Inace ova linija Mekinon, Mekdavid, Celebrini je pravi pakao. Krozbi I oficijalno se nece vracati u mec.
Janne240 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlican turnir u hokeju na ZOI, Kanada - Ceska 2-2, trenutni rezultat.
Elias Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) U drugoj utakmici Svajcarci vode 2:0 nakon prve trecine protiv Finaca. Opa, evo Cehe na 3:2... Edited 3 hours ago by Elias
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vidim kako Češka može 3 na 3 da izdrži ali nikad se ne zna
Elias Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Idemo u 10 minutni 3 na 3 produzetak. E jbg... Edited 3 hours ago by Elias
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Dva jako jeftina gola je dopustila Češka od vođstva 3:2 do 3:4. Jebiga... Edited 3 hours ago by Stiletto 1
Janne240 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlican hokej, steta jedna ekipa je morala da izgubi. Onaj gol Suzukija je majstorija ravna Ronaldinjovim na fudbalskom terenu.
Janne240 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva tekma Svajcarska - Finska, trenutno 2-1, Finci smanjili, kakav fajt i igra...ekstra! 1
Elias Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ipak Finska ide dalje, potpuno zasluzeno. Ako Ameri dobiju veceras onda polufinalni parovi su Kanada- Finska I USA-Slovacka U slucaju pobede Svedske polufinala su Kanada-Svedska I Slovacka-Finska Edited 1 hour ago by Elias 1
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da sam rođeni Čeh mislim da bih se osećao kao posle Srbija - USA na OI. Kakva depresija u grupnim četovima, društvenim mrežama i TVu 😄 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U odličnoj trci u šort treku za žene, 3000m ekipno, pobeda i zlato za Južnu Koreju.
Stiletto Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Kanađanin Stiven Duboa odneo zlato u šort treku na 500m.
Recommended Posts