il predestinato Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Mikaela Šifrin raznela slalomsku stazu i uzela zlato sa sekund ipo prednosti. Najbolja ikad, ali sad je još čudnije kako je podbacila u kombinaciji a imala je u džepu najlakše zlato u karijeri. 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Japanka Mari Fukada osvojila zlato u snoubordu, disciplina slopestyle. Ženska biatlon štafeta Francuske u sastavu Bene, Žanmono, Mišlon, Simon očekivano uzela zlato.
Elias Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav mekan penalty u ovako vaznoj utakmici. Naravno Kanadjani to koriste I vracaju utakmicu u egal.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A Pastrnaku rasečena usta štapom i nikom ništa. Izgleda da se Krozbi povredio.
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš mekan, mislim Kanađani jesu uhvatili Čehe u mašinu ali ne treba im pomoć 1
Elias Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Nicklord said: Baš mekan, mislim Kanađani jesu uhvatili Čehe u mašinu ali ne treba im pomoć Pa to, oni bi se svakako vratili u mec I bez pomoc sudija, ali ipak. Inace ova linija Mekinon, Mekdavid, Celebrini je pravi pakao. Krozbi I oficijalno se nece vracati u mec.
Janne240 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odlican turnir u hokeju na ZOI, Kanada - Ceska 2-2, trenutni rezultat.
Elias Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) U drugoj utakmici Svajcarci vode 2:0 nakon prve trecine protiv Finaca. Opa, evo Cehe na 3:2... Edited 2 hours ago by Elias
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne vidim kako Češka može 3 na 3 da izdrži ali nikad se ne zna
Elias Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Idemo u 10 minutni 3 na 3 produzetak. E jbg... Edited 1 hour ago by Elias
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dva jako jeftina gola je dopustila Češka od vođstva 3:2 do 3:4. Jebiga... Edited 1 hour ago by Stiletto 1
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlican hokej, steta jedna ekipa je morala da izgubi. Onaj gol Suzukija je majstorija ravna Ronaldinjovim na fudbalskom terenu.
Janne240 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Kakva tekma Svajcarska - Finska, trenutno 2-1, Finci smanjili, kakav fajt i igra...ekstra! 1
Elias Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Ipak Finska ide dalje, potpuno zasluzeno. Ako Ameri dobiju veceras onda polufinalni parovi su Kanada- Finska I USA-Slovacka U slucaju pobede Svedske polufinala su Kanada-Svedska I Slovacka-Finska Edited 19 minutes ago by Elias 1
Nicklord Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Da sam rođeni Čeh mislim da bih se osećao kao posle Srbija - USA na OI. Kakva depresija u grupnim četovima, društvenim mrežama i TVu 😄 1
Recommended Posts