Stiletto Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Ovo JD Vance pozdravlja američke sportiste ili sam obnevideo? Do sad sve ekipe pratila neka generička DJ muzika, a za Italijane pustili "Largo e Factotum" 😃
Helena Posted Friday at 10:06 PM Posted Friday at 10:06 PM (edited) Šarliz divna, poruka još divnija. Edited Friday at 10:06 PM by Helena
Helena Posted Friday at 11:03 PM Posted Friday at 11:03 PM 1 hour ago, Stiletto said: Ovo JD Vance pozdravlja američke sportiste ili sam obnevideo? Do sad sve ekipe pratila neka generička DJ muzika, a za Italijane pustili "Largo e Factotum" 😃 https://calltoactivism.substack.com/p/jd-vance-booed-at-the-olympics?utm_campaign=post&showWelcomeOnShare=true Valjda su mu zviždali, skidaju video sa mreža.
Helena Posted yesterday at 05:32 AM Posted yesterday at 05:32 AM (edited) Wow, ne znam ko su momci, al svaka čast ❤️ MAGAši već vilene i pišu da neće gladati OI. (Neću više zagađivati temu). Edited yesterday at 05:33 AM by Helena
Romantik Posted yesterday at 07:14 AM Author Posted yesterday at 07:14 AM Danas u pola 12 prvi od slagera celih igara, muski spust. Bice to, pomalo i neocekivano, obracuna Svajcaraca i Italijana, i dok medalju mozda uzme i neko treci, mislim da zlato moze otici samo u jednu od ove dve zemlje, s tim sto Svajcarci realno imaju 3 istinska aduta (sva trojica nastupaju jedan iza drugog), a Italijani dva (takodje uzastopno ali par takmicara nakon Svajcaraca). Lindzi vozila juce trening spusta i vrlo verovatno ce nastupiti sutra u takmicenju, uprkos neugodnoj povredi kolena od pre nepunih 10 dana Veceras je takmicenje zena u ski skokovima na maloj skakaonici, sve osim zlata Nike Prevc bice iznenadjenje (i na treninzima ovde je bila najubedljivija), vise devojaka ce se boriti za preostale dve medalje, ali mislim da medju njima nece biti i Japanka Marujama, koja je dominirala na pocetku sezone, ali je posle forma dosta pala. Sto se tice samog otvaranja, odusevila me je oprema Ceha, veselo, upadljivo, zanimljivo, pun pogodak, definitivno je to nesto sto bih rado obukao za planinu i skijanje.
Milutinov Tata Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Danasnja finala: Spust (m) - 11:30 Skiatlon (z) 10km+10km - 13:00 Brzo klizanje (z) 3000m - 16:00 Ski skokovi (z) mala skakaonica - 18:45 (druga serija u 19:57) Snoubord (m) big air - 19:30 1 1
Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Stelvio je brutalno teška staza, postiže se 150 km/h, vreme i sneg idealni. Idemo!
Elias Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Svajcarci odradili posao, da vidimo sta mogu sad Italijani Paris I Franconi. Ali ovo lako moze da bude celosni podium za Svajcaraca danas.
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Od tri Švajcarca Franjo fon Almen ošurio stazu, imaće Italijani teške muke da ga nadmaše.
Elias Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Paris ima mislim 6 pobeda u karijeri u Bormiu. Zna valjda svaki centimeter na ovoj stazi.
Elias Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Na kraju pomalo dosadna trka. Ocekivalo se pre starta da ce ovo biti dvoboj Svajcaraca I Italijana I na kraju je ispalo tako. Veliko iznenadjenje je to sto Odermat nije osvojio medalju. Drugo veliko iznenadjenje je koliko Austrijanci kaskaju trenutno u spustu, I to vec neko vreme. O Norvezana I da ne pricam, njih nakon povrede Kildea nema trenutno ni na mapi. Edited 19 hours ago by Elias
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kreće skijatlon. Favoriti Šveđanke, Norvežanke i Džesi Digins. Tipujem na Ebu Anderson.
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Šveđanke ko Kenijci u atletici. Njih tri na čelu, blokirale sve ostale i drže svoj tempo.
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Skijatlon bukvalno najmanje uzbudjenje ikad, medju svima 30+ sekundi razlike 😄
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Frida Karlson zlato za Švedsku. Edited 18 hours ago by Stiletto
Milutinov Tata Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sjajno su Svedjanke odradile posao u klasicnom stilu, konkurencija razbijena, a u slobodnom je Karlson izdominirala. Anderson druga, a Veng dosla do bronze odlicnim slobodnim stilom, Slind tek 6. ali bilo je jasno vec u prvom krugu slobodnog da ce tesko sacuvati trece mesto. Digins 8. na kraju, "ubile" su je u prvom delu klasicnim stilom, valjda tek 25. bila.
Milutinov Tata Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Franceska Lolobridjida do zlata na 3000m uz novi OR, sjajno je klizala poslednja 3 kruga, a imala je i dobru partnerku koja ju je "vukla" prva 2 kilometra. Srebru za Norvezanku Viklund koja je bila najbrza do poslednja 2 kruga, bronza za Kanadjanku Malte, koja je klizala u paru sa Lolobridjidom. Edited 14 hours ago by Milutinov Tata
Nicklord Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odličan je spust bio, svi favoriti su isporučili manje više. Franjo izdominirao Gledao sam malo ženski hokej ovih dana, ne igraju isti sport USA i Kanada i sve ostale reprezentacije. Znam da tako bude svake ZOI ali sve čekam da se još neko pojavi
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 54 minutes ago, Milutinov Tata said: Franceska Lolobridjida do zlata na 3000m uz novi OR, sjajno je klizala poslednja 3 kruga, a imala je i dobru partnerku koja ju je "vukla" prva 2 kilometra. Srebru za Norvezanku Viklund koja je bila najbrza do poslednja 2 kruga, bronza za Kanadjanku Malte, koja je klizala u paru sa Lolobridjidom. Frančeski je danas 35. rođendan. U tim godinama uzeti zlato na OI u brzom klizanju je ravno čudu, obaška što je pauzirala dve godine jer je rodila dete. Čuvena glumica Đina Lolobriđida joj je baba-tetka, rođena sestra njenog dede. 2
Iryna Zarutska Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 hours ago, Elias said: Na kraju pomalo dosadna trka. Ocekivalo se pre starta da ce ovo biti dvoboj Svajcaraca I Italijana I na kraju je ispalo tako. Veliko iznenadjenje je to sto Odermat nije osvojio medalju. Drugo veliko iznenadjenje je koliko Austrijanci kaskaju trenutno u spustu, I to vec neko vreme. O Norvezana I da ne pricam, njih nakon povrede Kildea nema trenutno ni na mapi. Zasto? Na velikim takmicenjima ima samo jednu medalju u spustu. Nekako mi se cini da se uvek na OI/SP najvise cuva za veleslalom i da mu je to i ovaj put najbolja sansa za zlato. Naravno ne bih iskljucio ni to da pobedi u Super G za par dana, ali nije toliko ubedljiv u brzinskim disciplinama.
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ana Strem zlato u skokovima na maloj skakaonici, Nika Prevc druga, Nozomi Marujama treća.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kira Kimura doneo Japanu prvo zlato na ZOI na takmičenju u snoubordu (disciplina "big air").
Romantik Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Nika je bila bas nezrvozna u prvoj seriji, ocito nije izdrzala pritisak, ali posto je ipak uzela medalju verujem da ce biti opustenija na velikoj skakaonici i tamo se okititi zlatom.
Nicklord Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 57 minutes ago, Stiletto said: Kira Kimura doneo Japanu prvo zlato na ZOI na takmičenju u snoubordu (disciplina "big air"). Kvalifikacije su imale dosta bolje skokove. Malo ih je pojeo pritisak skoro sve rekao bih
Recommended Posts