Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo JD Vance pozdravlja američke sportiste ili sam obnevideo? Do sad sve ekipe pratila neka generička DJ muzika, a za Italijane pustili "Largo e Factotum" 😃
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Šarliz divna, poruka još divnija. Edited 18 hours ago by Helena
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ovo JD Vance pozdravlja američke sportiste ili sam obnevideo? Do sad sve ekipe pratila neka generička DJ muzika, a za Italijane pustili "Largo e Factotum" 😃 https://calltoactivism.substack.com/p/jd-vance-booed-at-the-olympics?utm_campaign=post&showWelcomeOnShare=true Valjda su mu zviždali, skidaju video sa mreža.
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Wow, ne znam ko su momci, al svaka čast ❤️ MAGAši već vilene i pišu da neće gladati OI. (Neću više zagađivati temu). Edited 11 hours ago by Helena
Romantik Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Danas u pola 12 prvi od slagera celih igara, muski spust. Bice to, pomalo i neocekivano, obracuna Svajcaraca i Italijana, i dok medalju mozda uzme i neko treci, mislim da zlato moze otici samo u jednu od ove dve zemlje, s tim sto Svajcarci realno imaju 3 istinska aduta (sva trojica nastupaju jedan iza drugog), a Italijani dva (takodje uzastopno ali par takmicara nakon Svajcaraca). Lindzi vozila juce trening spusta i vrlo verovatno ce nastupiti sutra u takmicenju, uprkos neugodnoj povredi kolena od pre nepunih 10 dana Veceras je takmicenje zena u ski skokovima na maloj skakaonici, sve osim zlata Nike Prevc bice iznenadjenje (i na treninzima ovde je bila najubedljivija), vise devojaka ce se boriti za preostale dve medalje, ali mislim da medju njima nece biti i Japanka Marujama, koja je dominirala na pocetku sezone, ali je posle forma dosta pala. Sto se tice samog otvaranja, odusevila me je oprema Ceha, veselo, upadljivo, zanimljivo, pun pogodak, definitivno je to nesto sto bih rado obukao za planinu i skijanje.
Milutinov Tata Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Danasnja finala: Spust (m) - 11:30 Skiatlon (z) 10km+10km - 13:00 Brzo klizanje (z) 3000m - 16:00 Ski skokovi (z) mala skakaonica - 18:45 (druga serija u 19:57) Snoubord (m) big air - 19:30 1 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Stelvio je brutalno teška staza, postiže se 150 km/h, vreme i sneg idealni. Idemo!
Elias Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svajcarci odradili posao, da vidimo sta mogu sad Italijani Paris I Franconi. Ali ovo lako moze da bude celosni podium za Svajcaraca danas.
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od tri Švajcarca Franjo fon Almen ošurio stazu, imaće Italijani teške muke da ga nadmaše.
Elias Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Paris ima mislim 6 pobeda u karijeri u Bormiu. Zna valjda svaki centimeter na ovoj stazi.
Elias Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na kraju pomalo dosadna trka. Ocekivalo se pre starta da ce ovo biti dvoboj Svajcaraca I Italijana I na kraju je ispalo tako. Veliko iznenadjenje je to sto Odermat nije osvojio medalju. Drugo veliko iznenadjenje je koliko Austrijanci kaskaju trenutno u spustu, I to vec neko vreme. O Norvezana I da ne pricam, njih nakon povrede Kildea nema trenutno ni na mapi. Edited 4 hours ago by Elias
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kreće skijatlon. Favoriti Šveđanke, Norvežanke i Džesi Digins. Tipujem na Ebu Anderson.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šveđanke ko Kenijci u atletici. Njih tri na čelu, blokirale sve ostale i drže svoj tempo.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Skijatlon bukvalno najmanje uzbudjenje ikad, medju svima 30+ sekundi razlike 😄
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Frida Karlson zlato za Švedsku. Edited 3 hours ago by Stiletto
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sjajno su Svedjanke odradile posao u klasicnom stilu, konkurencija razbijena, a u slobodnom je Karlson izdominirala. Anderson druga, a Veng dosla do bronze odlicnim slobodnim stilom, Slind tek 6. ali bilo je jasno vec u prvom krugu slobodnog da ce tesko sacuvati trece mesto. Digins 8. na kraju, "ubile" su je u prvom delu klasicnim stilom, valjda tek 25. bila.
Recommended Posts