Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo JD Vance pozdravlja američke sportiste ili sam obnevideo?

Do sad sve ekipe pratila neka generička DJ muzika, a za Italijane pustili "Largo e Factotum" 😃

Posted (edited)

Wow, ne znam ko su momci, al svaka čast ❤️

MAGAši već vilene i pišu da neće gladati OI.

(Neću više zagađivati temu).

Edited by Helena
Posted

Danas u pola 12 prvi od slagera celih igara, muski spust. Bice to, pomalo i neocekivano, obracuna Svajcaraca i Italijana, i dok medalju mozda uzme i neko treci, mislim da zlato moze otici samo u jednu od ove dve zemlje, s tim sto Svajcarci realno imaju 3 istinska aduta (sva trojica nastupaju jedan iza drugog), a Italijani dva (takodje uzastopno ali par takmicara nakon Svajcaraca).

Lindzi vozila juce trening spusta i vrlo verovatno ce nastupiti sutra u takmicenju, uprkos neugodnoj povredi kolena od pre nepunih 10 dana :Hail:

Veceras je takmicenje zena u ski skokovima na maloj skakaonici, sve osim zlata Nike Prevc bice iznenadjenje (i na treninzima ovde je bila najubedljivija), vise devojaka ce se boriti za preostale dve medalje, ali mislim da medju njima nece biti i Japanka Marujama, koja je dominirala na pocetku sezone, ali je posle forma dosta pala.

Sto se tice samog otvaranja, odusevila me je oprema Ceha, veselo, upadljivo, zanimljivo, pun pogodak, definitivno je to nesto sto bih rado obukao za planinu i skijanje.

Posted

Danasnja finala:

Spust (m) - 11:30

Skiatlon (z) 10km+10km - 13:00

Brzo klizanje (z) 3000m - 16:00

Ski skokovi (z) mala skakaonica - 18:45 (druga serija u 19:57)

Snoubord (m) big air - 19:30

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Svajcarci odradili posao, da vidimo sta mogu sad Italijani Paris I Franconi. Ali ovo lako moze da bude celosni podium za Svajcaraca danas. 

Posted (edited)

Na kraju pomalo dosadna trka. Ocekivalo se pre starta da ce ovo biti dvoboj Svajcaraca I Italijana I na kraju je ispalo tako. Veliko iznenadjenje je to sto Odermat nije osvojio medalju. Drugo veliko iznenadjenje je koliko Austrijanci kaskaju trenutno u spustu, I to vec neko vreme. O Norvezana I da ne pricam, njih nakon povrede Kildea nema trenutno ni na mapi. 

Edited by Elias
Posted

Sjajno su Svedjanke odradile posao u klasicnom stilu, konkurencija razbijena, a u slobodnom je Karlson izdominirala. Anderson druga, a Veng dosla do bronze odlicnim slobodnim stilom, Slind tek 6. ali bilo je jasno vec u prvom krugu slobodnog da ce tesko sacuvati trece mesto. Digins 8. na kraju, "ubile" su je u prvom delu klasicnim stilom, valjda tek 25. bila.