Polivalentni Stevica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vreme bi bilo da Djoković bar malo zakuva meč i uzme bar set Sineru. Više vas je navelo,nije se puno potrošio,a i ovo otrežnjenje protiv Musetija je došlo kao poručeno. Šelton je klasičan igrač iz američke kuhinje,servis i udri po loptici iz sve snage,on mora čekati neki epski raspad Sinera i Alkaraza da bi došao do slema u karijeri,a to će se desiti kad bi se zezali. 1
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni se čini da je jedini način da neko od ovih mlađih nekad dođe do slema da se jedan od Sinkaraza povredi a drugi da odigra gomilu teških mečeva i isceđen stigne u finale. Samo se postavlja pitanje protiv koga bi igrao te teške mečeve pre finala, jelte Izgleda da se čeka za par godina neki novi talenat da im zapreti, nema druge. 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tijen je potencijalno taj. Ono sto je Cung mogao da bude. Mada mi je malo nizak ne znam da li je 180 cm dovoljno.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zar ima toliko, mislila sam da je mnogo niži Odličan je, ali me izgleda mi baš toliki potencijal. A naravno i da jeste, dug je put od potencijala do ostvarenja, eno jadnog Feliksa za primer.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, La mano de Dios said: Inace izasle su kvote za polufinala, kvota na Sinera je verovali ili ne 1,07 prema 10 za Novaka. Mislim da Novak nije bio ovoliko potcenjen mozda jos od duela sa Maratom Safinom 2005.godine kada je izasao kao tinejdzer na megdan iskusnom vuku u prvom kolu Australije. Baš jaka kvota na Nola, kad bi neko uložio 10k dobio bi 0. 3
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Feliks kad je zdrav on je top 8 igrac. To sto je trebalo da bude broj jedan - jbg. Povrede su ga unakazile.
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nesto sam i poceo da se nadam kako bi Novak mogao konacno da se otcepi protiv Sinera, ali sad videh ove slike pa postaju jasnije kvote
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš sam htio pomenuti kvotu na Novaka, ne znam dal je i kada i bila tolika kvota na Novaka?? 😄 Realno sve na strani Sinera al opet ko zna. Možda se desi neko cudo, iskreno ja zadovoljan i da se zakuva na terenu barem. 1 set da ga razbije barem, puno je da ga Janik pocisti. Mislim Novak je GOAT nema dileme, al ove brojke protiv Sinera bodu oči.
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam šta Novak radi sa tim nogama, nekoliko slemova je sebi izbio i u prajmu zbog tih žuljeva
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Malkolm Brogdon said: Sve i da kazemo da nisu hteli da ga suspenduju jer je broj 1, Italijan ili sta god, nema razloga da se WADA ukljuci i onda pristane na 3 meseca ako je slucaj bio jednostavan. Možemo i ispočetka. Jel test bio dva puta pozitivan?
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dracarys said: Ne znam šta Novak radi sa tim nogama, nekoliko slemova je sebi izbio i u prajmu zbog tih žuljeva Jeste, 57 slemova je trebalo da osvoji. Ako neko ne treba da se zali na propusteno to je on, ako je izgubio par zbog povreda ili gluposti, osvojio je isto tako 10 zbog 1-3 poena i srece.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čekaj Mek, kažeš da je Novak osvojio 10 (DESET) slemova na sreću? You can not be serious
Polivalentni Stevica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Djoković treba da žali što je popušio od Medvedeva za kalendarski slem. Iako bi i AO 2022.godine osvojio rutinski da ga nisu proterali kao najgoreg kriminalca. 2
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne, to je Mek naveo, misleći na dq sa uso i zabranu ulaska isto tako. Ali DESET srećnih je neverovatno, i ja ga izazivam da pobroji 3
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Helena said: Ne, to je Mek naveo, misleći na dq sa uso i zabranu ulaska isto tako. Ali DESET srećnih je neverovatno, i ja ga izazivam da pobroji 3 Možda onaj Vimbldon iz 2019 broji 10 puta.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, alcesta said: O, ne... Što, jel lista podatke sada 😁 5 minutes ago, Урош19 said: Možda onaj Vimbldon iz 2019 broji 10 puta. Po čemu je bio srećan? Igrali su pet setova i Novak je pobedio, nije pravio neiznuđene, to je znanje i umeće 😇 Plus publika čoveče, taj Vimbldon se broji kao dupli 😎
McLeod Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Svako je osvojio koliko treba. Ako za nekog ne treba da se prica kako je mogao jos, to je Novak pa 10 mesta prazno. Covek je dobio polufinala i finala na jedan poen i u pet setova kao niko pre njega i verovatno niko posle njega.
Helena Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ma kako na jedan poen, nikako da pojmim? Igraju na tri dobijena, kako jedan poen? Ali lep svič, "svako je osvojio koliko treba".
McLeod Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 12 minutes ago, Helena said: Ma kako na jedan poen, nikako da pojmim? Igraju na tri dobijena, kako jedan poen? Ali lep svič, "svako je osvojio koliko treba". Ti mnogo toga ne mozes da pojmis, ne cudi me. Ne nameravam da gubim vreme da se objasnjavam sa tobom, vise smisla ima pricati sa Angelijom o Trampu nego sa tobom o Djokovicu.
Helena Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Lepa uvredica, priznajem. I pokazuje tvoju nemoć da obrazložiš tvrdnju. Sledeći put pre nego što kreneš u nekakvu analizu i slično, izbroj do tih deset.
Recommended Posts