Jump to content

Recommended Posts

Posted

I gornji deo zreba za 1/8 muskaraca je kompletiran. Odavno se nije desilo da su svi nosioci prosli, iako ne po rankingu projektovani na pocetku. Tako imamo ove parove:

Alkaraz (1) vs Pol (19) - Fokina (14) predao Polu

De Minor (6) vs Bublik (10) - projektovano

Zverev (3) vs Cerundolo (18) - Rubljov (13) pociscen od Argentinca

Medvedev (11) vs Tijen (25) - Borgesu predao Feliks (7) u prvom kolu

Posted (edited)

Nakon toga imao brejk prednosti u trečom setu. Sinner zbog grčeva nije mogao da hoda, i spasi ga heat rule. Zatvoriše krov i onda je lagano okrenuo meč.

Mada bi rekao da je bilo i do toga što je Spirizzi mentalno pao nakon tog momenta. Ali ne može mu se mnogo zameriti. Imao je rezultatsku prednost i protivnika koji više nije mogao da hoda. 

Edited by L' Imperatore
Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Novak terorise Botica trenutno. Odavno nije prikazivao ovaj nivo tenisa.

I odmah Botic pravi brejk.

Koja si ti magija.

Posted (edited)

Ja sam se ukljucio u poslednjih desetak-petanest minuta, i meni od medicinskog tajm-auta Botik deluje kao bolji igrac na terenu, Novak definitivno ima neki energetski pad, a protivnik igra agresivno na sve ili nista i to mu za sada prolazi u ovom setu. Steta za Vavrinku sto nije mogao vise protiv Frica, previse se istrosio u prthodnom mecu. Ovaj Spaciri je makar malo naceo Sinera, ali imao je ovaj i gorih izazova do sada koje je uz pomoc fortune i kvaliteta resavao.

Edited by jevrem69
Posted
22 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Steta sto nije moglo i ovo nekako da se uvuce u peti set ali sasvim solidan prvi slem.

Jos po jedna pobeda na RG i USO, ne trazim mnogo.

Bice ih i vise na US Openu, a mogla bi i makar jedna na Vimbldonu. Ovo sa pivcem koje je nazdravio sa Tajlijem je bilo bas dobro. On je zaista bio jedan od mojih omijenih igraca za kojeg jedino nisam navijao kada je igrao protiv Novaka i nekih nasih igraca.

• Like 1
Posted

Da se ne lazemo ne igra Botik danas nista posebno kako je znao kad je pobedjivao favorite.Sa vremena na vreme bljesne kao sad kad je brejknuo Novaka u 3.setu ali odmah zatim splasne.Na primer prosle god u IW kad je dobio Novaka igrao je znatno bolje. Novak od sredine 2.seta pao za brzinu nize i sada rudari i protiv ovakvog Botica. Opet treba uzeti u obzir ove zuljeve i vrucinu generalno danas u Melburnu.

Posted

Novak je bas u kanalu, ovakav poen da izgubi, i taj jebeni smec ................. servis mu je potpuno stao, jos jedan set bi za njega bio bas veliki balast i pitanje kako bi izgledala njegova dalja borba na turniru. Konacno jedan dobar viner, i to onda kada je najteze, ali Botik-ubica favorita sjajno riternira. 

Posted

Konačno skinuta i fama čuvenog Botika, holandskog Lajovića/Krajinovića kome se zvezde poklope tih mesec dana, par skalpova i na tome strvinari celu sezonu u top 80. Još se iskurobecao na Noksu lafo uvređen zbog spuštanja oblajhanih tetki i tečica zalutalih sa rukometa, hit. Ovako se to radi sa Goatom, moj Botiče.

Posted
4 hours ago, L' Imperatore said:

Nakon toga imao brejk prednosti u trečom setu. Sinner zbog grčeva nije mogao da hoda, i spasi ga heat rule. Zatvoriše krov i onda je lagano okrenuo meč.

Mada bi rekao da je bilo i do toga što je Spirizzi mentalno pao nakon tog momenta. Ali ne može mu se mnogo zameriti. Imao je rezultatsku prednost i protivnika koji više nije mogao da hoda. 

Nije bio taj heat rule, index je bio 4.9 (šta god to značilo) a ne 5,5 koliko treba da se krov zatvori.

Ali kad prođeš dva pozitivna testa, šta je jedan krov.

• Thanks 2
Posted

Svaka cast najvecem svih vremena. U 39 godina ovako igrati, pfff...

S ovakvom igrom može opet do polufinala. U sustini protiv svih je manji ili veci favorit, osim protiv Alkaraza i Sinera. Tu objektivno nema sta da trazi. 

Sve u svemu alal vera. 👏

Posted
1 hour ago, Helena said:

Nije bio taj heat rule, index je bio 4.9 (šta god to značilo) a ne 5,5 koliko treba da se krov zatvori.

Ali kad prođeš dva pozitivna testa, šta je jedan krov.

Hvala. Nisam uopšte znao za taj indeks. Slabo se spominje po društevnim mrežama. Ja sam pročitao kao da je bilo 37 stepeni, i da je sve preko 35 zeleno svetlo da se triggerije heat rule.

Posted

Index je bio 5 i tada se prekida igra i navlaci krov, ima kod onih u_penjanju na ig story, bas su to slikali.

Slikali su kad je stajalo 4.9 i onda kad je preslo na 5

• Like 1
Posted

Jeste, ti si u pravu, ali kad se prekinulo, nije bio 5.

Kod Sinera su stalno neke zero, zero, zero, zero........... situacije.

Zanimljivo mi je da niko nije pomenuo povlačenje Osake posle blama sa Kirsteom.

Ona je dala objavu da se zbog fizikalija povlači, ali biće da nije tako.

I još jedna notica ( a moguće da sam i propustila) - AO se slabo tj nikako nije oprostio sa Stanom.