Smrtokapa Posted yesterday at 01:57 PM Posted yesterday at 01:57 PM (edited) DMode: Mislim da je ovde ipak Enjoy the Silence favorit masa koje slušaju muziku. 1 minute ago, drgnk said: Ta pesma čak i nije njihova. Radi se obradi istoimene pesme od Commodores iz 1977. Takođe nije Easy like sunday afternoon nego sunday morning Čudi me da niko nije išao na Epic kao odgovor za FNM. Edited yesterday at 02:00 PM by Smrtokapa 1
drgnk Posted yesterday at 01:57 PM Posted yesterday at 01:57 PM 26 minutes ago, Šiljokapi said: Pa da devedesete, ajde nešto iz osamdesetih? Ima i tamo jednako dobrih i prepoznatljivih 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 02:01 PM Author Posted yesterday at 02:01 PM 8 minutes ago, Šiljokapi said: Nisam neki ljubitelj, možda Personal Jesus? Draže bi mi bilo da jeste, a bojim se da je šiša Enjoy the Silence 😁 1
Smrtokapa Posted yesterday at 02:04 PM Posted yesterday at 02:04 PM Evo nešto što ili znate odmah ili nemate blage veze. Yes
Šiljokapi Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM 🤔, tri blage Ajd zdravo, imam neka posla, frka u selu
drgnk Posted yesterday at 02:08 PM Posted yesterday at 02:08 PM 4 minutes ago, Smrtokapa said: Evo nešto što ili znate odmah ili nemate blage veze. Yes 1 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 02:12 PM Author Posted yesterday at 02:12 PM 13 minutes ago, Smrtokapa said: Takođe nije Easy like sunday afternoon nego sunday morning Bilo nedeljno popodne kad sam kucala poruku. 😂 Zato sam probala da napravim foru. Mislim da si u pravu za Epic ali ja ih baš nisam slušala. I tako... 1
Mina D. Harker Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Mislim da nam je @drgnk ostao dužan zadatak. Dok se on ne javi, (ili bilo ko drugi, zaista poredak nije upisan u kamen, neka učestvuje ko i kada želi) imam ja jednu očiglednu za sve koji su čuli za: Joy Division
Šiljokapi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 28 minutes ago, Mina D. Harker said: Joy Division Ajd dalje, lako Skontao! 1 1
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 16 minutes ago, sreta-steta said: Ajde za <> Siljokapi The Cramps? The Human fly ili Goo goo muck, verovatnije ova druga, ipak je izraubovana ovih godina Edited 9 hours ago by Šiljokapi
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Stiletto said: Adriano Celentano. Znam ovu. 😎
Besni lala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ovu Sve i da nije, nema veze - koristim svaku priliku da je istaknem... sa sve Ornelom On 10/27/2025 at 2:57 PM, Smrtokapa said: Takođe nije Easy like sunday afternoon nego sunday morning Pa dobro, jutro - veče, Nedelja je - sve je to isto On 10/27/2025 at 2:57 PM, Smrtokapa said: Čudi me da niko nije išao na Epic kao odgovor za FNM. S' ovim se ne bih baš složio - Midlife Crisis je baš bila popularna... Tada. 2
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 6 minutes ago, drgnk said: The Stranglers 1
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Mina D. Harker said: Meni obično padne na pamet "No more heroes" ali i pomenuta je ikonična, kao još jedna koja je nazvana po određenoj Šekspirovoj drami. 🙂
Recommended Posts