Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) DMode: Mislim da je ovde ipak Enjoy the Silence favorit masa koje slušaju muziku. 1 minute ago, drgnk said: Ta pesma čak i nije njihova. Radi se obradi istoimene pesme od Commodores iz 1977. Takođe nije Easy like sunday afternoon nego sunday morning Čudi me da niko nije išao na Epic kao odgovor za FNM. Edited 3 hours ago by Smrtokapa 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, Šiljokapi said: Pa da devedesete, ajde nešto iz osamdesetih? Ima i tamo jednako dobrih i prepoznatljivih 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Šiljokapi said: Nisam neki ljubitelj, možda Personal Jesus? Draže bi mi bilo da jeste, a bojim se da je šiša Enjoy the Silence 😁 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo nešto što ili znate odmah ili nemate blage veze. Yes
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 🤔, tri blage Ajd zdravo, imam neka posla, frka u selu
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: Evo nešto što ili znate odmah ili nemate blage veze. Yes 1 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Smrtokapa said: Takođe nije Easy like sunday afternoon nego sunday morning Bilo nedeljno popodne kad sam kucala poruku. 😂 Zato sam probala da napravim foru. Mislim da si u pravu za Epic ali ja ih baš nisam slušala. I tako...
Recommended Posts