Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako je ova "igra" ili mozgalica dobra za ubijanje vremena tokom putovanja, (100%) mislim da će biti dobra i za forum. Naime, palo mi je na pamet da je većina bendova koji su se probili u mejnstrim, bjespomučno puštani na radio-stanicama ili se njihov spot vrtio na rahmetli Mtv imaju bar jedan opštenarodni hit po kome ih prepoznaju i oni koji ne slušaju njihovu muziku. Ideja je da svako od nas imenuje bend, a da forumaši zatim lociraju najveći ili najslušaniji hit te grupe/kantautora. Neki muzičari traju decenijama i nije lako izdvojiti samo 1 pjesmu, neki pak imaju samo tu jednu pjesmu. Počeću sa eklatantnim primjerom, da ilustrujem temu. Postavljam pitanje i dajem odgovor, a to bi trebalo da izgleda ovako: Radiohead (and they hate it) Pogodili ste, Spoiler Let's play!
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago The Alan Parsons Project. Postoji tačan odgovor i alternativni tačan odgovor koji se priznaje ako pratite košarku.
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Teži slučaj (pakla). Baš si ubo-o meni nepoznati bend. Ne pratim APP, a ni košarku 😭
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 37 minutes ago, Smrtokapa said: The Alan Parsons Project. Postoji tačan odgovor i alternativni tačan odgovor koji se priznaje ako pratite košarku. Bullsi? 1
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, DameTime said: Maroon 5 Netačno. Inače mi padaju na pamet tri moguća odgovora za ovaj bend.
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 18 minutes ago, DameTime said: Maroon 5 This love?
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Smrtokapa said: Netačno. Inače mi padaju na pamet tri moguća odgovora za ovaj bend. Nisam odgovorila na tvoje, već sam nabacila novog izvođača 😄 1 minute ago, Mina D. Harker said: This love? Može to, ili npr. Misery, obe često čujem na radio stanicama. 1
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Inače, ne mora svaki odgovor biti tačan, nekad stvarno bude bar 2-3 hita. Srećom imamo opciju 👍 koja može da iskaže vox populi. 🙂 Sledeći izazov je mislim lak, neka ide The Smiths.
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 7 minutes ago, DameTime said: Nisam odgovorila na tvoje, već sam nabacila novog izvođača 😄 Pa znam, nego sam pretpostavio da su propozicije kviza takve da treba prvo da se dobije odgovor da bi se išlo dalje. Ali ako nije, Frankie goes to Hollywood. Edit: što se Smithsa tiče, Derz a lajt det never gouz aut, MorisEJ je mentol. Edited 5 hours ago by Smrtokapa
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Smrtokapa said: Pa znam, nego sam pretpostavio da su propozicije kviza takve da treba prvo da se dobije odgovor da bi se išlo dalje. Ali ako nije, Frankie goes to Hollywood. Nisam to do kraja smislila, ako nema odgovora u dosgedno vrijeme idemo dalje, može neki hipster naknadno da se vrati na neodgovoreno pitanje 😄 Odg. Relax? 9 minutes ago, Smrtokapa said: Edit: što se Smithsa tiče, Derz a lajt det never gouz aut Noup, ne prihvaĆa se 😛 Ima jedna daleko poznatija, gosn Death O'cap. 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Mina D. Harker said: Odg. Relax? Easy peasy. Tanja Savić 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @Smrtokapa Relax Just now, Smrtokapa said: Tanja Savić Poludela ili Zlatnik npr. 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Poludela ili Zlatnik npr. Nikad čuo, dakle netačno. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Smrtokapa said: Nikad čuo, dakle netačno. Što ulaziš u frku kad si slabiji? 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Što ulaziš u frku kad si slabiji? Dec not d pojnt, ima poznatijih stvari koje sam čak i ja čuo.
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ja @DameTime vjerujem. Ima žanrova đe sam duduk, ima đe (koja) sam (ja) sebi kraljica. Oćemo dalje, sa blagim zagrijavanjem? Neka ide Soundgarden. Btw meni najslabiji od Seattle 4, i najmanje sam ih slušala. Al' tu 1 stvar svi valjda znamo... @Smrtokapa ostao si mi dužan za Smitse, ono kao u Milioneru, morate da potvrdite odgovor. Ovo sam sad smislila 😄
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, Smrtokapa said: Dec not d pojnt, ima poznatijih stvari koje sam čak i ja čuo. Misliš na Tako mlada? A ovo da si čak i ti čuo nije neki argument, iako sam svesna da je to deo pravila igrice. 😄 Edited 4 hours ago by DameTime 1
Besni lala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Mina D. Harker said: Ja @DameTime vjerujem. Oćemo dalje, sa blagim zagrijavanjem? Neka ide Soundgarden. Btw meni najslabiji od Seattle 4, i najmanje sam ih slušala. Al' tu 1 stvar svi valjda znamo... @Smrtokapa 😄 Smem ja? Prvi put sam je čuo na pok. radio Pingvinu 🐧 ... ako ga se neko seća Voja Nedeljković je vodio tu neku njihovu varijantu Hita Nedelje ... bilo je to davno pre nego što je počeo da se podaje Mitroviću i inima... bio je svojevremno dobar i sposoban voditelj i kul lik. Ja realno od te Kornelove inkarnacije sem te ništa i ne znam Eto. Šta sad? Čekam potvrdu od Mine? 1
Besni lala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hvala Kad smo već načeli ta neka vremena i scenu ... Faith No More Po meni imaju dva odgovora - prihvatam bilo koji. 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Probaću "Easy"(like Sunday afternoon) @Besni lala 😃
Besni lala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 21 minutes ago, Mina D. Harker said: Probaću "Easy"(like Sunday afternoon) @Besni lala 😃 Prihvatam, naravno - i ja tu najvećma volim Ed. - ovo je bio drugi odgovor. Mada su i oni pokušali sa nekom onomad, fensi - baroknom varijantom ... Nisu se nešto proslavili s' kvalitetom... - al' su se pročuli. Kasnije su imali još neke fine stvari ... al nisu ispunili ono što su potencijalno mogli. Ps - neko ih je prevario za nešto ... bio neki skandal valjda - ne sećam se tačno. ... Izvoli @Mina D. Harker Edited 3 hours ago by Besni lala 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago U domaćinstvu se dvoumimo oko grupe Queen, neka neko pomogne i imenuje najveći hit. Fala vi. 😁
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Misliš na Tako mlada? A ovo da si čak i ti čuo nije neki argument, iako sam svesna da je to deo pravila igrice. 😄 Eto vidiš da znaš 😄 Da je traženi odgovor bio Zašto me u obraz ljubiš?, kritika bi bila na mestu.
Recommended Posts