le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Auh kakva završnica, bravo debeli, stvarno je nerealno da je ovoliko dobar. I SGA igra strašnu košarku. I evo trojka SGA za pobedu 😱 Nema šta, dva najbolja igrača današnjice, i niko im nije ni blizu. Nadam se ovom okršaju u PO 👏🏼👏🏼👏🏼
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jokari bi bilo bolje da ne komentariše odbranu. Lijepa završnica, duel dva MVP-ja u kojem SGA izlazi kao pobjednik. Za Nuggetse vrlo neobećavajuće sve ovo izgleda pred plej of, Oklahoma je igrala bez 4 vrlo bitna igrača.
Radalek Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Negde sam citao da OKC vec godinama na istu foru prave ogromnu razliku kad je Jonas na terenu, bez obzira za koji tim igra. Danas -8 za 6 minuta, prosle nedelje -21 za nekih 10-12 minuta. Mislim da on nece videti teren protiv njih u playoffu. Ako su obe ekipe zdrave, mislim da je ovo 50/50.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Radalek said: Negde sam citao da OKC vec godinama na istu foru prave ogromnu razliku kad je Jonas na terenu, bez obzira za koji tim igra. Danas -8 za 6 minuta, prosle nedelje -21 za nekih 10-12 minuta. Mislim da on nece videti teren protiv njih u playoffu. Ako su obe ekipe zdrave, mislim da je ovo 50/50. Nije mi jasno šta on radi na terenu protiv njih, videlo se iz zadnje dve utakmice da je veliki problem kada je na terenu. Možda ga ne bi bilo da Gordon nije bio na restrikciji minuta. U svakom slučaju, dosta loše izgledaju Nuggetsi. Ne vidim kako ove mogu da dobiju 4 puta. 1
Radalek Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Darko said: Nije mi jasno šta on radi na terenu protiv njih, videlo se iz zadnje dve utakmice da je veliki problem kada je na terenu. Možda ga ne bi bilo da Gordon nije bio na restrikciji minuta. U svakom slučaju, dosta loše izgledaju Nuggetsi. Ne vidim kako ove mogu da dobiju 4 puta. Ne zelim nista da sudim dok ih ne vidim zdrave i kompletne. Jokic ocigledno nije na maksimumu jos, Gordon se tek vratio, Braun nije na maksimumu, Watson tek treba da se vrati, Cam Johnson ne lici na sebe od povrede. Imaju mesec dana da se povrate. Cak ne bih da sudim do prve runde playoffa, da vidim na sta to lici. 4
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolje da su udvajali SGA, nek ih pobedi neko drugi ako može
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Radalek said: Ne zelim nista da sudim dok ih ne vidim zdrave i kompletne. Jokic ocigledno nije na maksimumu jos, Gordon se tek vratio, Braun nije na maksimumu, Watson tek treba da se vrati, Cam Johnson ne lici na sebe od povrede. Imaju mesec dana da se povrate. Cak ne bih da sudim do prve runde playoffa, da vidim na sta to lici. Gordon da ostane zdrav i biće to ok. A i Cam je taman pred povredu zaigrao bolje pa će valjda i on naći neki ritam za ovih mesec dana. Da ubada otvorene trojke u PO, a biće ih, i od njega dovoljno. Edited 1 hour ago by Урош19
Recommended Posts