Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je li i pokojni Kobi u poslednjim sezonama bio kancer? Da odjebe.

A vidim i koliko je kancer, ližu mu bulju da ostane još jednu godinu.

Kako veče MVP SGA. Šampionski mentalitet. Pokazao je na prvom meču posle povratka od povrede.

Posted (edited)

Ma ja ne verujem da je Lebron lično kancer, problem je što čim nema rezultata kreće toksičnost medija i traži se jedan krivac za to.

Problem je bio Vestbruk, pa šunka a evo sad u poslednjih par dana i Dončića napadaju sa svih strana. Realnost je da te ekipe nisu imale kvaliteta za bolje rezultate.

Što se tiče Klivlenda tu ne mislim da je bio neki problem, samo je Kajri hteo da se oproba kao lider što je razumljivo za top igrača lige u tom trenutku.

Edited by Урош19
Posted
3 hours ago, Radalek said:

Uspeo je da napravi -21 za 8 minuta dok je Jokic bio na klupi. Definitivno ne protiv OKC ali mislim da bi za Denver bilo najbolje da ima nikakve minute u playoffu. Gordon pa i cak i Nnanji ce biti bolje opcije.

Jeste, bilo je malo neprijatno. Imao je par baš glupih poteza. Ali u odnosu na leš Šarića on je fantazija, bar može biti koristan u nekim mečapovima. 

3 hours ago, 303 said:

:lol_2:

HCODcl4XcAERGTp.jpg

Reveal hidden contents

Moraju pasti neke sankcije.

Ovo sam isto pomislio u tom trenutku, baš Joker :lol_2:

Posted
3 hours ago, Geronimo said:

Gadna pizdurina Dort, steta sto nije dobio po tikvi...

Razumem šta hoćeš da kažeš. 🙂 Ali po meni reagovao je idealno, dobro je što ga nije zakovao, ali pokazao je da ne sme niko ni da pomisli da mu uradi ovako nešto opet. Ova grimasa je dovoljna.

Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Ma ja ne verujem da je Lebron lično kancer, problem je što čim nema rezultata kreće toksičnost medija i traži se jedan krivac za to.

Problem je bio Vestbruk, pa šunka a evo sad u poslednjih par dana i Dončića napadaju sa svih strana. Realnost je da te ekipe nisu imale kvaliteta za bolje rezultate.

Što se tiče Klivlenda tu ne mislim da je bio neki problem, samo je Kajri hteo da se oproba kao lider što je razumljivo za top igrača lige u tom trenutku.

Pa ni sa kim nije ni bio problem, u Majamiju su Vejd i Bos bili igrački gotovi, ostali su u dobrim odnosima. Irving je mislio da je vredniji od Brona, mnogo je poleteo, ali mu se obilo o glavu. Prava je šteta što nisu nastavili saradnju, iako je tad Lav generalno propao, opet se moglo dovesti taj treći veliki igrač za dzabaka kao što smo mogli da vidimo poslednjih godina kako igrači dolaze za džakove brašna, jedina im mana što su dosta plaćeni.

Što se tiče AD, verujem da je to jedini trejd u Bronovoj karijeri, ako ne računamo početak i probijanje do sticanja statusa alfa i omega, za koji nije znao da će se desiti. Čak verujem da je Bron ako je mogao da utiče, da bi pre zadržao Dejvisa koji jeste u ovom trenutku slabiji igrac, uz to i dosta stariji, ali je mnogo više komplementarniji sa Bronom. 

Lejkersi su birali budućnost ispred sadašnjosti, bar ja na to tako gledam, a vreme će reći sve.

• Like 1
Posted (edited)
19 minutes ago, Dracarys said:

Pa ni sa kim nije ni bio problem, u Majamiju su Vejd i Bos bili igrački gotovi, ostali su u dobrim odnosima. Irving je mislio da je vredniji od Brona, mnogo je poleteo, ali mu se obilo o glavu. Prava je šteta što nisu nastavili saradnju, iako je tad Lav generalno propao, opet se moglo dovesti taj treći veliki igrač za dzabaka kao što smo mogli da vidimo poslednjih godina kako igrači dolaze za džakove brašna, jedina im mana što su dosta plaćeni.

Što se tiče AD, verujem da je to jedini trejd u Bronovoj karijeri, ako ne računamo početak i probijanje do sticanja statusa alfa i omega, za koji nije znao da će se desiti. Čak verujem da je Bron ako je mogao da utiče, da bi pre zadržao Dejvisa koji jeste u ovom trenutku slabiji igrac, uz to i dosta stariji, ali je mnogo više komplementarniji sa Bronom. 

Lejkersi su birali budućnost ispred sadašnjosti, bar ja na to tako gledam, a vreme će reći sve.

Nesporazum, nisam mislio da je Lebron imao neki problem sa njima nego da su ih mediji okarakterisali kao problem i krivce lošijih rezultata, a te ekipe su ustvari imale rezultate u skladu sa igračkim kadrom. Ne znam za koji se roster Lejkersa može reći da je podbacio, ako se sve sagleda objektivno.

Ovo za Kajrija i Klivlend sam napisao jer se u to vreme provlačilo mišljenje da su njih dvojica imali neke probleme pa da je zato Kajri tražio trejd, a ustvr je posle prstena hteo da se oproba kao lider.

Edited by Урош19
Posted

Ja ne znam sto se cudite nikada mediji nece proglasiti za glavnog krivca njihove zlatne koke lige(bio to Lebron, Kari ili Kobi etc.) vec ce traziti u zvezdama number two.

A kod ovih ce se prevladavati narativ krivi su al ima odgovorniji su drugi....

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ja ne znam sto se cudite nikada mediji nece proglasiti za glavnog krivca njihove zlatne koke lige(bio to Lebron, Kari ili Kobi etc.) vec ce traziti u zvezdama number two.

A kod ovih ce se prevladavati narativ krivi su al ima odgovorniji su drugi....

Ne moraju tražiti pojedinca, ne mož naleteti na objektivnu analizu

Posted (edited)
8 hours ago, Čvarkov said:

Razumem šta hoćeš da kažeš. 🙂 Ali po meni reagovao je idealno, dobro je što ga nije zakovao, ali pokazao je da ne sme niko ni da pomisli da mu uradi ovako nešto opet. Ova grimasa je dovoljna.

Bome, usrao bih se da me neko pogleda onako kako njega Joka. A za sljusku ne Joka, treba biti pametan, mozda Jonas nadje svoju ulogu u utakmicama protiv OKC. Iako je Karuzo totalni car (i nas Top), vrlo, hm, odvratna ekipa...

Edited by Geronimo
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Geronimo said:

Bome, usrao bih se da me neko pogleda onako kako njega Joka. A za sljusku ne Joka, treba biti pametan, mozda Jonas nadje svoju ulogu u utakmicama protiv OKC. Iako je Karuzo totalni car (i nas Top), vrlo, hm, odvratna ekipa...

Jonas protiv OKC treba da batinja, poveći je čovek

• Like 1