Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Dracarys said:

I glavno pitanje koje je Miki izbegao, kako nadograditi tim? Ko će doći? Luka i Ostin će sami primati 100 milki.

Sumnjam da će oni moći nešto mnogo bolje, jer Pelinka u borbi za titulu dovodi Kenjardštinu.

A prezivjecemo nekako. 

Nego kakva je situacija kod Cavsa? Koliko ce biti para za penzosa?

Posted

Sto kaze Miki, izmedju Doncica i LAL brenda, nije da jezerasi nemaju opcija. 

Slazem se da Rivsa treba da utope, ne zato sto on ne valja, nego zato sto je on suvise slican Doncicu.

Siguran sam da postoje timovi kojima bi dobro dosao, a koji imaju da ponude nekog kvalitetnog prasinara. 

• Like 1
Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Ja bih na mestu Lakersa trejdovao Reavesa. Ima dobru vrednost i lep se hajp napravio oko njega, a presličan je igrač Luki da bih video neki uspeh sa tim tandemom. Suviše je dobar kreator Reaves da bi se sveo samo na šuterskog specijalistu, a znamo šta treba Lakersima uz Luku - fizikalčine/defanzivci i šuterski specijalci. Reaves nije nijedno od ta dva.

Ako dobro odigra PO hajp će biti još veći, mogli bi dobiti dobar paket za njega ali mislim da nema šanse da se odluče za takav potez.

Posted

Rivs je ovog leta unrestricted FA. Ne mogu ga nigde trejdovati, mogu samo da nadrljaju ako mu ne daju maksimalni ugovor. Da ga negde utope, su propustili šansu na dedlajnu.

3 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

A prezivjecemo nekako. 

Nego kakva je situacija kod Cavsa? Koliko ce biti para za penzosa?

Pa ako se Pelinka bude dosta zezao, moguće i Klivlend. Taman da Luka dobije punu slobodu da ima 35-12-12 uz pola šuteva ekipe za ple in.

Posted
3 minutes ago, Dracarys said:

Rivs je ovog leta unrestricted FA. Ne mogu ga nigde trejdovati, mogu samo da nadrljaju ako mu ne daju maksimalni ugovor. Da ga negde utope, su propustili šansu na dedlajnu.

Jesi siguran?

3 minutes ago, Dracarys said:

Pa ako se Pelinka bude dosta zezao, moguće i Klivlend. Taman da Luka dobije punu slobodu da ima 35-12-12 uz pola šuteva ekipe za ple in.

Kuku nama kada penzos ode. Propast🤣

Posted

Reavesa ako su pametni treba da zadrze po svaku cijenu umjesto da ga koriste ko neki trade bait za tipove poput Giannisa koji je los fit na ove Lakerse + nerealan je scenario jer ovi sigurno mogu dobiti vise za njega od nekog drugog. Ovi sadasnji Lakersi su u nekom gap yearu, dje nit se takmice za nesto, nit tankuju no cekaju da Lebronu istekne ugovor kako bi mogli konacno dovest neke solidne role playere da igraju sa ovom dvojicom, kako bi bar pokusali da se za nesto pobiju. Ovako sad to djeluje da mogu ove krs ekipe dobijati a vs ozbiljnih ekipa oni realno nemaju sto da traze, pogotovo kad plejof dodje bice jos ociglednije.

Dosta je tu nekog krsa i otpadaka al istovremeno i previse nekih mina sledeceg ljeta koji ce biti dostupni za trejd ili FA pa nema sumnje da ce se i tu nedje zajebati 😄 

• Like 1
Posted

ubijte me ali ja BiH liferovao luku i gradio oko Rivas. momak radi i napreduje iz godine u godinu a u luku imam 0 poverenja. igra mu se svela na šutiranje Step bek trica.

• Like 1
Posted
2 hours ago, MrTwister said:

Reavesa ako su pametni treba da zadrze po svaku cijenu umjesto da ga koriste ko neki trade bait za tipove poput Giannisa koji je los fit na ove Lakerse + nerealan je scenario jer ovi sigurno mogu dobiti vise za njega od nekog drugog. Ovi sadasnji Lakersi su u nekom gap yearu, dje nit se takmice za nesto, nit tankuju no cekaju da Lebronu istekne ugovor kako bi mogli konacno dovest neke solidne role playere da igraju sa ovom dvojicom, kako bi bar pokusali da se za nesto pobiju. Ovako sad to djeluje da mogu ove krs ekipe dobijati a vs ozbiljnih ekipa oni realno nemaju sto da traze, pogotovo kad plejof dodje bice jos ociglednije.

Dosta je tu nekog krsa i otpadaka al istovremeno i previse nekih mina sledeceg ljeta koji ce biti dostupni za trejd ili FA pa nema sumnje da ce se i tu nedje zajebati 😄 

Ne slazem se jbg, ne mozes da imas ekipu kojoj su bekovi Luka i Reaves u odbrani i da racunas da ce to da prodje u playoffu. Pritom su jako slican profil u napadu, koliko god da su dobri.

• Like 2
Posted
58 minutes ago, Radalek said:

Ne slazem se jbg, ne mozes da imas ekipu kojoj su bekovi Luka i Reaves u odbrani i da racunas da ce to da prodje u playoffu. Pritom su jako slican profil u napadu, koliko god da su dobri.

Pošto Kajri i Luka nisu ništa uradili u PO jedine sezone kad su ga i igrali. Moguće je napraviti rezultat ako je ostatak rostera kompatibilan

Posted

Samo što je Irving dokazani plej of igrač sa prevelikim iskustvom. Rivs još uvek nije odigrao pošten plej of u karijeri na tom nivou. Nisu ista klasa.

Ne kažem da ne mogu ništa uraditi, ali moraju Lejkersi dati bolju podršku Luki i Rivsu, nego što je Dalas dao Luki i Irvingu.

Videćemo i koliko će Pelinka biti spreman da sprovede to u delo. Samo da ga ne usere neki FA sledeće godine tipa Janis ili Jokić, a mislim da bi i tad napravio mršavu ekipu oko njih trojice. Doveo bi opet nekog Kenjarda da bude starter.

Posted

A mozda je rjesenje da Luka ne tandrce bas svaki napad loptu po 20 sekundi dok svi ostali posmatraju? Austin dokazano nema problem da se uklopi uz bilo kog superstara i jos je izrastao u All NBA nivo strijelca i kreatora. Trejdovati takvog igraca za nekakve fizikalce i igrace uloge je suludo. Ako Luka ne prilagodi svoju igru i barem donekle se ne nauci igrati od lopte, on nikad u zivotu nece ni prismrditi prstenu. 

Posted (edited)

30.9/9.2/7.8 na 46 FG% karijerno u plejofu i covjek koji je dosao sa Mavsima do finala NBA lige prije godinu i po dana je lik koji treba prilagodjavati igru i lik koji u zivotu nece prismrditi prstenu.

Mozda okruziti jednog od najboljih igraca danasnjice, dokazanog plejof igraca sa fizikalcima koji ce da sljakaju u defanzivi i da pogadjaju ono sto im madjionicar servira. Takvom igracu ne treba superstar nego ozb igraci uloge a Reaves itekako moze biti sjajna podrska i sekundarni kreator iza Luke.

Okruzi ih sa 3&D igracima i visokim koji igraju pik i dobri zastitnici obruca pa da vidimo.

Njemu je saigrac penzos od 41 godinu koji prima 52,7 miliona $. Kad vec Luka ne umije da igra odbranu onda je suludo da ti i drugi igrac ekipe bude kanturina u odbrani. Ae da prima 15-20 mil pa i nekao ali 52,7 miliona $, nikako.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
11 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

30.9/9.2/7.8 na 46 FG% karijerno u plejofu i covjek koji je dosao sa Mavsima do finala NBA lige prije godinu i po dana je lik koji treba prilagodjavati igru i lik koji u zivotu nece prismrditi prstenu.

Mozda okruziti jednog od najboljih igraca danasnjice, dokazanog plejof igraca sa fizikalcima koji ce da sljakaju u defanzivi i da pogadjaju ono sto im madjionicar servira. Takvom igracu ne treba superstar nego ozb igraci uloge a Reaves itekako moze biti sjajna podrska i sekundarni kreator iza Luke.

Okruzi ih sa 3&D igracima i visokim koji igraju pik i dobri zastitnici obruca pa da vidimo.

Njemu je saigrac penzos od 41 godinu koji prima 52,7 miliona $. Kad vec Luka ne umije da igra odbranu onda je suludo da ti i drugi igrac ekipe bude kanturina u odbrani. Ae da prima 15-20 mil pa i nekao ali 52,7 miliona $, nikako.

A još više suludo je i da ti treći igrač ekipe bude kanturina u odbrani.

• Like 1
Posted

Mozes jos 3 miliona puta napisati kakve brojke ima (a i tu je btw tanji od Jokica i Shaija koji su solidno efikasniji igraci) al ce ostati cinjenica da on sa ovim stilom igre nikad nece prismrdti tituli ko sto ni Harden nije, a identican su profil igraca. Igra non stop u kontaktu jer je u primeu neuporedivo sporiji igrac nego sto je bio u rookie il sophemore sezoni sto je samo po sebi suludo i onda iz toga dolazi do konstantnih povredica koje ga izbacuju iz ritma, do obruca je nesposoban doci ako mu se ne napravi livada pa poteze divlje trice preko ruke ili nekakve suteve van balansa oko reketa. 

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

A još više suludo je i da ti treći igrač ekipe bude kanturina u odbrani.

16.7/4.5/4.2 na 45.5 FG% i 38 3P% karijerno u plejofu za 14 miliona po sezoni a ove sezone je napravio sjajan iskorak u reg dijelu sezone 25.2/5.1/5.7 na 50 FG% i 37 3P% i on je problem jer je kanturina u odbrani? Ok.

Posted
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

16.7/4.5/4.2 na 45.5 FG% i 38 3P% karijerno u plejofu za 14 miliona po sezoni a ove sezone je napravio sjajan iskorak u reg dijelu sezone 25.2/5.1/5.7 na 50 FG% i 37 3P% i on je problem jer je kanturina u odbrani? Ok.

Pa jeste problem kada su ti 2 superstara(jedan zbog godina i kilometraze a jedan je jednostavno rupa) da ti 3 igrac isto bude.

Jbg.Koliko god da si dobar u napadu treba nesto i odbraniti.

Posted
9 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Reaves je sjajan ali jednostavno ne odgovara ovom rosteru Lakersa. To bi bilo kao da ja imam Ferarija, Poršea i neku besnu Mečku, a nemam ni stan ni garažu. 

I dalje nisam sklon kao @Ludi za Poli da proglasim Luku za glavnog krivca i mislim da to neće biti slučaj bar još 3 godine (jer je apsolutno netačno da sa istim stilom igre nije prismredeo tituli a čovek igrao finale lige), slažem se da je glavni problem Lebron i dok se oblak njegove veličine nadvija nad Los Anđelesom, neće biti sreće ni za ostale. Da mi se ne nakače Bronseksualci odmah, on je fascinantan s obzirom na svoje godine, ali je jasno ispao iz prajma, odbranu ne pipa, a i dalje ima ambiciju da vedri i oblači po franšizi.

• Like 2
Posted (edited)
13 minutes ago, Chaos Is Me said:

Reaves je sjajan ali jednostavno ne odgovara ovom rosteru Lakersa. To bi bilo kao da ja imam Ferarija, Poršea i neku besnu Mečku, a nemam ni stan ni garažu. 

I dalje nisam sklon kao @Ludi za Poli da proglasim Luku za glavnog krivca i mislim da to neće biti slučaj bar još 3 godine (jer je apsolutno netačno da sa istim stilom igre nije prismredeo tituli a čovek igrao finale lige), slažem se da je glavni problem Lebron i dok se oblak njegove veličine nadvija nad Los Anđelesom, neće biti sreće ni za ostale. Da mi se ne nakače Bronseksualci odmah, on je fascinantan s obzirom na svoje godine, ali je jasno ispao iz prajma, odbranu ne pipa, a i dalje ima ambiciju da vedri i oblači po franšizi.

Pa ne odgovara Reaves sada jer imamo Lebrona a bukvalno Reaves donosi to i mnogo vise danas nego Lebron. Lebron je no1 problem. 

Vidjecemo na ljeto sta ce Pelinka i druzina uraditi, imace itekako prostora u salary capu da dovedu ozb igrace koji su komplementarni Luki i Reavesu a to su 3&D igraci i pick&roll visoki koji imaju prisustvo na obrucu. Treba maksimizovati Lukine kvalitete sa drugim igracima a onda si i Reavsa.

Luka ti je bukvalno garant da sa dobro sklopljenom ekipom igraca uloge mozes daleko dogurati. Reaves je itekako ozb igrac kao no 2 ili 3 opcija i sekundarni kreator za sebe i druge. 

Pominje se Harden. Covjek bi uzeo titulu sa Rocketsima da nije naletio na top 3 ekipu svih vremena ( mozda i no1 ) i to je sa tim Warriorsima bio egal. 

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted

Nije on glavni krivac nego jednostavno njegov stil igre je dosad donio samo jednu jedinu titulu otkad NBA liga postoji i to onu Cavsa 2016. Valjda se ne mora objasnjavati koliko je ta verzija Brona bolja od bilo koje verzije Luke u oba smjera. Plus je i sam Bron znacajno bolji offball igrac od Luke.

To finale protiv Bostona je i najbolje pokazalo kako ce proci tim sa fizikalcima i pick centrom oko Luke protiv legitimnog jebackog kontendera kakav je OKC i kakav ce Spursi tek biti. Preuzimaj sve, pusti ovog nek napada 1 na 1 i pomazj sa fizikalaca, a pick visoki svakako ne zna iskoristit missmatch u sredini. 

Posted
16 hours ago, Dracarys said:

Jašta, otići će uz sign and trade, ali malo sutra. I da ode, povrat će biti jako mali. Možda neki igračić tipa Lavin i pik druge runde.

Ae da kazemo i da se Reaves trejduje, hmm pa kako li to Lakersi mogu doci cak i do superstara a kamoli Allstara? 

Magija.

Reaves ostane, opet mogu dovesti ozb igrace. Opet magija.