Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, propolis said:

Možda se misli do kraja regularnog dela sezone, uglavnom su prognoze 10 do 25 tekmi max.

Bio bih iznenađen da je više od 5. I to mi izgleda mnogo.

Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Kako se stvari u NBA brzo menjaju, kada pogledaš gde je bio Detroit pre par godina, a gde je sad. Solidno vođstvo na istoku.

Nije mi ni jasno zašto nisu pokušali neki trejdić da urade da pokušaju ove godine i u plej ofu nešto da urade.

doveli huertera umesto iveya da odigra njegovih osam minuta po utakmici. 

vode ubedljivo na istoku i opet mislim da bih izabrao mozda tri tima pre njih da ce zavrsiti kao finalista. bas se mnogo uzdaju u ovaj sastav, koji jeste dobar, ali mogao je biti jos bolji sa jednim porterom npr, ko je bio rumorovan. deluje da ce ova sezona biti mozda i njihova najbolja za ulazak u finale jer vec od sledece sezone istok ce biti mnogo jaci sa tatumom i haliburtonom nazad, kao i sa ostalim ekipama koje su se vec pojacale ili ce se pojacati (atlanta, charlotte, washington, miami a mozda cak i brooklyn)...

Posted
1 hour ago, gggggggg said:

doveli huertera umesto iveya da odigra njegovih osam minuta po utakmici. 

vode ubedljivo na istoku i opet mislim da bih izabrao mozda tri tima pre njih da ce zavrsiti kao finalista. bas se mnogo uzdaju u ovaj sastav, koji jeste dobar, ali mogao je biti jos bolji sa jednim porterom npr, ko je bio rumorovan. deluje da ce ova sezona biti mozda i njihova najbolja za ulazak u finale jer vec od sledece sezone istok ce biti mnogo jaci sa tatumom i haliburtonom nazad, kao i sa ostalim ekipama koje su se vec pojacale ili ce se pojacati (atlanta, charlotte, washington, miami a mozda cak i brooklyn)...

Hornetsi mozda vec ove sezone budu tvrd orah za nekog u prvoj rundi. Brooklyn nece tankovati od sledece sezone vise. Atlanta ce da bude dosta jaca. Indiana i Boston naravno. Miami mi je malo misterija, mislim da ne znaju sta da rade sa Herom Bamom. Washington ce definitivno da pokusaju da udju u playoff takodje. U svakom slucaju si u pravu, bice mnogo vise vatre na Istoku sledece sezone.