Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, BattleBender said: Od kad 2002/2003 do 2007/2007, kad je vec Shaq pao, pa onda i otisao iz LAL, oni su samo jednom bili u top4. Nijednom nisu imali vise od 60 pobeda, 3 puta ispod 50 pobeda a jednom se cak nisu ni plasirali u PO. Kobe zaista nije bio mnogo znacajniji za LAL nego sto je Murray sad za Denver. Kad igra dobro, naravno bice u finali, ili ce osvojiti titulu. Bez Shaq-a, odnosno Jokica to nije neka ekipa. To je realna slika, ogoljena svake nekrofilije i romantizma. Shaq je otisao 2004. Znaci imamo 2 prajm sezone i imamo Murraya.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Loše sam se izrazio u brzini. Mislim da je Tim sveukupno, ma koliko to nezahvalno bilo reči, ipak bio bolji igrač od Kobea.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duncan>Kobe priča se naprasno po internetima pojavila pre 4-5 godina, dok su obojica bili aktivni nikom nije palo na pamet da kaže tako nešto.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Shaq je otisao 2004. Znaci imamo 2 prajm sezone i imamo Murraya. Da, Shaq je otisao 2004, a pao je i pre tog samog odlaska. Iako je nefer da koristim stvar koja sledi, ali navecu je, Wade je sa tim Shaq-om koji je u padu uzeo titulu. Cim je Shaq krenuo da pada, a Kobe da vise preuzima znacaj LAL nisu bili vise sampioni. Za ovo drugo, ne okreci reci. Nisam ja rekao da je Kobe Murray, nego da je njegova znacajnost u LAL-u ne mnogo veca nego Murray-ova u ovom Denveru. Da je Kobe = Murray, Jokic bi do sada verovatno vec imao barem 3 titule.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, BattleBender said: Da, Shaq je otisao 2004, a pao je i pre tog samog odlaska. Iako je nefer da koristim stvar koja sledi, ali navecu je, Wade je sa tim Shaq-om koji je u padu uzeo titulu. Cim je Shaq krenuo da pada, a Kobe da vise preuzima znacaj LAL nisu bili vise sampioni. Pao prije samog odlaska? Kako je tacno pao?
BattleBender Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Pao prije samog odlaska? Kako je tacno pao? Pa prvu sezonu posle titule mozda i nije mnogo pao, ali ih je izbacio... jbg SAS sa Duncan-om. Znaci Kobe je sa maltene prime Shaq-om ispao od SAS. A posle toga im se desio debakl od Pistonsa, tu je Shaq vec krenu nizbrdo osetno.
gggggggg Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 4 hours ago, Radalek said: I oni i Pelicansi ce se nakupiti pobeda posle all stara kad dosta ekipa krene da otvoreno tankuje. I OKC i Atlanta ce dobiti solidan pik, ali nece biti toliko visok kako se cinilo, sem ako se ne desi opet neka Dallas situacija. prica se da je atlanta najvise zainteresovana za davisa, ali da dallasu ne treba young. mozda ce tu biti ukljucen i treci tim gde bi on otisao, posto je vec sve izvesnije da je rastanak blizu. dallas bi takodje zadrzao irvinga, sto mi opet nema mnogo smisla. da sam wolves, targetirao bih trea jonesa ako su bullsi uopste spremni da ga puste. verovatno ce pre dati cobea whitea.
nonick Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 8 hours ago, Don Dusko said: Da mi neko pokaze toliko disrespecta na sutu a ja ubacim isto bih kao Drej reagovao. Pa trebao bi da je zahvalan da su ga ostavili 3 puta samog, ovako old man yelling at the cloud. 🙂
Miki28 Lakers in 5 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 11 minutes ago, BattleBender said: Pa prvu sezonu posle titule mozda i nije mnogo pao, ali ih je izbacio... jbg SAS sa Duncan-om. Znaci Kobe je sa maltene prime Shaq-om ispao od SAS. A posle toga im se desio debakl od Pistonsa, tu je Shaq vec krenu nizbrdo osetno. Kako je to tacno pao? Nisi mi odgovorio? Sto se tice tog ispadanja od Spursa, zamisli kad uzmes 3 titule zaredom pa onda te malo povrede sastave u tom plejofu '03 i ispadnes od odlicnih Spursa. A da, jbg Duncan nikada b2b pa je malo zajebano i razmisljati o 3peat-u. Ko je izbacio '04 Spurse? A da, Lakersi. Inace to sto ti mislis da je pad usledio u sezoni 03/04 kod Shaqa nema apslutno nikakve istine. Pad Shaqa je uslijedio nakon '06 titule. Tad je konacno doslo na naplatu njegova neozbiljnost i koriscenje 2-3 mjeseca sezone da se dovede kilaza u red. Shaq i Kobe su 03/04 sezone uzimali 4 odnosno 5 suteva manje. iz kog razloga? Karl Malone i Gary Payton.
Recommended Posts