Don Dusko Posted yesterday at 12:56 PM Posted yesterday at 12:56 PM Jimmy bas misli da je mnogo bolji igrac nego sto jeste. Bas je tesko imati takvog u svlacionici. 3
gggggggg Posted yesterday at 03:00 PM Posted yesterday at 03:00 PM okc je u pobedi protiv minnesote prekinuo niz od devet pobeda sa bar 13 razlike. deluju bas bas brutalno. svi sada pricaju kako imaju sirok sastav ali ja nesto nisam siguran da osim pet najboljih igraca (caruso, jdub, sga, ihart i holmgren) + dort da tu ima nekog vanserijskog skilla i talenta. mitchell deluje kao da bi vec sada mogao dobiti mip ali meni se vise cini da je ovo brutalno sastavljena ekipa sa glavnim ciljem da igraci imaju besprekoran profionalizam i personality. tj sistemska ekipa, nesto kao miami ili spursi ranijih dana. presti je govorio da je basketball skill vazan kod biranja rukija ali je vazno i kakvog su mentalnog sklopa igraci. da li ce buy-inovati u ono sto prodaje presti, ekipa i daignealut. naravno olaksan je tu posao kada se ima toliko izbora ali svakako svaka cast za biranje talenata. i to ne samo sa drafta nego i sa waivera i fa igraca. ne treba zaboraviti i da furaju kosarku na koju jos ni sudije ne znaju kako reagovati a cini se da i ostatak lige pocinje da kopira. 6
McLeod Posted yesterday at 03:06 PM Posted yesterday at 03:06 PM (edited) OKC je samo jedina ekipa koja u NBA regularnoj sezoni igra takmicarsku kosarku. Zbog toga izgledaju toliko iznad svih. Nema tu neke posebne filozofije. Dok ostatku lige sede ostarele zvezde na injured listi ili uzimaju odmor na svakoj seriji gostovanja, ovi igraju ozbiljno i plejof kosarku svako vece. Edited yesterday at 03:06 PM by McLeod
gggggggg Posted yesterday at 03:32 PM Posted yesterday at 03:32 PM bar 24 drugih ekipa u ligi igra takmicarsku kosarku. samo ne mogu svi pobediti u svakoj utakmici kao oklahoma.
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Čim sam video da su Spursi oslabljeni i da je u pitanju kup utakmica znao sam da Denver gubi, vole. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Luka Doncic this season: 35.1 PPG 8.5 RPG 9.4 APG 62.5% TS It would be the most efficient 35+ PPG season in NBA history.
doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dok se od Lebrona pricinjava da je na terenu Broni, Denver u modu odbrana bez.OKC je u fazi masinci protiv masinerije, Sarlot lepo gura rukije,raduje oporavak Medzika i Dzezera.
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, doragan said: Dok se od Lebrona pricinjava da je na terenu Broni, Denver u modu odbrana bez.OKC je u fazi masinci protiv masinerije, Sarlot lepo gura rukije,raduje oporavak Medzika i Dzezera. Denver dosta tanak u klaču ove sezone, prošlih godina su to uglavnom rešavali.
Ludi za Poli Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Mnogo je neugodno sta je Austin pocinio Klayu sinoc kad god bi ovaj ostao na njemu
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Neka ne prodje nezapazeno cinjenica da gosn Hillbilly Kobe ima 85.7% realizaciju suteva na obrucu te 65.6% realizaciju na sutevima iz reketa van restricted area. All NBA.
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago clippersi imali 63-50 na poluvremenu kod kuce i uspeli su od ovog memphisa lagano izgubiti drugo poluvreme 62-44. sa zdravim leonardom i hardenom. navodno ova aspiration situacija utice na ekipu i ako ne vidim razloga za to. navijaci clippersa koji su slavili odlazak georga cak i za nista, sada krive franka za to sto je pusten da ode za nista mnogo me zanima sta ce biti sa njima ove sezone jer ovako nesto se ne vidja svake sezone. jaren jackson jr ove sezone ima 92 skoka i 74 nacinjenih faulova. bice mrtva trka do kraja sezone.
Recommended Posts