Lukaku94 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Au sjebaste sve ja ne verujem, samo zato sto volite da kenjate u prazno. Uvek bude neko ko ne igra dal zbog autopika ili velikih povreda ljudi se smore ne vole da gube. Sta je smetalo da samo cutimo i igramo, sad lepo gasi sve prosrali ste se za sve pare i jedni i drugi
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Lukaku94 said: Au sjebaste sve ja ne verujem, samo zato sto volite da kenjate u prazno. Uvek bude neko ko ne igra dal zbog autopika ili velikih povreda ljudi se smore ne vole da gube. Sta je smetalo da samo cutimo i igramo, sad lepo gasi sve prosrali ste se za sve pare i jedni i drugi Ja se macujem protiv autopika hahahha, cilj mi je bio 1 pobeda makar, uzeh dve u nizu😁
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 46 minutes ago, Zvezdinho said: Raspala se C liga, ako se raspadne B ni A neće dugo poživeti.
Dzabe smo krecili Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago vidim veselo 😂😂 Ukratko, Junior br.2 nije prijavljen za C ligu jer ima previse obaveza, nije mu dozvoljno da igra samnom jer se koncepcijskine slazemo. Vec je kaznjen oduzimanjem kompa, PS samo vikendom... zbog lose ocene na testu dodatno ke kaznjen oduzimanjem 📱. Ocigledno da je ispunio svoju pretnju i izbacio mi sve igrace, obrisao Fantasy aplikaciju, tako da sada ne mogu da pristupim timu. Tako da molim da mi se vrate igraci, i posalje pozivnica na E-mail. Jelte, da sam hteo da pravim sranja, ne bih " posatvio" ekipu za celu nedelju . 3 hours ago, Ta'veren said: Imao sam istu situaciju pre 4-5 godina u espn-ovoj ligi. Moze komesar da vrati, tako da lik koji ih je bacio moze da ga duva. Mozes I ti da ga duvas, treba samo da stanes u red. 2
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Dzabe smo krecili said: vidim veselo 😂😂 Ukratko, Junior br.2 nije prijavljen za C ligu jer ima previse obaveza, nije mu dozvoljno da igra samnom jer se koncepcijskine slazemo. Vec je kaznjen oduzimanjem kompa, PS samo vikendom... zbog lose ocene na testu dodatno ke kaznjen oduzimanjem 📱. Ocigledno da je ispunio svoju pretnju i izbacio mi sve igrace, obrisao Fantasy aplikaciju, tako da sada ne mogu da pristupim timu. Tako da molim da mi se vrate igraci, i posalje pozivnica na E-mail. Jelte, da sam hteo da pravim sranja, ne bih " posatvio" ekipu za celu nedelju . Mozes I ti da ga duvas, treba samo da stanes u red. Znaci, pas mi pojeo domaci fazon 😁
Zvezdinho Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Postoji jedini nacin da se utvrdi istina. Spoiler Edited 56 minutes ago by Zvezdinho
Ta'veren Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 1 hour ago, Dzabe smo krecili said: vidim veselo 😂😂 Ukratko, Junior br.2 nije prijavljen za C ligu jer ima previse obaveza, nije mu dozvoljno da igra samnom jer se koncepcijskine slazemo. Vec je kaznjen oduzimanjem kompa, PS samo vikendom... zbog lose ocene na testu dodatno ke kaznjen oduzimanjem 📱. Ocigledno da je ispunio svoju pretnju i izbacio mi sve igrace, obrisao Fantasy aplikaciju, tako da sada ne mogu da pristupim timu. Tako da molim da mi se vrate igraci, i posalje pozivnica na E-mail. Jelte, da sam hteo da pravim sranja, ne bih " posatvio" ekipu za celu nedelju . Mozes I ti da ga duvas, treba samo da stanes u red. Sramotan si, klinac te vec sada jede za dorucak. Treba da se brines za buducnost, vec ti je slomio autoritet. I onda posle pretis drugima i da postoji red za to za coveka koji nije blizu svog prajma. Luni Tuns ne izlazi iz tebe.
Recommended Posts