Jump to content

Vreme Drafta  

15 members have voted

1. 1. Vreme drafta

• 18.10 (Subota) 21h
    • 19.10 (Nedelja) 21h
  2. 2. Broj IR

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Steve Gerrard said:

Uzimanje Kandze koga smo mi svi izbegavali ti je na kraju doneo tu prevagu.

Hrabrost, ludost...ali nekad mora da se izrizikuje 👍🙌

• Like 1
Posted
1 hour ago, leki bg said:

Verovao ili ne, ja sledece nedelje idem u NYC, tako da moram da te dobijem do subote...cenim da jedan dan mogu da ti poklonim lagano 😀

ima i tamo interneta, plus si u dobroj vremenskoj zoni. ali kul fleks

• Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, leki bg said:

Uzimanje Kandze koga smo mi svi izbegavali ti je na kraju doneo tu prevagu.

Hrabrost, ludost...ali nekad mora da se izrizikuje 👍🙌

Iskreno njega sam bas onako naciljao i molio boga da se iskulira,kao i jalen browna, eto umjesto kinga jedini kiks rekao bih sto nisam uzeo jalen johnsona , al od njega nisam ocekivao ni u ludilu ovakvu sezonu,mada mislim da ima i dosta zasluge odsustvo younga. Igrao sam bukvalno sve na rizik, kako krenem tako se kupe centri centri i centri, jedino naz rida uspjeh da uhvatim i rskoh idem da se baziram na poene,ppm, trojke stealse i tome slicno

Posted

Moram da priznam da sam izuzetno razocaran sto mi je prvo mesto izmaklo za jednu jedinu kategoriju. Tacno me je kostao poraz od 3-9-1 od Delpiera u pretproslom kolu i sto je Johnson prakticno propustio tu nedelju - prvi mec napustio posle 6min, drugi propustio, a u trecem se raspao. Pred poslednji dan sam imao cak i blagu prednost od 6-5-2 i onda su mi 3 kategorije izmakle bas za malo - poeni, PPM i kradje. Da se izvukao povoljniji rezultat, uz razbijanje Maxe u poslednjem kolu(10-2-1), to bi bilo dovoljno za direktnu promociju. 

13 pobeda / 4 poraza / 2 neresene -> 147-86-14 je krajnji bilans. U QF idem na jednu od dve ekipe koje su me pobedile u regularnom delu (Ale s' Bagdale vs Bad boys) tako da mi ostaje da se uzdam u onu cuvenu da nije lako istog rivala savladati 2 puta. Cestitam Stiviju na prvom mestu i plasmanu u A, kao i Piafu i Delpieru na vrhunskim sezonama. I Maxi na plasmanu u plejof.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Sto je najgora, ta moja nedelja je bila dosta slaba, ali tvoja jos losija, pravi cripple fight. Ali generalno ovaj zavrsetak sezone mi je bas los, cak sam u poslednjem kolu dosta lako izgubio od poslednjeplasirane ekipe. Neka bude da obaram formu.

Pre mozda 15-20 dana prvih 5 pikova mi je bilo out, tako da treba vremena i da se oni vrate u ritam. Nadam se da ce za sledecu nedelju da se vrati Zubac, mada sumnjam iskreno. Ako ne on bar Watson, ali skoro sigurno ce imati puno manji protagonizam nego pre povrede.