leki bg Posted yesterday at 05:10 PM Posted yesterday at 05:10 PM 9 hours ago, Steve Gerrard said: Uzimanje Kandze koga smo mi svi izbegavali ti je na kraju doneo tu prevagu. Hrabrost, ludost...ali nekad mora da se izrizikuje 👍🙌 1
kironepraktičar Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM 1 hour ago, leki bg said: Verovao ili ne, ja sledece nedelje idem u NYC, tako da moram da te dobijem do subote...cenim da jedan dan mogu da ti poklonim lagano 😀 ima i tamo interneta, plus si u dobroj vremenskoj zoni. ali kul fleks 2
Steve Gerrard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, leki bg said: Uzimanje Kandze koga smo mi svi izbegavali ti je na kraju doneo tu prevagu. Hrabrost, ludost...ali nekad mora da se izrizikuje 👍🙌 Iskreno njega sam bas onako naciljao i molio boga da se iskulira,kao i jalen browna, eto umjesto kinga jedini kiks rekao bih sto nisam uzeo jalen johnsona , al od njega nisam ocekivao ni u ludilu ovakvu sezonu,mada mislim da ima i dosta zasluge odsustvo younga. Igrao sam bukvalno sve na rizik, kako krenem tako se kupe centri centri i centri, jedino naz rida uspjeh da uhvatim i rskoh idem da se baziram na poene,ppm, trojke stealse i tome slicno
Ebuka Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Od nade da nece ispasti zbog autopika, do plej ofa.. ja prezadovoljan.
delgado Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Moram da priznam da sam izuzetno razocaran sto mi je prvo mesto izmaklo za jednu jedinu kategoriju. Tacno me je kostao poraz od 3-9-1 od Delpiera u pretproslom kolu i sto je Johnson prakticno propustio tu nedelju - prvi mec napustio posle 6min, drugi propustio, a u trecem se raspao. Pred poslednji dan sam imao cak i blagu prednost od 6-5-2 i onda su mi 3 kategorije izmakle bas za malo - poeni, PPM i kradje. Da se izvukao povoljniji rezultat, uz razbijanje Maxe u poslednjem kolu(10-2-1), to bi bilo dovoljno za direktnu promociju. 13 pobeda / 4 poraza / 2 neresene -> 147-86-14 je krajnji bilans. U QF idem na jednu od dve ekipe koje su me pobedile u regularnom delu (Ale s' Bagdale vs Bad boys) tako da mi ostaje da se uzdam u onu cuvenu da nije lako istog rivala savladati 2 puta. Cestitam Stiviju na prvom mestu i plasmanu u A, kao i Piafu i Delpieru na vrhunskim sezonama. I Maxi na plasmanu u plejof.
Recommended Posts