propolis Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Krivo mi samo što ne pokupih Kelel Ware-a i Bejlija iz Jute, bukvalno ispred nosa skinuse obojicu. Da sam njih pokupio umesto DeRozana i H.Jonesa rekao bih da bi ekipa bila među top 8 Edited 10 hours ago by propolis
Magia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Trae / Bub Carrington Castle / Ivey Brandon Miller / Champagnie Durant / Clowney Poeltl/ Ware / Mich Rob / Adem Bona Nisam imao nikakav plan za 2. i 3. rundu. Posle toga sa Brandon Miller kao 4. Ware kao 5. Castle kao 6. Mich Rob kao 8. Ivey kao 9. i Adem Bona kao 10. dosta potencijala, valjda ce za nekog od njih da se obistine tvrdnje da su breakout kandidati. 2 1
Bobby Shurda Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Poole🤽, Sexton🔞, C. Anthony 🥷👌 Amen Thompson 🙏⛪, Kispert 💋🧑🎓 Ace Bailey 🎾🏴, Ronald Holland 🤡🇳🇱 Banchero🤌, Kuminga 🥊 Sarr 🥐, Claxton 🎸, Yang Hansen 🥠 Sreća pa ovi moji nisu svi zajedno u pravoj ekipi tu bi mrtvih bilo. LM za prvu rundu sam hteo da nastavim tradiciju da biram igrača kog želim da ispratim i koji će biti zanimljiv za gledanje, nadao sam se Kaningemu ali kada sam video da uini bira pre mene znao sam da od ta posla nema ništa, bila je dilema i Skoti Barns ali ti podložni povredama i moja prva runda ume da bude zajebana kombinacija. Ovo ostalo se išlo vidaflou, krivo mi je što nisam uzeo Kelela iz šampionske ekipe on mi je tu jedino izmakao malo ispred, Dajsona isto ali on je otišao baš rano tako da se ide u totalni ribild bez ijednog prošlogodisnjeg člana. 1
Squabbit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Oooooooo braćo i sestre fantazeri zdravo zivo!! prvi post pole god,2,3 Booker, Podz, G Allen C Wallace Buzelis, Camara, Minott, Dunc Robin J Johnson, Porzingis Ayton, WCJ nije lose uz pretpostavku da Letonac ne pogine i natavno da nisam omashio skroz sa SF-ovima ostalo, bombona nek pocne 2 1
Manu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šta uradi autopiče sa 17te pozicije: PG: Curry, D'Angelo, Melton SG: Coby White, Grimes, Divincenzo SF: Porter, Wiggins, Kyshawn George PF: Siakam, izvesni Murray-Boyles C: Valanciunas. Izazovna sezona u najavi 1
Manu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Bobby Shurda said: baš te masakrirao, bez centra praktično Čak sam i kao spremio draft order i podigrao dosta centara za po 20/30 pozicija ali sam očigledno potcenio koliko je ovo jedna šakalska liga za sve što ima oznaku C. Uglavnom, trejdovi su otvoreni za celu ekipu. 1 1
Kurc Emuchelo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ardun, Irving Rtr, THJ Mikal, OG, Džejden Mekd Mobli, Filipovski, Jabu Kesler, Lopez 2
Recommended Posts